reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Andzia, w ciągu 5 dni możesz jeśli masz paragon iśc i zwrócić towar, u mnie w tesco jak ktoś do nich przyjdzie to dostaja podwójną różnicę kasową do zwrotu, czyli zamiast 25 zł, 50 hehehe :-) spróbuj jesli w tym czasie kupiłaś! w realu też oddają pieniądze ale czy x 2 to już nie wiem...

reklama
niezabardzo by mi sie chciało wracać o te pare złoty , więcej na bęzyne wydam niż to jest warte , ale wkurzył mnie sam fakt że tak oszukują pewnie nie tylko na tych klapkach no ale niejesteśmy w stanie tego kontrolować zanim sie zapłaci:no:

lenka no fajny leżaczek a cena jeszcze fajniejsza:-D
Moze uda mi sie w sobote wybrać na zakupki po mój upatrzony leżaczek-bujaczek to też sie pochwale.;-)

Hehe Nika, dałaś zarobić "mojej" firmie (niestety tam pracuję...:baffled::baffled::baffled:) wydałam tam fortunę, a oni tak robią że przeceniają a to sobie wisi i wisi... ostatnio kupowałam mojej siostrzenicy spodenki na urodzinki... cena 39 zł a na kasie? hehehe 22, głupi to ma zawsze szczęscie :-)

Jezeli przelozy sie na twoje zarobki to bardzo dobrze zrobilam:-D No ja cenami tez bylam milo zaskoczona a dodam ze jakosc tych ubranek jak dla mnie super....ponizej fotka z tymi zakupami:-D

a ja ostatnio robiłam zakupy w realu i przyokazji kupiłam klapki do szpitala takie pod prysznic na sklepie cena 14.99 a na kasie 24.99 :baffled: skapłam sie dopiero w domu , oszuści ciekawe ile razy sie tak nabrałam.
Tez juz sie pare razy przejechalam, teraz po odejsciu od kasy sprawdzam rachunek od razu, chociaz wiadomo ze i tak wszystkich cen nie pamietam:wściekła/y: Ale faktycznie w zadnym innym markecie tak sie nie przejechalam jakw Realu:szok: Trzeba ich pilnowac:tak:

Załączniki

• PICT3982.jpg
    PICT3982.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 50
śliczne Martusiu naprawde bardzo udane zakupy:tak::tak::tak:

A powiedzcie mi jak już nasze maluszki sie urodzą i będziemy je zabierać do domciu to w co je spakować:-) fotelik, gondolka, rożek czy co? a i w co tego szkraba najlepiej ubrać ? dresik ? śpiochy?

Fajowe zakupy:-)

Ja dzisiaj zakupilam kilka ubranek w Tesco firmy Cheerokee, jutro zrobie fotke to wstawie:-D Zaplacilam za nie mniej niz bylo na metkach...chyba jakas przecena byla a ja nie zauwazylam, ale tym bardziej bylam z tych zakupow zadowolona:-D I krem na podworko z filtrem 30 z Nivea baby kupilam:-)

Nika77 nie gniewaj sie, ale wiele pediatrów twierdzi, ze do 6 mies życia skóra noworodka jest za słaba by ja na słońce wystawiać....więc krem z filtrem może sie przydac ew. tobie (ja używa kremu wiki-chicco 30 bo ona ma na niego uczulenie).....albo na kolejne wakacje...a dzidzius musi być w cieniu....

Andzia dziewczyny poruszyly ten temat juz na czerwcu ;-)

Ja ubiore maluszka w pieluszke, bodziaka, bluzeczke, spodenki lub spiszki, skarpetusie, czepeczke. U nas napewno bedzie chlodniejw tym czasie niz w PL.

Jak juz pisalam z mojego szpitala nie wypuszcza dzidzisuia bez fotelika samochodowego, a ze mam jakas ponad godzinke drogi do domku, to przyjedziemy wlasnie autkiem. Zapakauje Alanka w fotelik i przyryje kocykiem czy pieluszka. Jakby co to w razie potzreby zawsze mozna odkryc ;-)
Mysle, ze jak ktos mieszka blisko szpitala i bedzie chcial wracac na nogach to wozeczkiem tez mozna jechac. Najlepiej ejdnak zapytac w swoim szpitalu.

reklama
Ja poluje na cos takiego:

64041170.jpg

Albo takiego:

95240951.jpg

Tez poluje na taki lezaczek, znaczy na ten pieerwszy bo drugiego to nie widzialam nigdzie. A ten pierwszy to nawet ma cene przystepna, myslalam ze bedzie drozszy...ciekawe tylko czy faktycznie posluzy na tak dlugi czas...jak bedziesz miala jakies info to daj znac:-D

Nika77 nie gniewaj sie, ale wiele pediatrów twierdzi, ze do 6 mies życia skóra noworodka jest za słaba by ja na słońce wystawiać....więc krem z filtrem może sie przydac ew. tobie (ja używa kremu wiki-chicco 30 bo ona ma na niego uczulenie).....albo na kolejne wakacje...a dzidzius musi być w cieniu....

Ja sie nie gniewam a wszystkie rady potulnie przyjmuje:-) Wiem ze takiego maluszka na slonce sie nie wystawia ale wyczytalam gdzies ze jak maluch rodzi sie w takim okresie jak nasze czyli latem to przed wyjsciem na spacer trzeba go nasmarowac pomimo ze na slonko go nie wystawiamy i dlatego taki krem zakupilam i bede uzywala:-)

Do góry