reklama
Haszitka
może kiedyś...
Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki![]()
To brawo:-)

Tylko dbaj o was!
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki![]()
No nie wyobrażam sobie nawet Twojej radości. Długo się staraliście o fasolkę? gratuluję :-)
Myślę że ten żel aż tak anty koncepcyjnie to nie działa i jak są mocne plemniki to na pewno sobie poradzą.Ja też używam żelu KY gdy mam sucho leży sobie w komodzie.Nie stosuję go podczas dni płodnych bo wtedy czuję sie naoliwiona ale tak gdy trzeba ja osobiście nie widzę przeszkód.No ja w tym cyklu też się nie łudzę... Dużo się przytulałam, ale jak już pisałam niekiedy z żelem, więc... jak pech to pechKarola.de - no u mnie na Bemowie już też świeci coraz mocniej. Moja druga połówka pracuje, więc nawet nie mam ochoty nigdzie wychodzić
... Chyba spędzę cały dzień w piżamie przed kompem ...
![]()
No nie wyobrażam sobie nawet Twojej radości. Długo się staraliście o fasolkę? gratuluję :-)
Myszko Staralismy sie od lipca 2008 a potem była przymusowa zdrowotna przerwa 3 miesiącie i po przerwie strzała w 10 za pierwszym raazem:-)
Kochana gratuluję to cudowna wiadomość.!Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki![]()

Miałaś jakieś przeczucie,objawy?
Czy ten pan jest artystą? Spiewał może kiedyś piosenki takie stare?A propos zwierzaków, widziałyście takie coś:
![]()
Jak tak to widziałam go razem z tym kotem kiedyś u weterynarza w Warszawie na Bemowie.:-)
Karola,czy ty jutro testujesz?masz jakies przeczucia?Witam się i ja:-)
Mysza u mnie słonko jeszcze świeci;-)
Passingby jak miło się czytało twojego posta:-) Typowo ciążowe objawy jedzenie,spanie i rozpieszcanie się.Dobrze że kruszynka ładnie rośnie i wszystko jest w porządku z Wami. Z tymi zakupami też cudownie jejku już nie mogę się doczekać kiedy ja zamówię pierwszą rzecz dla maleństwa na allegro.![]()

Mysza1984
lalllalalala ;-)
A propos zwierzaków, widziałyście takie coś:
![]()
Dobrze odżywiony skubaniec

reklama
Co do objawów to bolace i mocno napiete piersi i sutki i bóle przucha, ale miałam juz wczesniej zapisana luteinę wię odrazu zaczełam braćKochana gratuluję to cudowna wiadomość.!Zyczę dużo zdrówka i spokojnych kolorowych 9 miesięcy.
Miałaś jakieś przeczucie,objawy?
.:-)
Podziel się: