reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam panie:-)
Niestety nie dam rady nadrobić zaległości ale obiecuje się poprawić.

My w 17 tc ;-);-)

Załączniki

• 17tc-mini.JPG
    17tc-mini.JPG
    11,6 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Kinguś kochana piękny masz brzusio jak się czujesz?? kopie już maleństwo czy jeszcze jest łaskawe dla mamuni i nie dokucza??

Kinguś kochana piękny masz brzusio jak się czujesz?? kopie już maleństwo czy jeszcze jest łaskawe dla mamuni i nie dokucza??
Nic nie czuje:zawstydzona/y: czasem lekkie łaskotanie ale nie wiem czy to Kinia.
Troszkę się martwię bo mam napięte podbrzusze, gadałam z ginką i biorę magnez i nospę. Jutro mam wizytę i mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.

Kochane wie któraś jak sie obniza wysoki testosteron tzn jak sie leczy. wiem ze tabletki antykoncepcyjne obniżaja bo juz kiedyś tak właśnie z tym walczyłam ale teraz jak chce mieć fasolke to nie chcę brac antykoncepcyjnych a podejrzewam właśnie że mi skoczył testosteron bo mi cera szaleje i ten wstrzymany okres moze tez przez to być.

Kinguś napewno wszystko będzie dobrze i to tylko chwilowe dolegliwosci i malutka napewno zdrowo rośnie, nie ma innej obcji!!

No i obiad gotowy.
Naleśniczki zrobione.

OJJJJJJJJJJJJJJ TAAAAAAAAAAAAAAAAK MÓWI ŻE CHCE TAMTĄ MISIE(tak na mnie mówi miśka:-))WIĘC KOBITKI CIESZCIE SIĘ ZE SWYCH KRĄGŁOŚCI BO FACECI JE KOCHAJĄ:tak:

Tak? chciała bym!
Jak widzi te trzy fałdeczki na brzuszku to od razu śmiech i krytyka:angry:

A teraz taka sytuacja:
Jesteśmy u rodziców, z mamą opalamy się (spodenki i górna część bielizny) jemy obie lidy. Mój M siedzi obserwuje, cisza, tylko ptoszki ćwierkają. Ten ni z gruszki, ni z pietruszki wypalił:"nie jedz już lodów, niech mama zobaczy jaki ona już brzuch ma!"

Co prawda mama to siostra mojej biologicznej mamy, ale to bezpośrednio jej siostra i geny te same, to nie dziwne, że między mną a przybrana mamą jest podobieństwo a ona co nie ukrywać ma nieznaczny brzuszek (dba o siebie bo ma cukrzyce, jest po dwóch operacjach jelitach i jajnika, nie może przytyć i na ścisłej diecie siedzi) i biedak się przestraszył, że mi brzusio zostanie.

Gdybyście widziały jak go moja mama zmierzyła. Ja aby uniknąć zamieszania ucięłam rozmowę, że z biegiem lat człowiek się zmienia i nic nie zmieni a mama tylko się z niego zaśmiała:-D

reklama
Witam panie:-)
Niestety nie dam rady nadrobić zaległości ale obiecuje się poprawić.

My w 17 tc ;-);-)

To już 17 tydzień?:szok::szok::szok::szok::szok:
Super brzuszek, niech dzidzia rośnie zdrowo! A na ruchy chyba jeszcze za wcześnie, ale kto wie...U mnie tez najpierw było łaskotanie, jakby mnie ktoś smyrał czymś delikatnym od środka:-):-):-)

Spadam robić obiadek póki dziecko śpi.

Do góry