reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
no i bylismy patrzec ten wózek i wg Krzysztofa moze byc- no to jak moze byc to bedzie hehehh. jemu bardziej odpowiada taki na duzych kolach,wiec ok powiedzialam ze zniesiemy ze strychu ta stara landare i na spacery bedzie chodził z tamtym wózkiem:-D jutro jeszcze tylko skoczymy do jedenej hurtowni bo moze tam cosik takiego bedzie...
aha udalo mi sie zrobic suwaczek- normalnie nie jestem az tak nierozgarnieta jak myslałam:))):-D

Ja tez mam troche cieplejszych ciuchow no i zamiast kombinezona cieply koc po małej taki zimowy wiec bedzie dobrze :)

własnie wylicytowałam na allegro fotelik samochodowy bo w sumie oprocz wozka to jeszcze fotelika nie mialam. fajnie bo za 22zł,a dobrej firmy ( nowe na allegro stoja od 400 w zwyz) no wiec 400 a 40 z przesyłka to jest roznica no nie:):-)

własnie wylicytowałam na allegro fotelik samochodowy bo w sumie oprocz wozka to jeszcze fotelika nie mialam. fajnie bo za 22zł,a dobrej firmy ( nowe na allegro stoja od 400 w zwyz) no wiec 400 a 40 z przesyłka to jest roznica no nie:):-)
Też muszę poszukać coś ciekawego :)wklej może jakąś fotkę. A kupiłaś taki od 0-9kg czy do 18kg?

reklama
Do góry