ogórkowa mi sie gotuje a na drugie mam rybkę z surówką z kiszonej kapusty :-) Oliwce najpierw dam drugie danie bo ją zawsze kole a dopiero później zupkę. wycwaniłam się bo z drugim daniem to zawsze marudzi a jak jest bardzo głodna to zawsze coś tam zje :-)
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
fajnie wam!!!!!!!!!!!!A z pozytywnych rzeczy to wam się pochwalę, że zarezerwowaliśmy wczoraj lot do Paryża na 18 lipca! :-):-):-):-):-):-):-):-)
Dziś szukam hoteli.Mam nadzieję, że uda się znaleźć coś w rozsądnych cenach, bo ta Francja jest taaaaaka droga
![]()
ja takich rzeczy nigdy nie zostawiam nisko mimo ze moje dziecko nie rozrabia z tak,ale nigdy nic ni waidmonie wiedzialam ze mozna cos takiego zrobic z ziemniakow
ale jestes szszesciara
rece mi opadaja,zaczytalam sie na bb,oliwka wykorzstala okazje,zrobila z pokoju jeden wielki burdelik,wziela sudocrem wzsmarowala cala siebie tym kremem i jej ulubiona laka ma cala glowe usmarowana tym kremem![]()
dzieki wszytskim za zyczenia.ok 18 przychodza goscie na torta i Picolo:-):-):-):-):-)poczytałam troszkę, w międzyczasie małą nakarmiłam i się mi ululała, chwilka tylko dla mnie:-) i chyba czas najwyższy na jakieś śniadanko,
muszę się pochwalić mamy już drugiego zębolka, mam nadzieję że teraz będzie chwila spokoju przed następnymi bo wyrzynanie 2 w ciągu 1 tygodnia to masakra ale przeżyliśmy
hmmm jakaś imprezka urodzinowa się dziś tutaj rozkręca????
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAULINKI
dowikla mam to samo piotrek czasami się pyta czy j się do cholerry ze szmatą urodziłam i odkurzaczem w łapach!!!!!!!!!!!!!!!ale ja mam nerwa jak mam bałagan
a kotlecik te co dała przepis luna są naprawdę jami mi smakują bardzo![]()

dobrze i gratulacje.moja nawet siusiu nie chce powtorzycja dzis na obiad mam placki ziemniaczane
a musze sie pochwalic ze Sewek jak narazie bez ani jednaj wpadki
tfu tfu tfu...![]()

Paulina urodzila sie w 42tyg wazyla 3600 i 56 dlug.Weronika tez w 42tyg wazyla 3550 i 53cm.teraz ma 1,5 roku i wazy ok 14,5kg:-):-):-):-)12 kg???
Piotruś w tej chwili waży około 9 kg. :-)
jakie malenstwo!!!!!!!!!!!!1Takie duże dzieciaczki pokazujecie, to ja dla odmiany pokażę wam jakie ja miałam kruszynki.
mama helenki w 43 tygodniujesteś rekordzistką
to ciekawe w którym tygodniu urodzisz anitke
ja też muszę niestety iść na zakupy ale to jak piotr wróci z pracy on zostanie z ferajną a ja zrobie zakupy i złapie oddech
moja jula powaliła mnie na łopatki siedzi u mnie na kolanach i patrzy na mój nowy awantar patrzy patrzy w końcu pyta mama a kto to???? ja a jak myślisz???? jula z włosów do ciebie podobna......ja tak.....a z reszty????? a jula no z reszty to nie bardzono to ja ciągne a czemu????jula myśli myśli a w końcu.....a o co mamuś pytasz ale tak konkretnie????ja no o figure???a jula no figura fajna ty też taka będziesz bo się odchudzasz ....ja a a o jaką reszte ci chodziło że nie bardzo podobna?????na to moja jula no mama ty taka prawie goła to chodzisz wieczorem dla piotra jak myślisz że już śpimy no i masz czarną koszulke i te no...stringersy
![]()

Agnes - a wy już lepiej po wczorajszym meczyku? Mój wrócił podniecony i zadowolony z wyniku,to się wyżył
Stringersy - fajne słowo
ale masz latorośl. Moja za to bluzga do brata,ale to przeze mnie. Ostatnio w kąpieli znowu zaczęła go łapać za siusiaka. U nas pogoda też lepsza. Słońce wyszło, ale na spacer nie wyszłam. Byłam z kumpelą na mieście i patrzałam ofertę na skypowski telefon. Płaci się 15f miesięcznie a mam nielimitowane rozmowy i wiadomości na skype,300min.,nielimitowane smsy i darmowe rozmowy w sieci "3"...ale móje pewnie się nie zgodzi. Napalił się na darmowego X-Boxa ale wtedy umowa 18 miesiecy i płać 30f/mies. Kurde. Ale to on powinien mnie posłuchać, bo on mi utopił telefon w garnku z ryżem. To było po imprezie,jak się uchlał...hm
W ogóle to jak wracałam z miasta,kumpela mnie podwiozła ale spóźniłam się po Vanessę do przedszkola i zła jestem. W sumie to sama nic nie kupiłam przez nich.
Jeszcze na 18.00 idę na angielski,a już mi się wcale nie chce. Mój skończy o 15,zje i idzie na siłkę. Powinnam się cieszyć bo też mam wychodne. Ale już tak mi się za Polską tęskni,wcale nie chcę tu być.

Stringersy - fajne słowo

W ogóle to jak wracałam z miasta,kumpela mnie podwiozła ale spóźniłam się po Vanessę do przedszkola i zła jestem. W sumie to sama nic nie kupiłam przez nich.
Jeszcze na 18.00 idę na angielski,a już mi się wcale nie chce. Mój skończy o 15,zje i idzie na siłkę. Powinnam się cieszyć bo też mam wychodne. Ale już tak mi się za Polską tęskni,wcale nie chcę tu być.
wiktoria12
Mama i żona :)
Kamilek chodzi po pokoju i ciągle woła mama
a julki teksty sama czasami dziwie się skąd jej sie to bierze

a bo julka to dziecko chowane przy mtv i rmf maxxxx

a tak serio to julia to świetny słuchacz i szybko takie teksty wyłapuje a piotrek mi zawsze mówi że nie mam się co dziwić że ona tak mówi jak sama takie i podobne teksty rzucam
no fakt a z julką to ja uwielbiam gadać

np wtacam wczoraj ze sklepu i gadamy nagle ja się zamyśliłam jula co tak milczysz....ja a tak myślę na co tyle kasy wydałam.....a julka wiesz co malina pogadajmy o pierdołach deszcz pada po co się dołować więcej

pomijam fakt że jula częściej mówi do mnie malina niż mama

wiktoria12
Mama i żona :)
Malinka a dlaczego mówią w domu do ciebie Malina i wygadaną masz córe
Agnes - a wy już lepiej po wczorajszym meczyku? Mój wrócił podniecony i zadowolony z wyniku,to się wyżył
Stringersy - fajne słowoale masz latorośl. Moja za to bluzga do brata,ale to przeze mnie. Ostatnio w kąpieli znowu zaczęła go łapać za siusiaka. U nas pogoda też lepsza. Słońce wyszło, ale na spacer nie wyszłam. Byłam z kumpelą na mieście i patrzałam ofertę na skypowski telefon. Płaci się 15f miesięcznie a mam nielimitowane rozmowy i wiadomości na skype,300min.,nielimitowane smsy i darmowe rozmowy w sieci "3"...ale móje pewnie się nie zgodzi. Napalił się na darmowego X-Boxa ale wtedy umowa 18 miesiecy i płać 30f/mies. Kurde. Ale to on powinien mnie posłuchać, bo on mi utopił telefon w garnku z ryżem. To było po imprezie,jak się uchlał...hm
a macie zamiar wrócić do Polski?????
jak po meczyku??? hmmm bez zmian,on uważa że nic się nie stało i tak się zachowuje,ciekawe jak bedzie jak wróci z pracy,zresztą już mi złość przeszła

eeee to sie powinnaś cieszyćKamilek chodzi po pokoju i ciągle woła mama

A Oliwka dalej śpi,juz 2 godz,zaraz będę ją budzić

reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Jestem cała przejęta i mam burzę w głowie ,zaczepiła mnie znajoma czy bym nie chciała do pracy,i tym sposobem jutro na 8 rano jadę ok 20 km stąd do pracy to taka piekarnia-cukiernia z kawiarnią ,już na cały dzień ,zebym wiedziała o co chodzi jak mi się spodoba i jak ja sie szefowi spodobam to normalnie o 18 jutro będę w domu...

Na razie z tego co wiem to dzień na dzień ,a od czerwca już na miejscu otwiera taką cukiernię i wtedy będzie system zmianowy,sama nie wiem co o tym sądzic ,ale ciesze sie ,ze coś ruszyło do przodu
No i jak będzie git to kaskę zarobię!!!

Podziel się: