reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka
Jejku wiesz jak ja przeżywam tą Twoją wycieczkę hihihi superrrrr ciekawe jak maluszki w samolocie ja się bałam w zeszłym roku o Igora a się okazało że on lot znosi lepiej niż ja (mnie okrutnie bolą uszy różnica ciśnień to dla mnie katastrofa ) po za tym ok:-):-):-)
a żebyś wiedziała jak ja ja przeżywam:sorry2::cool2::cool2::cool2: najbardziej się boję , aby nie podłapały od tej ich wody srania i rzygania:sorry2::-:)-:)-(, ale uswiadomiona jestem że tylko woda butelkowana i do mycia zębów też:tak::tak::tak: i nawet butelki, kubki będę w mineralce płukać:sorry2:

Siedzę i obwiniam się za ta anemię małego. Kurcze, gdzie popełniłam błąd:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
nie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale wyslalam D żeby poszedl popstrykać zdjęcia:-p:cool2:nie bardzo mu to odpowiadalo ale wkońcu poszedl:-D
:growl:jednak zdjęć dziś nie będzie:no:D poszedl ale wrcil sie bo sąsiedzi piwkowali przed swoim garażem i bylo mu glupio pstrykać zdjęcia:baffled:za to wziąl piwka i poszedl do nich dolączyć no i mi oczywiście tez przyniósl:tak:
Siedzę i obwiniam się za ta anemię małego. Kurcze, gdzie popełniłam błąd:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
NIGDZIE NIE POPEłNIłAŚ BłĘDU:no::no::no:

a żebyś wiedziała jak ja ja przeżywam:sorry2::cool2::cool2::cool2: najbardziej się boję , aby nie podłapały od tej ich wody srania i rzygania:sorry2::-:)-:)-(, ale uswiadomiona jestem że tylko woda butelkowana i do mycia zębów też:tak::tak::tak: i nawet butelki, kubki będę w mineralce płukać:sorry2:

JAkbym słyszała siebie ........ teraz juz wiem że to nie moja ani Twoja wina nigdzie nie popełniłaś błędu to normalne że dzieciaczki mają braki żelaza i nie mamy na to wpływu każdy maluszek magazynuje sobie żelazo jeszcze będąc w brzuszku i jedne zmagazynują wystarczająco inne mniej i właśnie nasze miały go mniej no i później właśnie jest jak jest:sorry2: najważniejsze że wiesz gdzie problem leży i zaczynasz działać

Co do wycieczki to fakt woda butelkowa to podstawa i będzie ok. I jak Adaś pije mleczko to warto było by mieś mały czajniczek my mieliśmy ze sobą taki na jedną szklaneczkę i dla młodego wodę gotowaliśmy tą z butelek i było ok :-):-):-) fakt że to była Turcja a nie Tunezja ale spoko myślę że będzie podobnie no i baw się dobrze

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór kochane BBonki. Jestem i ja.
Dziewczęta staram sie podczytywać was w miarę regularnie jak tylko mi pozwala czas, ale stwierdzam, że mam go zdecydowanie za mało bądź moje dziecko ma zbyt dużo energii:szok: Po prostu nie mam czasu na kompa i przyznam się ze wstydem, ze nawet nie odpisuję znajomym na maile tudzież na gg:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - na szczęście jeszcze są wyrozumiali bądz tez moja dzieci:cool2:
Tak pokrótce:
Donkat- dziękuję za pamięć;-) i faktycznie troszkę nas postraszyło chmurami, troszke pokropiło i zaświeciło popołudniu piękne słoneczko:happy2:
Agulka powodzenia w zwalczaniu choróbstwa
Cariocca- trzymam mocno kciuki.
Nuśka, babo koffana ja Carlo Rossi bardzo chętnie sie napiję ale nie dzisiaj:no::no::no:- mam kaca moralnego po 'majówce" bo jak dla mnie 2 piwa=upojenie alkoholowe, dobrze, ze mały był na tyle zmęczony, że nie ciągnął cyca
Luandzia, współczuję, trzymaj się dzielnie

reklama
:growl:jednak zdjęć dziś nie będzie:no:D poszedl ale wrcil sie bo sąsiedzi piwkowali przed swoim garażem i bylo mu glupio pstrykać zdjęcia:baffled:za to wziąl piwka i poszedl do nich dolączyć no i mi oczywiście tez przyniósl:tak:
JAk tak to wybaczam tez przerzuciłam się na piwko:zawstydzona/y:

Gagulec
piwko też mama jak wolisz............;-):-D:-D:-D a tam kac moralny tpo tak zawsze jest za pierwszym razem ;-);-);-);-)

Halo a gdzie reszta babonek ?????
Hrudzia no jak ja Ciebie nie zwabię tu winkiem to kogo???;-):-D:-D:-D
Anetasa a Ty jak nie w pracy to na BB nie łaska zajrzeć???? ;-):-D:-D
Justyna A gdzie Ty się podziewasz no chyba że mąż wrócił i macie ciekawsze zajęcia????
No i cała rzesza naszych kochanych BB-onów???? Gdzie Was poniosło???

Do góry