reklama
kanka
no i się doczekałam:)
Dzień Doberek trochę spóźniony - piszę się na to ciacho i kawę.
Czy jest bezkofeinowa kawa rozpuszczalna? Piłyście kiedyś coś takiego? Da się?
Ja to kilka kaw dziennych piłam, teraz to nie piję w ogóle lub jedną dziennie, a tak ja lubię.... Wspomóżcie dobrą radą ciężarną kawoholiczkę
Co do alkoholu - mnie przy 1szej ciąży lekarka powiedziała - pół lampki białego wina na tydzień po zjedzeniu posiłku to jest max a najlepiej to wcale (ewentualnie bezalkoholowe piwo, ale lepiej też nie), nie wiem czemu białe (pewnie dlatego, że nie lubię:-)
).
no to się udała imprezka, fasolka się pobujała i pewnie się jej spodobało tak samo jak Tobie:-)
przykro mi bardzo:-(, ale jak to tydzień temu wszystkie mi pisałyście - nie ma wstrętnej@ jest nadzieja (nie sikałaś z samego rana - prawda? poczekaj ze 2 dni jak nie przyjdzie to sikaj dopiero wtedy)
ja 3mam kciuki tak mocno, że aż mi kostki bieleją
Ja to kilka kaw dziennych piłam, teraz to nie piję w ogóle lub jedną dziennie, a tak ja lubię.... Wspomóżcie dobrą radą ciężarną kawoholiczkę

Co do alkoholu - mnie przy 1szej ciąży lekarka powiedziała - pół lampki białego wina na tydzień po zjedzeniu posiłku to jest max a najlepiej to wcale (ewentualnie bezalkoholowe piwo, ale lepiej też nie), nie wiem czemu białe (pewnie dlatego, że nie lubię:-)

I poszłam i było SUPER !!!!!!!
Oczywiście nie mówię o Velvet, bo to dtuga Doda tylko , że szwedzka.
Ale Piasek był super !!!
Nawet nie wiedziałam, że on ma aż taką skalę głosu
Jego piosenki to miód na moje serce, jakby jeszcze Kasiunia Kowalska była to bym odpłynęła w nieznane :-)
Co do jedzenia będę się stosowac do Twoich rad wszamania czegoś przed snem :-)
no to się udała imprezka, fasolka się pobujała i pewnie się jej spodobało tak samo jak Tobie:-)

Zajączku..cykle mam 28 dniowe raczej wiec teoretycznie wczoraj albo przedwczoraj powinna byc @...
ale 9 dni temu miałam bete ( nie krzyczec na mnie ze tak szybko! ) i bylo 1,2 takze na ciaze nie licze..
zrobiłam test, ani śladu drugiej kreski..czekam na @
przykro mi bardzo:-(, ale jak to tydzień temu wszystkie mi pisałyście - nie ma wstrętnej@ jest nadzieja (nie sikałaś z samego rana - prawda? poczekaj ze 2 dni jak nie przyjdzie to sikaj dopiero wtedy)
ja 3mam kciuki tak mocno, że aż mi kostki bieleją
Betka85
Fanka BB :)
Olu PM mam nadzieje ze nie bedziesz musiała przechodzic tego co ja i czekać tak długo na @ jak ja, i albo przyjdzie na dniach albo jednak fasolka ale nie chcę ci nic wmawiać bo wiem jak ja miałam też tak wygladało ze moze fasolka a tu poprostu rozrególowany cykl. oby u ciebie szybko sie zaczął nowy i staranka jakże przyjemne swoją drogą
Betka85
Fanka BB :)
Witaj Kankagan!! ja pije kawe bezkofeinową od czasu do czasu i nie widze różnicy w smaku i jest rozpuszczalna bezkofeinowa chyba z Nescafe i fusiara też jest bezkofeinowa ja polecam picie takich bo sama pijęDzień Doberek trochę spóźniony - piszę się na to ciacho i kawę.
Ja to kilka kaw dziennych piłam, teraz to nie piję w ogóle lub jedną dziennie, a tak ja lubię.... Wspomóżcie dobrą radą ciężarną kawoholiczkę![]()
jak sie czujesz kochana??
Eve84
2 lata przerwy.....
zdrowiej nam szybciutko! będzie wsio dobrze pewnie dorwala cie tak 3 dniowka ;-)wpadlam tylko na chwile powiedziec co u mnie , otoz nie jest dobrze, choróbsko mnie wzieło na całego wczoraj mialam prawie 39 stopni dzis 37,7, nie wchodze tutaj dlatego ze jestem słaba i sie wypacam w łozeczku
ale nie martwcie sie o mnie, bo jestem w kontakcie telefonicznym z lekarzem rodzinnym i ginem, obydwoj narazie kazalo mi kurowac bez lekow ! a wiec walcze z chrobskiem domowymi sposabi buziaki
przytulam!!!! taki widok to potrafi z nog zwalić! ale pamietaj ze @ nadal brakzrobiłam test, ani śladu drugiej kreski..czekam na @

mormalnie mi slinka pociekła!!!!
a no tak racja!Witam :-)
Przecież musisz odpocząć po wakacjach ;-):-):-):-)

piękny ten twoj wykresik!!!!! cud miod orzeszki! :-);-)wydawało mi sie ze tempka dzis spadnie i jutro by prrzysla @ al dzis na tym samy poziomie wiec jesli jutro spadnie to w czwartek na bank @.. a jak nie spadnie jutro bo nie wiem.. pozyjemy zobaczymy.. wykresik ponizej
polecam ci np kawkę zbożową taka do zapazenia jak cherbatę można pić z mlekiem i smakuje jak delikanta kawa rozpuszczalna! :-) a do tego wspomaga przyswajanie magnezu! ;-) mi kawa bezkofeinowa np tak już nie smakuje!Dzień Doberek trochę spóźniony - piszę się na to ciacho i kawę.
Ja to kilka kaw dziennych piłam, teraz to nie piję w ogóle lub jedną dziennie, a tak ja lubię.... Wspomóżcie dobrą radą ciężarną kawoholiczkę![]()
teraz sie przezucilam na Ricore nestle ale tam jest chyba ok 30% kawy rozpuszczlanej wiec raczej nie dla ciebie!

ale moj maz to jest jednak cham...wczoraj mu mowie ze mi sie @ spoznia..a on do mnie ze w ciazy na pewno nie jestem..pytam sie dlaczego i skad wie...a on do mnie:" Jak zaczniesz żreć ogórki kiszone na kilogramy i zagryzać je czekolada z orzechami, to bedziesz w ciazy. "
Haszitka
może kiedyś...
Nie nic nie było.
Nie odzywał się do mnie. Nawet nagość do snu nie pomogła.
Rano zrobiłam mu awanturę dlaczego się nie odzywa i o takie tam inne jego głupie dziecinne zachowania.
Odpowiedział, "bo nie wiem ile ty ZAMIERZASZ byc bez pracy"
Podkreślam, powiedział zamierzasz, jakby to był mój wybór!
Torba do spakowania ciuchów czeka.
Tabletki zaczęłam brać, jakby doszło do zapłodnienia to może dzidziuś sprawi, że ten skunks dorośnie.
Rano zrobiłam mu awanturę dlaczego się nie odzywa i o takie tam inne jego głupie dziecinne zachowania.
Tabletki zaczęłam brać, jakby doszło do zapłodnienia to może dzidziuś sprawi, że ten skunks dorośnie.
kanka
no i się doczekałam:)
O to cudownie, ja bez kawy sobie kiepsko radzę, piję bo lubię (tak pewnie alkoholicy mówią;-)) - pędzę do sklepu zaraz! Muszę tylko ją przesypać do opakowania z kofeinową w pracy - nie chcę, żeby ktoś się domyślił:-)
A dzisiaj to się świetnie czuję, głowa mnie już nie boli, humor dopisuje:-)
Jeszcze nie mogę uwierzyć, gapię się na ten test kilka razy dziennie...
Wysypało mnie na twarzy w tamtym tygodniu więc wyglądam trochę jak nastolatka (przeczytałam gdzieś, że to przez progesteron, który się na samym początku ciąży pojawia w większych ilościach), smaruję się Sudocremem i czekam aż zejdzie
Zero objawów, brzuszek niestety jakiś taki niepłaski ale to wina chyba wody, normalnie to bym mniej piła i zaczęłabym ćwiczyć ostro, żeby wrócił do formy ale teraz to się boję, brzuszki chyba nie wskazane:-(
Uwierzę chyba jak się do gina wybiorę w przyszłym tygodniu, martwię się trochę czy mi się uda dotrwać do 3 miesiąca (miałam duże problemy z poprzednią ciążą), dlatego nic nikomu nie mówię, mam nadzieję, że mi (a raczej "nam") się uda
ale się rozpisałam:-)

A dzisiaj to się świetnie czuję, głowa mnie już nie boli, humor dopisuje:-)

Jeszcze nie mogę uwierzyć, gapię się na ten test kilka razy dziennie...
Wysypało mnie na twarzy w tamtym tygodniu więc wyglądam trochę jak nastolatka (przeczytałam gdzieś, że to przez progesteron, który się na samym początku ciąży pojawia w większych ilościach), smaruję się Sudocremem i czekam aż zejdzie

Zero objawów, brzuszek niestety jakiś taki niepłaski ale to wina chyba wody, normalnie to bym mniej piła i zaczęłabym ćwiczyć ostro, żeby wrócił do formy ale teraz to się boję, brzuszki chyba nie wskazane:-(
Uwierzę chyba jak się do gina wybiorę w przyszłym tygodniu, martwię się trochę czy mi się uda dotrwać do 3 miesiąca (miałam duże problemy z poprzednią ciążą), dlatego nic nikomu nie mówię, mam nadzieję, że mi (a raczej "nam") się uda
ale się rozpisałam:-)
Eve84
2 lata przerwy.....
no niestety na facetow nie ma złotego środka twoj akurat sie wykazał więdzą z 19wieku!ale moj maz to jest jednak cham...wczoraj mu mowie ze mi sie @ spoznia..a on do mnie ze w ciazy na pewno nie jestem..pytam sie dlaczego i skad wie...a on do mnie:" Jak zaczniesz żreć ogórki kiszone na kilogramy i zagryzać je czekolada z orzechami, to bedziesz w ciazy. "

o mamo co sie z tymi chłopami dzieje!?Nie nic nie było.

reklama
no niestety na facetow nie ma złotego środka twoj akurat sie wykazał więdzą z 19wieku!albo ktos mu tak nagadal oni z reguly baaardzo wieża kolegom! i jak ktorys powiedzial ze jego zona tak miala to ten mysli ze wszystkie tylko zapomnial sie dopytac w ktory miesiacu ciazy juz byla! ;-) główka do gory! olać facetów!:-)
to nie wiedza 19-latka, tylko ja tak jadlam w ciazy...tylko ze to byl 6-8 tydzien mniej wiecej..tylko nie smiac sie ze mnie!
Podziel się: