martyna222
udało się ! :)
Właśnie doczytałam :
Pysia i Elfa serdeczne GRATULACJĘ!
Pysia i Elfa serdeczne GRATULACJĘ!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem qurna warszawa, anga banga.
Zaliczyłam grillika u staruszków, wykąpałam swoją włochatą miłość lece zapalić i zaraz dołączę do was.
Zadam głupie pytanie czy któraś zafasolkowała od śniadania??????????
Pysia i Elfa, ale nie wiem czy o nich wiedziałaś czy nie
Tylko,ze ja nie mówie o takiej endometriozie tylko a tym,ze po cc na pewno sa zrosty na macicy i one moga powodowac rózne zaburzenia,co nie znaczy ze utrudnią zajście w ciąże ale moga np wywoływac własnie te plamienia
Marzenixx...mysle ze jak juz Andzia S owtorzy swoj gabinet to bedzie dla nas szansa by sie z tych bledow przeszlosci wyleczyc...bo bez terapeuty to chyba nie da rady?
aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! zjadłam już prawie poł opakowania ptasiego mleczka!!!!
Siema laski
Nie bylo mnie wieki, pewnie juz mnie zapomnialyscie. Musialam sobie przemyslec pare spraw. Myslenie chyba nie jest moim atutem, bo teraz mam mega dola....
Sorka, ze tak krotko ale nie radze sobie z tym moim dolem....
Buzka kochane
Witam!
Jestem już po wyjeździe na szczęście już po komunii...
Kochane nie dam rady nadrobić!
normalnie nie wiem nie powinnam się tak czuć : właśnie dowiedziałam się że moja koleżanka jest w ciąży i rodzi w grudniu, a ja ledwo podtrzymuję się od łez aż mnie w gardle ściska, cieszę się że jej się udało a z drugiej strony czuję zlaść! Jestem okropna!
Poza tym całą noc śniło mi się że znowu dostała @ i wszyscy byli w ciąży tylko nie ja... okropny sen...
znowu się wyżaliłam ale normalnie jest mi dziś ciężko!
Pozdrawiam
P.S.2. Tak w ogole to chyba juz kiedys pisalam, ze zaczynam miec watpliwosci... SOkra, ze sie powtarzam. Chcialam Wam tylko powiedziec, ze nie pisalam tak dlugo, bo bilam sie z myslami. Wojna zle sie dla mnie skonczyla, bo skapitulowalam i przestalam chciec miec dzieciaka...
(( Niech mnie ktos walnie w ryj - pliiiiizzzzzz
Loree jak robilam estradiol w 3 dc, teraz sprawdzilam wyniki...w 3 dc.
Loree -ja mam ten estradiol w 3dc w normie, a plamienia nadal sa...wiec co mam myslec? Zgodnie z tym co mowil Tobie tenl ekarz to co-rak? Cytologie mam kciazkowa.....??? mysle ze on bardzo cie i nas...bo na mnie przeszlo-nakrecil...
Czekaj bo nie wiem czy ja to dobrze zrozumiałam.
Tą AMBROZJĘ to chce ci zrobić bo masz plamienia tak?????? A on nie wie od czego.
Łyżeczkowanie kojarzy mi się z usuwaniem więc dla tego nie kumam.
Co do tego estradiolu to nie mam wiedzy.
A te badania cytologiczne to macie coś konkretnego bo ja na badaniu mam 1 czyli czysto - wy tak samo???
LOREE a nie pomyslal ten lekarz,ze możesz mieć endometrioze po cc?????????!!!!!!!!!!!!
ENDOMETRIOZA
Mnie mój jak do niego poszłam,że plamie i boli mnie podbrzusze własnie to powiedział.I dziwi mnie,ze każe Ci czekać jeszcze pół roku mnie mój powiedział,że dobrze jest odczekać dwa lata ale tylko dla tego zeby rana się czasem nie rozlazła w kolejnej ciazy
Właśnie nad tymi zrostami mogą się robić tzw torbiele,które moga utrudniac zajście w ciąże,powodowac bóle podbrzusza w okolicach ciecia i plamienia przed i po @-tak mi tłumaczył mój G.Z reszta we wtorek bede dzwoniła żeby umówić sie na wizytę i jak go odwiedzę to poprosze o konktretne wytłumaczenie mi tej sprawy
Swoja droga dziwię się,że Loree lekarz wyskoczył od razu z łyzeczkowaniem
Ani zadnych badań ani usg nic tylko zaraz zabieg![]()
Siema laski
Nie bylo mnie wieki, pewnie juz mnie zapomnialyscie. Musialam sobie przemyslec pare spraw. Myslenie chyba nie jest moim atutem, bo teraz mam mega dola....
Sorka, ze tak krotko ale nie radze sobie z tym moim dolem....
Buzka kochane
Martynka
Upewnij sie ze napewno nie ma znowu jakiejs niespodzianki z klinki, zebys sie niepotrzebnie nie faszerowala medykamentami przed owu