reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kochana u nas tez tak jest ze oboije jestesmy uparci ale roznie bywa raz ja zaczne sieodzywac ale czesciej moj bo nie luibie jak z nim nie gadam wtedy robioe co chce i nic mu nie gadam a to mu nie pasuje

Mi raz Laura po smietanie natychmiast kupe walnela a potem bylo ok

jak sie nie ma w glowie to sie ma w nocach.Zdrowiej mam nadzieje ze to nic powaznego bo inaczej lekarz cie nie minie

Fajnie ze obylo sie bezbolesnie

a dlaczego tak pozno do tego cyrku:confused:

jestemy lepsze laura przebudzila sie o 6:30 na siku a potem spalysmy do 10:szok:
Super ze Aleksia ma sie dobrze:-)

Udanego wypadu!!

Laura nadal z goraczka.Musze na zakupki jechac i nie mam z kim jej zostawic.Nie zaszkodzi jej taki wypad na zakupy:confused:
Nie jest zle.. jak nie przejdzie doponiedzialku to pojde do lekarza...:tak::tak::tak:

reklama
Oczywiscie jak ja jestem, to was nie ma ;-):dry:
Chyba będę musiała zmienić plan dnia i się bardziej dostosować do was :-D

m cos tam kombinuje wq kuchni i mnie wkurwia... bo niewiem czy zaraz mi jakiegos miecha na obiad nie wyciagnie i sobue nie zrobi bo on tak lubi co innego nagle sobie zrobic na sniadanie/kolacje musi sobie zrobic miecho ktore mam na obiad kupione:dry::dry::dry:

A dzisiaj mam wątróbke na obiad.. aten chyba sobie k... rostbef z zamrażalki wyciągnął:angry::angry::angry::angry:

No to jestesmy po spacerku:tak::tak::tak:No i było super:-)Na nasz plac przyjechalo jakies podworko sztuki i dzieciaki mogly grac na bebnacg,chodzic na szczudlach i brac udzial w roznych zabawach:tak::tak::tak:Szkoda tylko ze mlode byly takie zmeczone i przed 1 musialam isc Je uspic:no:
Jak usnely to zrobilam sobie zakupki a teraz klikam i pije capucinko
Zaraz wstawie kilka fotek ja sie uda bo robilam telefonem

Ja dopiero Oliwkę położyłam na drzemkę bo już sama wołała że chce aaaa.mam nadzieję ze zaraz uśnie bo trzeba obiadek ugotować.

Ania to dobrze ze na Laurę dobrze wpłynął spacerek z zakupami.U nas by to nie przeszło.jak Oliwka ma temperature to jest strasznie marudna i i zakupy byłyby bardzo cięzkie do przetrwania :tak::tak::tak::tak:

Oliwka coś od wczoraj kupy nie może zrobić,nie wiem dlaczego -nigdy nie miała z tym problemu.Wczoraj próbowała zrobic ale nie zrobiła i dziś też nic.
Co mogę jej dać żeby coś sie tam ruszyło z tą kupą????wiecie może?

a u nas imprezka od 17.00.mój tato robi imieniny.Będzie wesoło.Przyjadą ulubieni kuzyni Oliwki to Oliwka będzie w siódmym niebie.

dowikla no to wstawiaj szybko fotki :tak::tak::tak::tak::tak:
u Was widzę to co chwile cos się dzieje to cyrk to teraz znowu coś a u nas jakos nic.
Niby duże miasto Wrocław a nic nie myslą żeby coś zorganizować.
W tym tygodniu chcemy jechać do zoo wreszcie,mam nadzieję ze pogoda sie utrzyma taka słoneczna.

Ok sa fotki:-);-)

Załączniki

• SP_A0484.jpg
    SP_A0484.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 45
  • SP_A0483.jpg
    SP_A0483.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 41
  • SP_A0482.jpg
    SP_A0482.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 44
  • SP_A0481.jpg
    SP_A0481.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
dowikla no to wstawiaj szybko fotki :tak::tak::tak::tak::tak:
u Was widzę to co chwile cos się dzieje to cyrk to teraz znowu coś a u nas jakos nic.
Niby duże miasto Wrocław a nic nie myslą żeby coś zorganizować.
W tym tygodniu chcemy jechać do zoo wreszcie,mam nadzieję ze pogoda sie utrzyma taka słoneczna.
U nas w czasie wakacji przyjezdza na place zabaw "kolorowe miasto":tak::tak::tak:
Sa to takie rozne zajecia na swiezym powietrzu pod okiem ludzi wykwalifikowanych:-)Dzieci maluja,iora udzial w imprezach sportowych i takie tam:tak:Zawsze maja dla dzieci ajkies picie typu soczki w kartoniku

Do góry