reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Do zobaczenia/poczytania kiedyś. Nie mogę o tym pisać i myśleć bo mi płakać się chce.
Muszę się czymś zając i o nim nie myśleć bo spakuje torbę i wyjadę a wtedy będzie mi ciężko wrócić.
Słońce.... Wymyśl mu jakąś karę (Znasz go wiesz co go zaboli;-)) może się skuma że pier* coś nie tak!!!
Siemacie Lachony
Wpadłam na chwilę bo mój ma wolne więc walka o kompa.
Nie dzwonili do mnie więc szanse zmalały strasznie. No cóż może znaleźli lepszego.
Brzuch mnie napierdziela więc @ dostane.
Wszystko w normie - los się nie chce odwrócić, wszystko jak zwykle się pierdzieli.

No naprawdę... a cóż to się stało że się zeszłaś z piedestału i zechciałaś zaszczycić nas swoją obecnością;-)

Czesc sloneczko, jak sie dzisiaj czujecie ? :-)

Tata od jutra zaczyna chemie, noi strasznie sie boi :baffled:
Ale ja jestem dobrej mysli :tak:
Cześć Lileczku.Dobrze że masz pozytywne nastawienie. Mam nadzieję że z tata będzie wszystko dobrze.:tak:

kurde dziewczyny zmartwiłam sie
zauwazylam ze na migdalam pojawiły mi sie czopy ropne, prawdopodobnie mam angine ropna, a jesli to zakazenie bakteryjne czy dam rade wyleczyc to domowymi sposobami, juz sama niewiem co jest gorsze dla dzidzi, ta choroba czy ewentualne antybiotyki

zauwazylam ze na migdalam pojawiły mi sie czopy ropne, prawdopodobnie mam angine ropna, a jesli to zakazenie bakteryjne czy dam rade wyleczyc to domowymi sposobami, juz sama niewiem co jest gorsze dla dzidzi, ta choroba czy ewentualne antybiotyki
Anginy chyba nie da się domowymi sposobami wyleczyć ale spokojnie są leki bezpieczne dla kobiet w ciąży. Lekarze najpierw wolą domowe sposoby a jak nie pomogą to na pewno zapiszą jakieś leki bezpieczne dla maluszka.
Ja bym popłukała gardło.

dzwoń do lekarza i gina!
antybiotyk nie musi zaszkodzić a taka choroba na pewno!

Słoneczko nie martw sie to pewnie tylko dobre przeziębienie ja mam przy kazdym takie nacieki ropne na migdalach a anginą to nie jest! ;-) w razie co idziesz na kontrol do lekarza nie martw sie !!! pilnuj tylko tempreatury !!! powyzej 38st musisz zbijać!

reklama

kochana ja ci radze leki homeopatyczne to sa leki dla kobiet w ciąży ja je używam bo takie czekanie to tylko choroba się rozwija i doopa a tak to szybciej sie wyleczysz:tak:

Do góry