Ale tych suwaczkow nie widacno już po suwaczkach troszkę o mnie wiecie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale tych suwaczkow nie widacno już po suwaczkach troszkę o mnie wiecie

jak woliszkiedys zrobie i powiem Wam, czy warto
chyba, że chcecie przepis juz teraz i to nie ja bede króliczkiem

no wiemy wiemyno już po suwaczkach troszkę o mnie wiecie
witaj czytaj i piszwitam dopiero ta pora)
lepiej pozno niz wcale
Rano pobudka sniadanko, szybkie ogarniecie siebie i Laury Podrzucilam Laure do kolezanki bo ja do gina musialam jechac a jak wiadomo moj w Polsce.Wrocilam po Laure o 13:30 zjadlam u kolezanki obiadek i wrocilysmy do domku.Potem Laury drzemka i podudka z goraczka nie wiem skad ale byc moze z zebow bo jej 5-ki wychodzajeszcze cale sie nie pokazaly a byc moze z tesknoty bo non stop mowi o tatusiu.Do kolezanki zabralam nocnik i laura dzielnie z niego skorzystala.
Ogarnelam mieszkanie bo balagan niemilosierny a konkretnie chodzi o ciuchysterta prasowania ale co tam jutro tez jest dzien.
Na rano umowilam sie z kumpela na plac zabaw o ile bedzie cieplo a popoluidniu byc moze wybiore sie do kuzynki
Laura juz spi wiec moge poczytac co sie dzialo jak mnie nie bylo:-)
Anabuba wysciskaj Pauline

Jak nie widać jak sąno już po suwaczkach troszkę o mnie wiecie
fajnei ja tez bym gdzies poszla dorywczoJestem cała przejęta i mam burzę w głowie ,zaczepiła mnie znajoma czy bym nie chciała do pracy,i tym sposobem jutro na 8 rano jadę ok 20 km stąd do pracy to taka piekarnia-cukiernia z kawiarnią ,już na cały dzień ,zebym wiedziała o co chodzi jak mi się spodoba i jak ja sie szefowi spodobam to normalnie o 18 jutro będę w domu...Na razie z tego co wiem to dzień na dzień ,a od czerwca już na miejscu otwiera taką cukiernię i wtedy będzie system zmianowy,sama nie wiem co o tym sądzic ,ale ciesze sie ,ze coś ruszyło do przodu
No i jak będzie git to kaskę zarobię!!!
![]()
juz nic mnie nie dziwiw bo Paulina w 1klasie ma juz podstawy mnozenia i dzielenianapiszę Wam dzisiejsze zadania Kubusia z przedszkola z zerówki
1.
Na podwórku są 3 żółte kurczaki i 4 brązowe .
Ile jest wszystkich kurczaków na podwórku?
odp:
Na podwórku jest.... kurczaków.
Kurcze to są normalne zadania z treścią
A to mnie powaliło na kolana
2. Policz elementy w zbiorach i połącz z odpowiednią liczbą na osi liczbowej.
Oś do tego i zbiory do 10 elementów narysowane.
![]()

witamwitam mamusie jestem nowa i witam milusio :-)
niezle mi bobasy:-):-):-):-):-) 14 i 15 lattaki mam zamiar zaglądać tu do was często :-)
mam 3 bobasów : Kasia 15 lat , Wojtek 14 lat i teraz Kubuś właśnie dziś kończy 4 miesiące :-)

a gdzie jedziesz?ale dalje w pmapersy robi i nie oduczasz to po co ci nocnik?No moja punkt ósma dostała butle i zasnęła sama.
Dziś ani razu nic do nocniczka nie zrobiła. Kurcze no. A jutro do mamy mamy jechać i co ja mam zrobić? nocnik pod wózek wcisnąć?
Joanna widze ze sie sytuacja z mezem poprwaila mam racje?i jkaos humor ci dopisuje ostatnio:-)ide juz moze uda mi sie jeszcze poczytac bo chyba mąz ma inne planyDOBRANOC DO JUTRA
![]()
jestem jestem:-)Oj dziewczyny, jak mogę posiedziec, to Wy się wykruszacie. Buuu, ale mi psyklo
Witam te Twoje bobaski to już nastolatkitaki mam zamiar zaglądać tu do was często :-)
mam 3 bobasów : Kasia 15 lat , Wojtek 14 lat i teraz Kubuś właśnie dziś kończy 4 miesiące :-)
,bobasek to tylko to najmłodsze
Anabuba przepis na szarlotkę jest najlepszy ,dusiłam się ze śmiechu czytając go m.Teraz ja tez je widzeJak nie widać jak są

Dziećmi na pewno ,ale nie wyobrażam sobie ,zeby o mnie moja mama mówiła-Magda ty mój bobasieAle dziewczyny mówią że dla matki dzieci zawsze pozostaja dziecmi czyli bobasami

,bo umrę ześmiechu ,bobasy to maluchy,a dzieci to wszystkie inne

Dziećmi na pewno ,ale nie wyobrażam sobie ,zeby o mnie moja mama mówiła-Magda ty mój bobasie,bo umrę ześmiechu ,bobasy to maluchy,a dzieci to wszystkie inne
![]()

Dobre

ja tez sobie nie wyobrazam siebie w roli bobasa