reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
i znowu zadnej nie ma.
sluchajcie jakie macei tel???????????
bo ja chce zmienic.mam teraz motorole Z8 ale mi nie pasuje bo jest rozsuwana i lamana.tak to funkcje ma ok iaparat tez dobry alewole standardowy-ani kalpi ani rozkladany.doradzcie cos .oczywiscie z odpoiwednimi prametrami,ale tak bez niczego ciezko cos wybrac a swojego sie doprosic nie moge
a jakby ktoras chciala kupic ta motorole co mam to dam fotki itd;)
Ja mam Samsunga SGH E-570 taki typowo kobiecy i fajny kolorek ma:tak::tak::tak:Ma miedzy innymi kalendarzyk @,przelicznik kalorii,wskaznik BMI,liste zakupow i takie tam:tak::tak::tak:
Teraz planuje sobie zmienic na ta fajna,płaska Nokie ale nie wiem jak ona sie nazywa:no:

Ostatnia edycja:
Wczoraj jak w aptece Apopharm kupowałam takie psik-psik na meszki,kleszcze i komary i zel lagodzacy po ukaszeniu to ta baba zaproponowała mi jakies tabletki na ograniczenie apetytu:szok::-DJa spojrzalam na siore Ona na mnie i w smiech:-D:-D:-DCo za franca jedna.Oki jem duzo ale az tak tego chyba nie widac;-)

Dowikla może to wróżka jakaś ,co sie przejmujesz siora taki sam szczypiorek pewnie?
Siora tak:tak::tak::tak:6 tyg temu urodzila a wazy teraz 55 kg

U nas przez chwile popadalo i koniec:-)A wialo przy tym jak cholera.Jak sciagalam pranie z balkonu to mysłałam ze mi łeb zwieje:szok::-D

Teraz bede z doskoku bo zaraz zacznie sie Ostry Dyzur a pozniej Brzydula;-)

Anabuba ja mam nokię n73 i jestem bardzo zadowolona. Super zdjęcia robi, nagrywa, wejście na kartę pamięci ma. Polecam. A ja może jestem chętna na kupno Twojego telefonu, bo mój nie ma żadnego i dupa... Ile byś chciała za niego? :tak::tak::tak:

no kobitki gdzie wy??????????????????????
ja mam sony ericson w 300i i jestem zadowolona to z klapką a ja kocham telefony z klpką piotrek ma sony ericsson k 800 i jest superaśny ma świetny aparat 3.2 mp więc zdjęcia jakościowo super są tylko jak dla mnie to no nie ma klapki i trochę duży a to podobno kobiecy:szok::szok:
madziula to super że praca ok a co w sezonie z dzieciakami i wczasowiczami???????

no fakt wiki dzisiaj u sadysty zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ania a masz już jakieś upatrzone?????jak coś znajdziesz to nam się pochwal:tak::tak::tak:
mam upatrzone zaraz wkleje jeszcze 2 modele:-)
A ja nałożyłam farbę na włosy :tak: Ale jakaś straszna, oczy aż pieką :baffled:

Czasami trzeba się nacierpieć żeby być pięknym :-D:cool2:

My obrączki robiliśmy na zamówienie. Dostaliśmy złoto od rodziców M :tak: Zaoszczędziliśmy majątek :tak:
czekamy na foto
jestem.rano odpadlam bo zapomnialam ze Paulina wczesniej konczy:baffled::baffled::baffled::baffled:
no i musialam sie zbierac.jak wrocilam posprztalam,kurze tez pposcieralam:-)na jutro zostala mi tylko lazienka i pewnie jakies pranie.no i wkoncu musze pprzesadzackwaitki doniczkowe bo niedlugo wszytskie mi padna.

Malinka wyslalm Ci paczuszke:-):-):-)na poniedzialek powinna dojsc:-)

Weronika spi juz godzine,pewnie niedlugo wstanie a Paulina na dworzu.
ide nadrabiac zaleglosci
a moja Laura nie spala popoludniu chcialam ja polozyc ale nie chciala wiec nie zmuszalam jej teraz mnie dokarmia ciastkami:-)
Ja czekam aż Karola się obudzi i spadamy po tatę na pks :-D:tak::tak::tak:
Schab upieczony, dom posprzątany, pranie niezawieszone (mam to gdzieś) i mąż już niedaleko :-D:-D:-D:-D

Nie uda mi się was nadrobić za chiny więc życzę miłego dnia i weekendu wszystkim bo raczej nie zajrzę :-D;-)
milego weekendu
My juz po obiadku,naczynia pozmywane:tak::tak::tak:
Zastanawiam sie czy wyjsc z Nimi na dwor ale cos sie zachmurzyło a poza tym jakos mi sie nie chce:zawstydzona/y:
u mnie pada:baffled:
i znowu zadnej nie ma.
sluchajcie jakie macei tel???????????
bo ja chce zmienic.mam teraz motorole Z8 ale mi nie pasuje bo jest rozsuwana i lamana.tak to funkcje ma ok iaparat tez dobry alewole standardowy-ani kalpi ani rozkladany.doradzcie cos .oczywiscie z odpoiwednimi prametrami,ale tak bez niczego ciezko cos wybrac a swojego sie doprosic nie moge
a jakby ktoras chciala kupic ta motorole co mam to dam fotki itd;)
ja mam iPhona
Wczoraj jak w aptece Apopharm kupowałam takie psik-psik na meszki,kleszcze i komary i zel lagodzacy po ukaszeniu to ta baba zaproponowała mi jakies tabletki na ograniczenie apetytu:szok::-DJa spojrzalam na siore Ona na mnie i w smiech:-D:-D:-DCo za franca jedna.Oki jem duzo ale az tak tego chyba nie widac;-)

:-D:-D:-D

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno wróżka jakaś:-D:-D:-D:-D:-Ddowikla przyznaj się jadłaś coś akurat:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry