reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja nie mogę rzeczywiście wszystkie pouciekały :-:)-:)-:)-:)wściekła/y: to i ja uciekam pa!!!!

Sprostowanie Nuśka jest!!!! Dzieki kochana za kiliszeczek, ale po dzisiejszym dniu poproszę do pełna

KAsiu co tam u Was? Jak teście wyprowadzają się??? Podanie o pracę złożone??? No i jak mama a raczej jej nóżka ???

Nuśka pytałaś kiedyś o Fifi teraz sobie przypomniałam, że nie napisałam co z jej łapką :happy2: jest tylko skręcona podotykał ją i coś porobił jej z łapką i zalecił odseperowanie dziecka od psa bo w końcu złamie jej łapke to jest yorczek to wiadomo jakie to ma kosteczki. Powiedział, aby pokazać się jakby wciąż utykała na tą łapke.

KAsiu co tam u Was? Jak teście wyprowadzają się??? Podanie o pracę złożone??? No i jak mama a raczej jej nóżka ???[/QUOTE]

Dzięki że pytasz :tak: wiesz ten mój R jest dziwny wczoraj niby wszystko ok, a dziś po całym dniu nie widzenia się chodził naburmuszony i jakby zły. Wypytywałam się o co halo, ale twierdził, że jest tylko zmęczony :dry: niestety za długo go znam, aby w to uwierzyć. Nasz związek jest dziwny. Mam nadzieję, że się polepszy po wyprowadzce teściów.

Tak praca w toku :tak: R dziś miał im kopać dziure na szambo, ale światła nie było do 15, a na 17 do kościoła bo msza za dziadków R od strony mamy i stwierdził, że nie ma sensu brudzenia się na 5 minut. Weźmie się za to od poniedziałku bo jutro moja mama przyjeżdza a w niedziele jedziemy do niej na kawke. Ale generalnie wszystko idzie w dobrą stronę.

Tak tak podanie złożone już wczoraj :-D zobaczymy co to będzie nie chce na razie o tym rozmyślać, aby zaś się nie zawieść :sorry2:

Noga mamy w stanie idealnym :-D w ogóle ją nie boli i chodzenie nie sprawia trudności. Można powiedzieć, że nie taki diabeł straszny był jak go malowano :cool2:

A jak z nogą Twojej mamy jak rehabilitacja???

reklama
Do góry