reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam się laseczki.:-)
Nektarynka na pewno ślicznie ci będzie w tej bordowej sukience.
Loree ty jesteś niesamowita z tymi zakupami:-)
Marzenixx fajnie że będziesz miała swoje auto,ja z własnego doświadczenia wiem że tak jest najlepiej.Mój też się do mnie czepiał jak siedział na fotelu pasażera zawsze jego zdaniem zrobiłam coś nie tak a to zle zaparkowałam albo za póżno bieg wrzuciłam i ble,ble ........
Sephora gratuluję z całego serca i życzę spokojnych 9 miesięcy.Czy to jakiś nowy sposób dziewczyny znikają z BB a potem wracają już z fasolką?

Zbieram się do pracy,wczoraj z sukienką nic nie załatwiłam.Szyją u mnie na miarę z katalogów jutro będę wiedziała ile będzie kosztować uszycie takiej jak mi się podoba w jednym z salonów a kosztuje 2500zł.Ta pani co szyje ma ją zobaczyć w internecie i da mi znać.

reklama
Witam się laseczki.:-)
Zbieram się do pracy,wczoraj z sukienką nic nie załatwiłam.Szyją u mnie na miarę z katalogów jutro będę wiedziała ile będzie kosztować uszycie takiej jak mi się podoba w jednym z salonów a kosztuje 2500zł.Ta pani co szyje ma ją zobaczyć w internecie i da mi znać.

To powodzenia;-)

Witam Baboki jedne... Ręce mi opadły ... jeszcze chwila i 2000 stron!!!! I ja mam czytać to wszystko?!??!?
Buziaki:)

Witam Baboki jedne... Ręce mi opadły ... jeszcze chwila i 2000 stron!!!! I ja mam czytać to wszystko?!??!?
Buziaki:)

Całuski Zajączku.
Kurna jak to fajnie kogoś widzieć tu z rana:-D

Normalnie mam taki zajebisty humor z rana.
Energia mnie rozpiera.
:-DA to wszystko dzięki intensywnej pracy wieczornej M:-D

Dzień dobry w piątek!!!
mnie coś od rana głowa pobolewa
co tak u Was kobitki która dziś testuje??
Hanka powodzenia na rozmowie zawojuj ten hotel!!!
OLU PM jak tam złozyłaś dokumenty w szkole??
Babo jak wizyta w klinice??

Dziewczyny - wstawać!!!!!!!!!!!

Test zrobiłam jeszcze raz bo dalej @ nie przyszła a znowu mi się śniło, że robię test.
No i zrobiłam - na początku była 1 okropna kreska, ale po minucie zaczęła się ujawniać druga - ja myślałam że zwariowałam i od tego tych moich chęci zaczęłam ją sobie wyobrażać bo kreska była bardzo, bardzo słaba. No ale teraz ją widać - nie jest jak testowa, ALE JEST!!!

No to jak myślicie - lecieć po 2gi test? Na betę? Mówić M? Poczekać?

Tak sobie nacytowałam że chyba godzinę będę odpisywać:-D
Ale mi się ten cykl ciągnie... chciałabym już następny bo podchodzę do 2 IUI...
AndziaS zastanawiam się po co ja tak naprawdę biorę dupka kurde przecież IUI nie było, a w cuda nie wierzę?!
Martynko, ty nas nie denerwuj!!!!. Jak ty nie będziesz wierzyć, to my za Ciebie na pewno, więc nie gadaj głupot:)
oj gosiu tez tak mialam na poczatku zwiazku, ze o kwiatki o wszstko sie musialam dopominac , on nie byl takich rzeczy naucozny...
dzis np zaprosil mnie do kina:szok::szok: pierwszy raz w zyciu!!! zawsze jak szlismy to z mojej inicjatywy a dzis sie mnie pyta czy z nim pojde i go zawioze jeszcze hehe ale w szoku bylam:-D widze ze sie dal wyszkolic:-)
A ja powiem wam, że od M. (zwłaszcza jak nie był jeszcze M.) to dostawałam i dostaję mnóstwo kwiatów. Zawsze jak wracał z Niemiec kupuje kwiaty, nawet jak go nie ma a są Walentynki czy dzień Kobiet to taki koleś przynosi mi do pracy.:-) Nie zapomnę jak dostałam kwiaty w ten sposób zaraz jak się poznaliśmy. W sobotę się poznalismy, w niedzielę byliśmy na pierwszej randce, a w poniedziałek dostałam kwiaty do pracy. szczękę zebrałam z podłogi:-) W sumie między innymi tym mnie ujął;-) Moi kumple (zazdrosnicy) nazywali go na poczatk Flowerman:-D
Kochana to uwież, bo podobno się zdarzają:tak:
Tak, ale ...
z mierzenia tempki, śluzu i testów owu wynika, że owu była później więc poczekam do poniedziałku - w weekend mam szkołę, wiec uda mi się myślenie zająć czymś innym:tak:
Andziu...Jak zawsze będziemy trzymać kciuki:-D
qrcze jak ty jesteś pedagogiem to pewnie trochę psychologii masz za sobą:-)
dziewczyny no to mamy darmową profesjonalną poradnię psychologiczną w postaci przyszłej mamusi:-D:-):-D!!!
Andzia jest psycholożką i na nas ćwiczy swój fach. Tak Ciekawych przypadków nigdzie nie znajdzie:-)
czesc dziewczynki, dawno nie pisałam tu....by nie denerwować tych, które czekaja w kolejce na II
ja juz 33tc...a mała jest w 34 i waży > 2 kg, czuje sie świetnie, na razie +8kg i mam extra kopiacego piłaska z przodu :-)
w.kropeczka i inne znajome dziewczynki ....pozdrawiam i buziaczki
Wielkie gratulacjie:-) Szczęśliwego porodu i ślicznej dzidziuni :tak:
A z testorenom moze sie da jakos inaczej poradzic sobie...no bo jak w czasie staranek pojdziesz na anty...to sie przedluzy historia o kilka miesiecy....musisz isc do lekarza ale najpierw zrob wyniki ponowne tego testosteronu...nigdy nie wiadomo.
Kobitki... Ja też powinnam jeszcze testosteron zrobic????
Wiem ze to nie miejsce i czas ale przyszlam sie wyzalic troszku i spadam bo moje problemy sa dla wielu z Was mikroskopijne ale wygadac sie czasem lepiej :( Bylam wlasnie w pracy na rozmowie, wiedzialam ze bedzie ciezko ale nie az tak...
Kroptusia:szok: jestem w szoku, zeby kobita która ma dziecko, mówiła takie rzeczy to normalnie... I to kiedy wie ze masz problemy. łupia pi*da.:angry::angry: Kochanie ty się nie przejmuj, najważniejsza jesteś ty i dzidziuś. Wszystko się ułoży...
A szefowa - kij jej w oko!!!!:wściekła/y:
właśnie się dowiedziałam że w jednej szkole pedagoga szukaja ( mamusia mi powiedziała ) - jadę jutro z samego rana zawieźć dokumenty aplikacyjne i pogadać :)
no to super:-) Bedzie dobrze, zdolniacha jesteś:-)
Oto ja:-) Minę mam trochę idiotyczną, ale tak to jest jak się robi zdjęcie samej sobie:baffled::happy2:
Następny chudy Lachonik - ślicznie:-)
Dokładnie, oczywiście odezwę się zaraz po wizycie.
Czekamy czekamy:tak:
Rano o 8ej wcisnelam w siebie 1 kanapke mala z rzodkiewką i w droge... w samochodzie pilam wode w drodze do tesciow...herbata zostala nieruszona w domu bo byla goraca a mnie sie spieszylo...u tesciowej machnelam mała kawe w filizance i zjadlam malego loda calypso-moje ulubione a nie jedlam ich chyba z 5 lat:-))) i potem w auto do domu-i tu polknelam tran, jablko, herbatke, a przed godzinka banana...i juz mnie skreca serio-ale jestem nieugieta-obiadu nie zjem....tata sie smial ze powinnam flage znowu wywiesic (mielismy na weekend na balkonie i wczoraj sciagnelam) bo zawsze jak jest strajk glodowy to sie wywiesza flagi, hehe.....moze na noc len jeszcze zaparze i tyle na dzisiaj.
No jak Cię kopnę w d*... Ty chcesz się zagłodzić!!!!!!!!!!!! Nie denerwuj mnie tylko jedż jak się należy!!! Dobra oponka nie jest zła:-)
Wolaboga
Mocno glodowe porcje. Ja tez jem non stop. Jedzenie to podstawa i sens zycia :-) Kocham jesc
Ja też niestety lubię i na głodówkach bym nie wytrzymała na pewno:baffled:
CZESC DZIEWCZYNY! O jeny ile mnie tu nie bylo z miesiac. Postanowialam, uporzadkowac swoje zycie, i wiecie co? od 2tygodni wymiotuje, oczywiscie wszyscy,ze jestem chora .na poczatku grypa zaldkowa, potem jakas niby bakteria, byly dni,ze bylo idealnie, od 3tygodni bol piersi. i wczoraj pojechalam juz o resztkach sil do lekarza ogolnego, na co Pani: A MOZE POPROSTU PANI W CIAZY JEST? i wiecie co Dziewczeta, zrobilam test a tu 2kreseczki, ta druga taka nie zbyt wyrazna ale sa 2 . Naprawde wielki szok, 2.kwitnia robilam bete bylo 0,1;/. Jestem w szoku , bo to tak nagle.i niespodziewanie. Pozdrawiam wszystkie staraczki. BUZIAKI:))))
Słońce ty nasze:-) Gratuluję!!!!! Chyba na prawdę przerwa od BB dobrze robi:-) Ja na razie zostaję bo i szans na fasolkę nie ma dopóki moje chłopisko nie wróci:baffled:
Witam Dziewczynki, dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
No ale znów jestem ;-).
W sobotę znów testuje i mam nadzieje, ze bedą dwie piekne i bardzo wyraźne krechy, a może ktos tez testuje ?;-)
Bardzo mi Was brakowało:sorry2:
Nam Ciebie też bardzo brakowało!!! Nasze kciuki są do Twojej dyspozycji:-D
Marzenko, nie rozjechałaś nikogo ani niczego?????

Słuchaj, na Travel & living codziennie o 19,45 jest program o wybieraniu sukien ślubnych... Można sobie pooglądac:-)
Całuski Zajączku.
Kurna jak to fajnie kogoś widzieć tu z rana:-D
Normalnie mam taki zajebisty humor z rana.
Energia mnie rozpiera.
:-DA to wszystko dzięki intensywnej pracy wieczornej M:-D
Nie ma jak dobry seks... Ja już dostaję frustracji:baffled::baffled::baffled: Kurczę, ja jeszcze tydzień musze czekać:-( Tak mi go zajebiście brakuje że szok (nie mówię tylko o seksie:-D) Najgorsze są weekendy... Jak minie ten to już z górki:-)

Kankagan jak masz nie daleko to ja bym na bete poleciała a po drodze drugi test kupiła hehe
gratuluje jak sie cieszę !!!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny - wstawać!!!!!!!!!!!

Test zrobiłam jeszcze raz bo dalej @ nie przyszła a znowu mi się śniło, że robię test.
No i zrobiłam - na początku była 1 okropna kreska, ale po minucie zaczęła się ujawniać druga - ja myślałam że zwariowałam i od tego tych moich chęci zaczęłam ją sobie wyobrażać bo kreska była bardzo, bardzo słaba. No ale teraz ją widać - nie jest jak testowa, ALE JEST!!!

No to jak myślicie - lecieć po 2gi test? Na betę? Mówić M? Poczekać?

No to Brawissiiimo!
Gratulacje.
Dbaj o siebie i najlepszego:-)

Do góry