wiktoria12
Mama i żona :)
ide juz moze uda mi sie jeszcze poczytac bo chyba mąz ma inne planyDOBRANOC DO JUTRA
![]()
Ja też juz spadam. Dobranoc.
Dobranoc spijcie dobrzedobranoc![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ide juz moze uda mi sie jeszcze poczytac bo chyba mąz ma inne planyDOBRANOC DO JUTRA
![]()
Ja też juz spadam. Dobranoc.
Dobranoc spijcie dobrzedobranoc![]()
ja też nie miałam pojęcialuna nie wiedzialam![]()
My z takich ziemniaczków leniwe robimyDziewczyny, wiedziałyście, że z takich ziemniaczków, co nam po obiedzie zostana, to ponoć pyszne pączki są?
Pierwsze słyszeDziewczyny, wiedziałyście, że z takich ziemniaczków, co nam po obiedzie zostana, to ponoć pyszne pączki są?
:-)My z takich ziemniaczków kopytka robimyDziewczyny, wiedziałyście, że z takich ziemniaczków, co nam po obiedzie zostana, to ponoć pyszne pączki są?
A dawajkiedys zrobie i powiem Wam, czy warto
chyba, że chcecie przepis juz teraz i to nie ja bede króliczkiem

Kochana nic nie wiemyno już po suwaczkach troszkę o mnie wiecie

jeszcze cale sie nie pokazaly a byc moze z tesknoty bo non stop mowi o tatusiu.Do kolezanki zabralam nocnik i laura dzielnie z niego skorzystala.
sterta prasowania ale co tam jutro tez jest dzien.