reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
malinka no to mialas przezycie
ja sotatnio mialam takie zdarzenie ze laure polozylam patrze a ona nie moze wziasc powietrza zagladam jej do buzi a ona tam miala pieniazek jak ja szrpnelam tak szybko go wyplula

ja sotatnio mialam takie zdarzenie ze laure polozylam patrze a ona nie moze wziasc powietrza zagladam jej do buzi a ona tam miala pieniazek jak ja szrpnelam tak szybko go wyplula
anka26_x_07
Mama Laury :)

patrzę na iotrka śpi w najlepsze to podchodzę do niego biore pilota myśle wyłącze to pudło o co ma grać on nagle obudzony zostaw oglądamtaaaaaa tylko walka się 10 minut temu skończyła
no wyje z niego
![]()

Milam to samo moj ogladal film i zasnol przy czym chrpal sciszam tv a on zostaw bo ogladam heheh a ja do niego tak chyba swoj film w snie

super prezenty,no i kaska już niezłaco do prezentow-dostala bluzke,rasjtopy,kiecke na lato i kapelusz.od chrzestnej ma dostac kask na rower.i dostala jeszcze 180zł!!!!!!!!!!!!!
hurrrrrraaaaa bedzie na ksiazkido 2 klasy,a przynajmniej na ich czesc
malin ato wkleje te fotki,zraz
a ja dzis kichalam przez pol dnia i Paulina tez ,szczegolnie na dworzu albo po dworzu.ten waitr przyniosl za duzo pylkow

No dobrze,że tak,ale znów się nakasłał za wsze czasy.anabuba moja jula z urodzinami i tortem też by nie wytrzymała do weekendu w tym roku wypadł jej w poniedziałek chciałam zrobić 2 dni wcześniej ona nie bo ona ma jeszcze 4 lata nie 5 no to w następną nie bo ona ma w poniedziałek i koniec kropka
as dobrze że tak się skończyło
ja raz miałam taką przygode z adamem miał może 2 latka bawił się na podłodze i nagle patrzę a on sinieje i siły nie ma się podieśc podleciałam do niego otworzyłam buzie i paluchami wyrwałam z gardła połówkę plastikową od jajka z niespodzianką dopiero po wszystkim jak on się uspokoił to się rozpłakałam......w emocjach zadziałałam jakoś machinalnie![]()

Długo go trzymało.
Ja też miałam niezłą jazdę z Kubusiem jakiś czas temu apropos niespodzianek.
Ja odkurzałam a mały plątał się koło mnie .
Nagle słyszę łup
Odwracam się ,patrzę,a mały się siny robi,piana z buzi ,wiotki,bez oddechu.
Sprawdzam go dokładniej a on już szczekościsk ma.
Dawaj na siłe palce między ostatnie zeby i rozwarłam jakoś buzię.
Palce do gardła no i coś czuję ,ale wyciągnać nie mogę.
Złapałam go wtedy i o ścianę plecami bo klepanie i trząchanie do góry nogami nic nie dawało.
Po dłuzszej chwili szok,nic ,zupełnie nic.
Zerto kontaktu ,normalnie trup ,miałam wrażenie,że temp traci.
Jeszcze raz palce do gardła i zaczepiłam gdzieś o jakis wolny kawałek zabawki.
Wyciągnełam coś jakby grzybka właśnie z kinder niespodzianki.
Parę razy usta-usta i załapał.
Oj wtedy to już w nerwach na maxa byłam.
Od razu do lekarza ,bo krew się lała z gardła.
Nasza lekarz obejrzała i powiedziała,,ze nie wie jak ja to zrobiłam ,bo widoczne ślady ciała obcego są aż w przełyku bardzo głeboko.W zasadzie nie do wyjęcia .
pochwaliła mnie za rozsądek ale zjechała za brak rękawiczek.
A ja nawet o tym nie myślałam wtedy.
Efekt był taki,że mały miał kilka ran w gardle i przełyku ,pocharatane całe gardło moimi paznokciami ,ale przeżył.
dostał antybiotyk i osłonowe.
Po tygodniu śladu nie było.
Wiecie co?
Od tamtej pory pochowałam dywany i przy nim niczego już nie odkurzam:-
mam to samo.Mój Darek notorycznie z pilotem zasypia i za nic w świecie nie do sobie go odebrać.patrzę na iotrka śpi w najlepsze to podchodzę do niego biore pilota myśle wyłącze to pudło o co ma grać on nagle obudzony zostaw oglądamtaaaaaa tylko walka się 10 minut temu skończyła
no wyje z niego
![]()
no właśnie.Jak niewiele trzebamalinka no to mialas przezycie

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
i daletgo teraz robia laczone!!!!!!!!!!!!!!anabuba moja jula z urodzinami i tortem też by nie wytrzymała do weekendu w tym roku wypadł jej w poniedziałek chciałam zrobić 2 dni wcześniej ona nie bo ona ma jeszcze 4 lata nie 5 no to w następną nie bo ona ma w poniedziałek i koniec kropka
as dobrze że tak się skończyło
ja raz miałam taką przygode z adamem miał może 2 latka bawił się na podłodze i nagle patrzę a on sinieje i siły nie ma się podieśc podleciałam do niego otworzyłam buzie i paluchami wyrwałam z gardła połówkę plastikową od jajka z niespodzianką dopiero po wszystkim jak on się uspokoił to się rozpłakałam......w emocjach zadziałałam jakoś machinalnie![]()
mi sie Paulin jak miala 2 latka krztusila kwalkiem cukierka.tluklam ja noramlnie ale nie pomagalo bo co chwile sie krztusila,wiec ja na udo,przez kolano do gory nogami i wypadl.
a weronika sie zachlysnle awit K jak miala 2mieisace.az zacela sie slinik i cla abyla bordowa juz,ale po ciezkich trudcah jakos se udalo.a cala sie trzeslam pozniej.
znam topatrzę na iotrka śpi w najlepsze to podchodzę do niego biore pilota myśle wyłącze to pudło o co ma grać on nagle obudzony zostaw oglądamtaaaaaa tylko walka się 10 minut temu skończyła
no wyje z niego
![]()

moja WEronika jak znjadzie cos malego to przychodzi i mi pokazuje.daje mi do reki i czeka na potwierdzenie czy moze wziac i nie placze jak jej zabiore:-):-):-):-) w zime to mi 2 razy po 10grprzyniosla z dywanu bo komus wypadlomalinka no to mialas przezycie

malina-wstawilam zdjecia na T.zobacz i daj znac co i jak
no to też widać,że nie tylko mój tak potrafii daletgo teraz robia laczone!!!!!!!!!!!!!!
mi sie Paulin jak miala 2 latka krztusila kwalkiem cukierka.tluklam ja noramlnie ale nie pomagalo bo co chwile sie krztusila,wiec ja na udo,przez kolano do gory nogami i wypadl.
a weronika sie zachlysnle awit K jak miala 2mieisace.az zacela sie slinik i cla abyla bordowa juz,ale po ciezkich trudcah jakos se udalo.a cala sie trzeslam pozniej.
znam to
moja WEronika jak znjadzie cos malego to przychodzi i mi pokazuje.daje mi do reki i czeka na potwierdzenie czy moze wziac i nie placze jak jej zabiore:-):-):-):-) w zime to mi 2 razy po 10grprzyniosla z dywanu bo komus wypadlo
malina-wstawilam zdjecia na T.zobacz i daj znac co i jak

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
za reawiczki??????????????tzn ich brak?chora jakas?????
niedlugo do usta-usta kaza zeby najpierw myc
a gdzie nowe mamy??????????wystraszyly sie?

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no to też widać,że nie tylko mój tak potrafi![]()
ale moja nie bierze malych rzeczy do buzi a z dywanu to moze cos pozbierac zanim odkurze:-):-):-):-) chociaz drobne rzeczy inne niz okruszki czyplatki staram sie zbierac od razu
reklama
nie do usta -ustaza reawiczki??????????????tzn ich brak?chora jakas?????

tylko jak mu łapę do gardła włozyłam
Gdybym była w rękawiczkach,to bym mu paznokciami gardła nie poharatała,ale pewnie też bym w śliskich rękawiczkach nie dała rady wyciągnać.

Podziel się: