reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i pasowało by sie przywitać.Więdz Witam was wszystkie dzień dobry:-)U nas pogoda do d.........y a nocka ciężka :wściekła/y:Kamilek obudził sie o 23:00 a zasną o 1:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:myślałam że mnie trafi zaswieciłam swiatło nachwile sie bawił w łóżku a później z racji tego że mi po łóżku chodził i mógłby spaść położyłam go na podłoge i tak stał przy łóżku ale ile przy tym radochy miał no ake już o 7:00niespał i budził Martynke żeby sie z nim bawiła w nocy też ją budził:dry::-D:-Dno ale i tak poleżeliśmy do 8:30 a teraz siedzi na podłodze i sie bawi:sorry2:cwaniak mały a Martynce troche lepiej po tej maści

reklama
Hejka :-):-):-)
a ja sie nie wyspałam.położyłam sie spać o 1.00 w nocy,oglądaliśmy horror :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
"Piątek 13-tego" -najnowszy ten co teraz do kin ma wchodzić.
Bardzo fajny,momentami się bałam :-):-):-):-):-)

a Oliwka obudziła sie dziś z katarem,nie wiem gdzie mogła go złapać,wczoraj siedziała w domu bo lało,wiec nie wychodziła na dwór.to sama nie wiem skąd ten katar :no::no::no::no::no::no:
mam nadzieje ze tylko na katarze sie skończy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hejka :-):-):-)
a ja sie nie wyspałam.położyłam sie spać o 1.00 w nocy,oglądaliśmy horror :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
"Piątek 13-tego" -najnowszy ten co teraz do kin ma wchodzić.
Bardzo fajny,momentami się bałam :-):-):-):-):-)

a Oliwka obudziła sie dziś z katarem,nie wiem gdzie mogła go złapać,wczoraj siedziała w domu bo lało,wiec nie wychodziła na dwór.to sama nie wiem skąd ten katar :no::no::no::no::no::no:
mam nadzieje ze tylko na katarze sie skończy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
agnes zdrówka dla oliwki:tak::tak:
agunia zdrówka:tak::tak:
wychodzi na to że was pozarażałam:-D:-D:-D

malinka antek na pewno będzie dzielny na szczepieniu :tak::tak::tak::tak:

mama Helenki trzymam kciuki za wizytę u lekarza,pamiętasz nie sikaj bo pęcherz ma byc pełny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiktoria to dobrze że Martynce sie poprawia i masć pomaga :tak::tak::tak::tak:

reklama
agnes zdrówka dla oliwki:tak::tak:
agunia zdrówka:tak::tak:
wychodzi na to że was pozarażałam:-D:-D:-D
O ty jak mogłaś:-D:-D
A ja wczoraj mojemu M pisze że sprzedaje siostrze spodnie ciążowe bo mnie nie będą już potrzebne a on na to że jak to mi nie będą potrzebne że skąd wiem:szok:a ja mu na to ze przeciesz sam mówił żeby nie myslec narazie o jeszcze jednym dzidziusiu no i pytam go czy chce miec jeszcze jedno dziecko a on na to że tak tylko ze nie teraz :szok:a mi po dzisiejszej nocy wszystkiego sie odechciewa:no:

Do góry