reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

No ja się niestety dowiedziałam, że po euthyroxie wysiadało jej serce :-(
więc lekarka nie odważyła się dać większej dawki niż 50... a to za mało by wyrównac u niej poziom hormonów...
poza tym prolaktyne ma jak kobieta w ciąży...masakra jakaś...organizm jest totalnie rozregulowany...a na dobitke doszła astma :baffled:
Lekarka nie ukrywała by moja psiapsiółka zainteresowała sie raczej adopcją .. strasznie mi jej szkoda ...jest młoda , całe życie przed nia a nie ma szans na dziecko, a jeszcze ja ...jej najbliższa przyjaciólka za chwilkę rodzę...echhh
Aquarella dziękuję za odpowiedź i zdrówka życzę ...

reklama
Nie bede was zanudzac moimi zmartwieniami wiec wpadlam tylko na chwilke podziekowac wszystkim tym babeczka, ktore staraly sie mnie wczoraj pocieszyc. Staram sie spojrzec na nasza sytuacje z innej strony ale jakos mi nie wychodzi, to chyba juz nie chodzi w dzidzie ale to ze z M moze byc cos nie tak. Mam 1000 mysli na sekunde co nie pomaga w racjonalnym mysleniu, musze sobie zrobic przerwe od wszelkich pomiarow, testow i niestety od BB. Postaram sie do was wpadac od czasu do czasu, napewno o Was nie zapomne ( bylo by bardzo trudno) bardzo wiele mi pomoglyscie ale teraz ja musze sama siebie "poukladac".
Wielkie dzieki za wszystko. PA

No jestem....

Poszlismy na lesny spacer jak zawsze - 1,5 godz i teraz sobie chwile z wami pobede

Kropeczka
Za woda powoli...Troche sie na machon strzaskalam bo ladna pogoda byla i sie byczylam na tarasie pol dnia. Byly tez lazaneczki miedzyczasie robione i teraz spacerki. Uziajalam sie zdrowo
A u Ciebie jak dzien minal - pominawszy lekarza?

Ola
Wieczor :-)

Nie bede was zanudzac moimi zmartwieniami wiec wpadlam tylko na chwilke podziekowac wszystkim tym babeczka, ktore staraly sie mnie wczoraj pocieszyc. Staram sie spojrzec na nasza sytuacje z innej strony ale jakos mi nie wychodzi, to chyba juz nie chodzi w dzidzie ale to ze z M moze byc cos nie tak. Mam 1000 mysli na sekunde co nie pomaga w racjonalnym mysleniu, musze sobie zrobic przerwe od wszelkich pomiarow, testow i niestety od BB. Postaram sie do was wpadac od czasu do czasu, napewno o Was nie zapomne ( bylo by bardzo trudno) bardzo wiele mi pomoglyscie ale teraz ja musze sama siebie "poukladac".

Dopiero to zobaczylam.
Kochana, odchodz jesli to jest potrzebne to ulozenia mysli i innego spojrzenia na rzeczy. Wpadaj kiedy tylko ochota najdzie, a my bedzie czekac na dobre wiadomosci od Ciebie. O M za wczesnie zeby sie martwic, jesli Ci o to nasienie chodzi wiec po prostu postaraj sie zrekalsowac do piatku

buziaki

kochana rozumiem cie i odpocznij sobie i poukładajcie sobie mysli i wrócisz jak bedziesz chciała my będziemy czekać :tak:

Sny sa po to by nas kusic, sny do grzechu chca nas zmusic, sny sa w raju on w lozeczku, wiec snij o swoim KOTECZKU.
2djrnd0.jpg

hej hej
film byl świetny... :-Dpolecam wszystkim:-D
nawet namowilam malza zeby dal mi swoja krysie zebym pojechala sobie do kina, swietnie mi sie jechalo i wracalo... jak wrocilismy to podjechalam z nim po piwsko do zabki bo siedzimy u niego w firmie z kilkoma osobami... w kazdym razie oczywiscie sie poklocilismy podczas parkowania.. humor mam zjebany, nie mam ochoty tu z nimi siedziec, :-:)dry:

Hej ponownie - tak do was dzis wracam i uciekam czasem....
Kropeczko - mam nadzieje, ze wszystkie chorobska i problemy do jesieni sie wam skoncza i od razu zafasolkujecie, zycze wam tego z calego serca...
Lolitka - no widze, ze twoj zakres wiedzy ciagle nas zaskakuje - moj K jest tez na diecie regulujacej metabolizm i gotuje sobie te wszystkie ryze, kasze i ziemniaki z chudymi miesami i warzywami. Wcina platki owsiane rano i nabial...
Ja tam jadam sosiki i inne tlustosci ale u mnie wszystko splywa... nie gromadze w sobie kalorii...
Elfa - mam nadzlieje ze jutro jednak dolaczysz do graona zafasolzkowanych juz cw tym miesiacau:-):-):-)

reklama
hej hej
film byl świetny... :-Dpolecam wszystkim:-D
nawet namowilam malza zeby dal mi swoja krysie zebym pojechala sobie do kina, swietnie mi sie jechalo i wracalo... jak wrocilismy to podjechalam z nim po piwsko do zabki bo siedzimy u niego w firmie z kilkoma osobami... w kazdym razie oczywiscie sie poklocilismy podczas parkowania.. humor mam zjebany, nie mam ochoty tu z nimi siedziec, :-:)dry:
Mniej nerwów przy tym jezdżeniu ibędzie lepiej, po prostu nie słuchaj co on ci tam marudzi i rób swoje, ja tak robie i działa, po prostu olewam marudznie...

Do góry