reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No to kobitki oglądajcie mnie tam bo ja będe musiała usunąć bo niestety nie miałąm jak ja sama jestem a mój M nie chce abym go tu na forum wrzucała bo niestety mój M sobie się nie podoba z tamtego okresu i dlatego co jeszcze chwilke i zmarze ok;-)

No ale taka jest prawda.

Ja, Zajec i Future Mamma jesteśmy dumne i zadowolone tylko Strachliwa miała trochę nasrane pod kopułą ale już wczoraj poukładałyśmy w tej jej bani.

Big Mammas rules.
Mnie też dobada czasem wnerw - zwłaszcza jak mam se coś kupić. Ale ogólnie jak się czasem odpierdzielę, pierś do przodu, brzuch wciągnięty, na nogi obcasik (a nogi mam - nie powiem - szprychowate;-)) to mi przechodzi:tak: To zależny od dnia. Niestety każdą nawet najszczuplejszą dopada czasem dzień "złego wyglądu"
No dobra to sem ja :baffled: żeby nie było,ze tak se do Was przylazłam i sie nie pokazałam.Fota z kwietnia tego roku,bo zmieniałam dowód
No i co ty chcesz kobito?????

dzieki dziewczyny naprawde jestescie nieocenione hahahah,:-D:-D:-D
hanka moze i zaczne zalowac ze bufetowa nie zostalam hahaha:-D
zajaczku wiem wiem , jak moglam pogardzic taka robota! hehehehe:-D

w kazdym razie polecialam do urzedu z ryjem ze co oni sobie wyobrazaja , jakimi kryteriami sie kieruja przy dawaniu pracy, a on do mnie ze skoro nie dostalam skierowania tylko adres na karteczce to znaczy ze wcale nie musze tam isc to byla tylko propozycja heheheh no wiec mi ulzylo!!!:-D

odebralam dzis prawko przy okzaji lalalalalalal:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

a gdzie kingus??

Naoglądałam się w internecie i na allegro tyle sukienek że zgłupiałam i sama już nie wiem co mi się podoba.Wiem już mniej więcej jaką bym chciała ale zobaczymy jak to w realu wygląda.Podoba mi się jedna bardzo ale kosztuje 2500zł szkoda mi tyle kasy bo co ja potem z nią zrobię.U mnie w mieście mama już buszowała w sklepach i tam ceny są od 1000 do 2000zł max.Nie chcę mamy naciągać bo ona uparła się że mi kupi suknie i tak do 1500zł chciałabym kupić.Z wypożyczalnią masz rację moja znajoma tak zrobiła i potrącili jej kaucje plus pralnia że w sumie za wypożyczenie zapłaciła 1500zł.
Ta sukienka mi się podoba wklejam link sukienka ma nazwę palacco.
Suknie ślubne Warszawa - Moda ślubna - kolekcje sukien ślubnych - Margarett.pl

Ja wybrałam taką, która 4 lata temu kosztowała 2 tyś bez dodatków. Nie było to wielkie szaleństwo, ale sama płaciłam, więc nie szukałam na raz kiecki za 10 tyś. Uszyłam identyczną za 800 zł ze wszystkimi dodatkami typy welon i rękawiczki.

Przyznam wam się do czegoś:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wczoraj nie umiałam się oprzeć pokusie i kupiłam sukienkę jeansową rozmiar 56 i do tego spodnie w kwiatki rozmiar 62. Nie wiem po co, ale kupiłam. Oczywiscie piszę tu o niemowlęcych rozmiarach, póki co ja w 56 nie chodzę.

Wpadnę później jak moje dziecko zaśnie.

ładniutka z ciebie kobitka i co ty tak płaczesz nad sobą oj nie ładnie:wściekła/y:super babka z ciebie:tak:

Mnie też dobada czasem wnerw - zwłaszcza jak mam se coś kupić. Ale ogólnie jak się czasem odpierdzielę, pierś do przodu, brzuch wciągnięty, na nogi obcasik (a nogi mam - nie powiem - szprychowate;-)) to mi przechodzi:tak: To zależny od dnia. Niestety każdą nawet najszczuplejszą dopada czasem dzień "złego wyglądu"

No i co ty chcesz kobito?????
Poliki jak chomik,ehh
to robiłam w 2005r

reklama
Do góry