reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Takie duże dzieciaczki pokazujecie, to ja dla odmiany pokażę wam jakie ja miałam kruszynki.
jaka kruszynka :tak::tak::tak::tak::tak: bałabym sie wziąć na ręce :-)

Oliwka urodziła się równo w 38 tyg,choć ciąża była ostro zagrożona od 13tyg i bałąm sie że w oóle nie dotrwamy ale sie udało :-)
waga 3050 a wzrost 55cm i tak wydawała mi się malutka i chudziutka :-)

powklejałam fotki na T :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Jesteśmy już poszczepieniu i odwiedzinach imbezyli ze spółdzielni.
Szkoda słow. szczepienie poszło jak spłatka, mała krzyknęła, a później powiedziała że panie jest beee i dada:-)

Nie no bomba. Madziula Ty masz oko.

a ja ubiłam wołowinke swoją zawinełam w folie ich jeszcze na talerzu ziemniaczki obrałam i zrobiłam pycha surówe sałata ogórek pomidor rzodkiewka papryka do tego pęczek koperku pęczek natki i sosik czosnkowo-ziołowy jami:-D
madziula robię tą wołowine według twego przepisu mam nadzieję że wyjdzie super:tak:co z twgo że ja technik gastronom bij zabij nie pamiętam czy kiedyś w szkole robiliśmy wołowine:confused::confused:a zresztą ja szkołe gastronomiczną robiłam 12 lat temu:-pa mam amnezje:-p:-D
Po pierwsze ja chce ten przepis skoro takie dobre ma byc ( na ta wołowinkę ),
po drugie pomodorów nie łącz z ogórasem, zostaw go sobie do innych celów:-D
po trzecie ja tez po astronomicznej-technik żywienia i dietetyki-koń by się uśmiał:tak:
po czwarte- ja mam sklerozę, ale jak to mój ukochany mówi ona się nie posuwa, ona już galopuje:-D:-D:-D

madziula jak robisz pizze to jak się diecisz to też ją jesz czy robisz sobie coś innego??????bo ja bym zjadła coś innego ale nie wiem czy na dietce warto a pizza...............hmmmmmmm......no zjadła bym ale boje ię że tak ją lubie że na jednym kawałku by się nie skończyło:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oj ja sobie obiecałam zaraz po skończeniu dietki pizze zamówić, ale mnie opamiętało. Cała bym pewnie wciąnęła.Ale powiem Wam dziewczyny, że jednak nie je się tyle po tej diecie, po 18 rzeczywiście już nie jesteś głodna, no zobaczymy...

patrysia na co ja mam ochote...........hmmmmmmmm......no w jedzeniu to na pizze:-D:-D:-Da tak pozatym to na sex:cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D
I JA I JA I JA ! ! !

Takie duże dzieciaczki pokazujecie, to ja dla odmiany pokażę wam jakie ja miałam kruszynki.
Greti, ale maleństwo.

Moja jeszcze śpi, ide zerknąć na T.

wiecie co mój antek ma prawie 6 m-cy więc całkiem niedawno był malusi ale wczoraj jak byłam w mięsnym przyszła babeczka z dziewusią 2 tygodniową to pomyślałam boziu kiedy to było jak antocha był taki mały:-D:-D

Witam po południu :tak:

Mała jeszcze śpi :-) Na zakupy nie pojechałam bo myślałam, że mi M kasy nie zostawił, a on zostawił tylko ze winnym miejscu niż zwykle :baffled: No ale jeszcze wszystko przede mną :tak:

To ja chyba miałam najdłuższą ciążę :-D bo Helena przyszła na świat w 43 tygodniu... 3150 i 51 cm :blink:

Ja też może jakieś fotki wynajdę :sorry2:

reklama
Do góry