reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Widze, ze dzis gorzkie zale do matek naszych... Ja ze swoja mam poprawne stosunki nawet ale to dlatego, ze nie mieszkamy razem. Moja tez ma tendencje do dawania rad w kazdej sytuacji. Nawet lyzki mam nie po tej stronie w szufladzie...:-):-):-) Na szczescie nie przyjezdza zbyt czesto a jak juz to na krotko wiec jakos da sie zniesc...najgorsze czasem jest to ze ona na odleglosc siedzi i wymysla teorie na temat roznych naszych zachowan i potem przez telefon trzeba sie nasluchac. Ona wie, ze ja rowniez sobie w kasze nie dam dmuchac i nie zrobie czegos tylko dlatego ze ktos miu kaze, czasem na zlosc nie zrobie:-):-):-) bo charakterek to mam, trzeba przyznac:angry::angry: awanturniczy.

a propos M...my juz jestesmy po porannej
no my tez dochodzilismy sie wczoraj z K do pozna w nocy - ja wyplakiwalam swoje zale - on swoje ale mysle, ze na chwile dotarlo. Dla niego nie ma problemu, ze znikajac tylko na 1,5h na trening zostawia mnie wieczorem w domu sama i ze mi jest po prostu przykro...On uwaza ze znalazl pasje i ze to nic zlego. Ze wychodzi dopiero jak polozy mlodego spac i wraca jak najszybciej. Nie wiem jak top dalej bedzie i mam szczera nadzieje ze za jakis czas to mu sie znudzi i nie bedzie mial sily tak codziennie sobie wychodzic albo jak dzieci dorosna i trzeba bedzie sie z nimi pouczyc ...
Siema laski

Nie bylo mnie wieki, pewnie juz mnie zapomnialyscie. Musialam sobie przemyslec pare spraw. Myslenie chyba nie jest moim atutem, bo teraz mam mega dola....

Gratuluje ciezaroweczka!!! Prosze jaka niespodzianka:-D;-):-):blink:

Sorka, ze tak krotko ale nie radze sobie z tym moim dolem....

Buzka kochane
Witaj kochana i tez tak jak kilka dziewczyn juz napisalo uwazam ze to jakis mechanizm obronny sie w tobie odezwal i mam nadzieje ze z fasolka ci to szybko przejdzie. Ja tez mam taka nature, ze albo cos mam miec na 100% albo wogole i tez czuje sie taka wybrakowana w zwiazku z tym zachodzeniem w ciaze. Mam czesto tak ze jak cos sobie wymysle to ma to byc od razu i od razu dobre. A to sie tak nie da. Moze zyciew w ten sposob uczy nas pokory, bo na pewno dystansujemy sie do pewnych spraw przezywajac takie chwile niepowodzenia jakby nie bylo. Glowa do gory i pracujcie nad bejbikiem bo szkoda czasu...
Halo.....co tutaj tak cicho dzisiaj....

A ja se w lasu wrocilam i mnie jajniki naparzaja jak rzadko. Czy macie takie bole na owu ? Czy zwykle one sa dzien przed czy w dzien owu u Was ?
mnie tak bolalo miesiac temu, ze no-spe musialam wziac zeby przeszlo. I mysle ze taki najwiekszy bol mialam w dniu owu choc ponoc to niejednoznaczne i kazda ma inaczej...

reklama
jest tu jeszcze ktoś? w ogóle spać nie mogę..martwię się trochę - powinnam lada dzień mieć @ a zero objawów zblizania sie...a co do ciazy jestem pewna że jej nie ma..beta z poniedziałku 1,2 :(

Wejdz na Wyszukiwarka i ranking lekarzy - ZnanyLekarz.pl - tam ludzie daja sobie nawzajem opinie o roznych lekarzach..

slodziusi

byłam u 2 z tego portalu, mieli bardzo pozytywne oceny i jestem zawiedziona ich podejściem do kobiet starających się (pisałam o tym),
teraz przeszłam z Lachonów jak to Hanka miło ujęła do Ciężarówek, ale ciężko zaufać takiemu lekarzowi, na którym się już zawiodłam
mam też wrażenie, że część opinii lekarze piszą sobie sami lub nawzajem koledzy kolegom
no ale komuś muszę zaufać...

Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madziu, jeszcze raz GRATULUJĘ i zyczę pieknego i zdrowego maleństwa pod serduszkiem:-) Pamietasz jak w grudniu mówiłysmy że będziemy rozmawiały o ciuszkach, złobkach itd:-)

Tylko nie przemęczaj się - leż, wypoczywaj i idź na zwolnienie od razu!
Tym razem bedzie dobrze!

strasznie się cieszę że się Tobie udało!!!! od razu widać że sie pogodziłas z mężem:-):-):-):-):-) teraz Ty trzymaj kciuki, żeby moje marzenie się spełniło (wiesz jakie;-))

Kasia

Witam sie porannie dziewczynki!czy sa dzisiaj jakies nowe fasolki?ja jutro,najpozniej pojutrze mam dostac @,a moj organizm znowu pogrywa sobie ze mna i pokazuje mi pewne objawy ciazy.nie!nie!nie!nie dam sie tym razem nakrecic.26 wizyta u gin,a 18 u pani,ktora mam nadzieje pomoze mi odblokowac moja psyche,wiec nie dam sie zwariowac.jesli nie dostane@ z wtorku na srode w nocy to w srode rano testuje,bo mam jeszcze jednego testa,ale to tylko tak dla zabawy.moje motto dnia to NIE NAKRECAC SIE!!!!!! PRZESYLAM BUZIAKI I POZDROWIONKA:MILEGO DNIA:pA!PA!PA!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Cześć Kasieńka !!!

Co u Ciebie i dzidzi ?????
Szybko mi tu pisz :-)

Hejka

Wszystko w porządku u mnie, wzięłam się w końcu za remont mieszkania, za kilka godzin wkracza ekipa :-)
Zaczęlam już kupować ubranka:-):-):-):-) A Ty jak , masz już jakieś ciuszki?
ja nie mogłam się powstrzymać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiem ze to za wcześnie ale miałam taaaką ochotę na ciuszek dla babe że nie dało rady:-) taka ot zachcianka cięzarnej:-)

z męzem sie rozstajemy. teraz czekam na dzidziorka a później na księcia z bajki:-)
pisz co u Was:-) jak dzidzia?

katarzynka1979
nie znamy sie..kiedyś przeczytała gdzieś Twoją historię...Podziwiam Cię! Jesteś wspaniałą i silną kobietą! Życzę Ci spokojnej reszty ciąży, później szybkiego i bezbolesnego porodu...I przede wszystkim szczescia w zyciu..!

Dzińdybry! :-)
jest tu jeszcze ktoś? w ogóle spać nie mogę..martwię się trochę - powinnam lada dzień mieć @ a zero objawów zblizania sie...a co do ciazy jestem pewna że jej nie ma..beta z poniedziałku 1,2 :(
hmm.... tak się zastanawiam czy ta betka nie byla za wczesnie zrobiona bo skoro masz cykle 30 dniowe dzis twoj 29dc to jak robilas bete to był 22dc? a owu hipotetycznie wypada 16dc (przy 30cyklach) to byl raptem 6dfl to bety jeszcze nie da rady wykryć! :sorry2: najwczesniej bete mozna robic ok 10dfl :sorry2:

Kasiu a ty co sie za remonty bierzesz? co ty tam wymyśliłaś??? :-)

reklama
katarzynka1979
nie znamy sie..kiedyś przeczytała gdzieś Twoją historię...Podziwiam Cię! Jesteś wspaniałą i silną kobietą! Życzę Ci spokojnej reszty ciąży, później szybkiego i bezbolesnego porodu...I przede wszystkim szczescia w zyciu..!

No to poznajmy się :-) Jestem Kasia:-):-):-)

Dziękuję Skarbie za miłe słowa:-) Pamiętaj - my kobiety jesteśmy bardzo silne, a jeśli dodatkowo mamy mały motorek w brzuchu to potrafimy zdziałać cuda:-):-):-)
teraz to musi byc tylko lepiej:) oby przetrwac jeszcze datę 7 czerwca i będzie ok... (to byłaby nasza pierwsza rocznica).

Do góry