reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kiedys zrobie i powiem Wam, czy warto
chyba, że chcecie przepis juz teraz i to nie ja bede króliczkiem
jak wolisz :tak:
no już po suwaczkach troszkę o mnie wiecie
no wiemy wiemy
witam dopiero ta pora:))

lepiej pozno niz wcale:tak:

Rano pobudka sniadanko, szybkie ogarniecie siebie i Laury Podrzucilam Laure do kolezanki bo ja do gina musialam jechac a jak wiadomo moj w Polsce.Wrocilam po Laure o 13:30 zjadlam u kolezanki obiadek i wrocilysmy do domku.Potem Laury drzemka i podudka z goraczka nie wiem skad ale byc moze z zebow bo jej 5-ki wychodza:baffled:jeszcze cale sie nie pokazaly a byc moze z tesknoty bo non stop mowi o tatusiu.Do kolezanki zabralam nocnik i laura dzielnie z niego skorzystala.
Ogarnelam mieszkanie bo balagan niemilosierny a konkretnie chodzi o ciuchy:sorry2: sterta prasowania ale co tam jutro tez jest dzien.

Na rano umowilam sie z kumpela na plac zabaw o ile bedzie cieplo a popoluidniu byc moze wybiore sie do kuzynki

Laura juz spi wiec moge poczytac co sie dzialo jak mnie nie bylo:-)

Anabuba wysciskaj Pauline
witaj czytaj i pisz :-D:-D:-D

no i jestem;)
male spia umeczone impreza,duzy juz w lozku;)musialam wam ten przepis wkleic,n musialam:-):-):-)

Jestem cała przejęta i mam burzę w głowie ,zaczepiła mnie znajoma czy bym nie chciała do pracy,i tym sposobem jutro na 8 rano jadę ok 20 km stąd do pracy to taka piekarnia-cukiernia z kawiarnią ,już na cały dzień ,zebym wiedziała o co chodzi jak mi się spodoba i jak ja sie szefowi spodobam to normalnie o 18 jutro będę w domu...:tak::tak::tak:Na razie z tego co wiem to dzień na dzień ,a od czerwca już na miejscu otwiera taką cukiernię i wtedy będzie system zmianowy,sama nie wiem co o tym sądzic ,ale ciesze sie ,ze coś ruszyło do przodu:tak:No i jak będzie git to kaskę zarobię!!!:-D:-D
fajnei ja tez bym gdzies poszla dorywczo

napiszę Wam dzisiejsze zadania Kubusia z przedszkola z zerówki :szok::szok::szok::szok::szok:

1.
Na podwórku są 3 żółte kurczaki i 4 brązowe .
Ile jest wszystkich kurczaków na podwórku?
odp:
Na podwórku jest.... kurczaków.

Kurcze to są normalne zadania z treścią :szok::szok::szok::szok:
A to mnie powaliło na kolana :szok::szok::szok::szok:

2. Policz elementy w zbiorach i połącz z odpowiednią liczbą na osi liczbowej. :szok::szok::szok:
Oś do tego i zbiory do 10 elementów narysowane.
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
juz nic mnie nie dziwiw bo Paulina w 1klasie ma juz podstawy mnozenia i dzielenia:szok::szok::szok::szok::szok:

witam mamusie jestem nowa i witam milusio :-)
witam;)
ostrzegamy przed uzaleznieniem:-)i jakos nowe mamy nie moga za nami nadazyc

taki mam zamiar zaglądać tu do was często :-)

mam 3 bobasów : Kasia 15 lat , Wojtek 14 lat i teraz Kubuś właśnie dziś kończy 4 miesiące :-)
niezle mi bobasy:-):-):-):-):-) 14 i 15 lat:-D:-D:-D:-D:cool2:

No moja punkt ósma dostała butle i zasnęła sama.
Dziś ani razu nic do nocniczka nie zrobiła. Kurcze no. A jutro do mamy mamy jechać i co ja mam zrobić? nocnik pod wózek wcisnąć?
a gdzie jedziesz?ale dalje w pmapersy robi i nie oduczasz to po co ci nocnik?
ja bralam kiedys Paulinie

ide juz moze uda mi sie jeszcze poczytac bo chyba mąz ma inne plany :-p:zawstydzona/y:DOBRANOC DO JUTRA :-D
Joanna widze ze sie sytuacja z mezem poprwaila mam racje?i jkaos humor ci dopisuje ostatnio:-)

Oj dziewczyny, jak mogę posiedziec, to Wy się wykruszacie. Buuu, ale mi psyklo
jestem jestem:-)

taki mam zamiar zaglądać tu do was często :-)

mam 3 bobasów : Kasia 15 lat , Wojtek 14 lat i teraz Kubuś właśnie dziś kończy 4 miesiące :-)
Witam te Twoje bobaski to już nastolatki:-D,bobasek to tylko to najmłodsze:tak::tak:Anabuba przepis na szarlotkę jest najlepszy ,dusiłam się ze śmiechu czytając go m.

a mnie juz spanie bierze...
ciekawe o ktorej pobudka :baffled:
nic trza mykac pomalu...
jutro na allegro musze wejsc kupic zele do tipsow bo zapas sie konczy :dry:
malemu jakies ciuszki no i moze cos dla siebie :-D

dobrej nocki :tak:

reklama
Do góry