reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

dzięi Reniu:zawstydzona/y::-):-)
mój ulubiony moment dnia to kiedy przychodzi wiesza mi się na szyi i szepta do uszka kocham Cię mamuś najbardziej na świecie:tak::tak::tak:

reklama
:-) i już po bólu...Zosia więcej płakała jak ją pan doktor badał niż przy samym szczepieniu :-). Następne za 2 miesiące :-(.

Chciałam na jutro kupić kalafiora....wielkości dosłownie mojej dłoni 5zł :szok::szok::szok::szok:.

ja jakieś 3 tyg temu chciałam kupić sałatę i też 5 zeta chcieli:wściekła/y:
na szczęście dostałam z pracy za darmo głowek 6:-):-D

ja jakieś 3 tyg temu chciałam kupić sałatę i też 5 zeta chcieli:wściekła/y:
na szczęście dostałam z pracy za darmo głowek 6:-):-D

wiesz, no ja rozumiem kalafior ale to był kalafiorek, by nie powiedzieć kalafiorątko...

BTW nie wiem jak ja dziś wytrzymam do wieczora...Zosia nie spała i nie ma zamiaru spać...yyyhhh

:-) i już po bólu...Zosia więcej płakała jak ją pan doktor badał niż przy samym szczepieniu :-). Następne za 2 miesiące :-(.

Chciałam na jutro kupić kalafiora....wielkości dosłownie mojej dłoni 5zł :szok::szok::szok::szok:.

Pamiętam jak Paweł był w wieku Zosi to też nawet nie dał się spokojnie przebadać słuchawkami nie mówiąc o zaglądaniu do gardełka.A teraz nie ma z tym najmniejszego problemu,bo albo jest tak zestresowany albo przyzwyczajony,że robi wszystko co mu pani doktor powie.

Mój narazie tylko potwierdza gdy go pytam czy kocha mamusię i się tak cudownie tuli.
najważniejsze że z mamusią się dogaduje:tak::tak:
Ika no ja pamiętam jak Przemek miał taki okres że za nic w dzien nie chciał spać,padał koło 17 potem nie chciał spać wieczorem, budził się w nocy parę razy a rano o 5 już był wyspany:szok:
ach te nasze kochane śpioszki:-D

Ika no ja pamiętam jak Przemek miał taki okres że za nic w dzien nie chciał spać,padał koło 17 potem nie chciał spać wieczorem, budził się w nocy parę razy a rano o 5 już był wyspany:szok:
nawet nie chcę wiedzieć co będzie koło 17 :-(. Zauważyłam od kilku dni, że Zosia troszkę później ma drzemkę, a dziś o tej porze właśnie byłyśmy na szczepieniu. Oby od jutra wszystko wróciło do normy.

Ika, dobrze, że na szczepieniu nie było tak strasznie :tak:
Aniu, oplułam ekran kompa z tekstu Przema :-D:-D:-D

Ja jeszcze chwilkę i o 16 zwijam się do domku :-)

reklama
Dzień dobry :-) Dziś witam słonecznie, a co za tym idzie tylko się witam i szybko do prac domowych, bo spacer czeka :-):-).
Miłego dnia życzę :-)

Zosia nie spała do wieczora i co dziwne nawe nie była marudna. Za to po kąpieli zasnęła odrazu.

Do góry