reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

myszunia teksty mojej julki mnie bawią a czasami zastanawiają:confused::confused:
odgrzewam antkowi przed chwilką zupkę a julka siedzi z antkiem w pokoju ten marudzi bo głodny a julka go zagaduje i nagle wchodzi do mnie do kuchni i mówi WIESZ MAMA ZAJMIJ SIĘ NIM SAMA BO JA JUŻ JESTEM WYPALONA TĄ OPIEKĄ I MONOTONIĄ:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-Dto co ja mam kurna powiedzieć:confused::confused::confused::confused:

niezła aparatka :-D:-D

No to jestesmy po spacerku:tak:Mlode juz w lozeczkach i mam nadzieje ze zaraz usna:-)Ja lece cos zjesc i powiesic pranie na balkon:tak::tak::tak:

MEDEUSKA
Ja uzywam tylko Ariela:-)

a ja Wam powiem ,że ostatnio kupiłam persil do białego i wyprałam w nim zaplamione od obiadków śliniaki Leny i wszystko zeszło :szok:
jej rzeczy piorę w lowelli na początku to jelp ale za drogi jest jednak lovella nidopiera wszystkiego czy jakbym dodała do niej persil to by jej nie uczuliło? tak się zastanawiam ale boje się zaryzykować

reklama
niezła aparatka :-D:-D

a ja Wam powiem ,że ostatnio kupiłam persil do białego i wyprałam w nim zaplamione od obiadków śliniaki Leny i wszystko zeszło :szok:
jej rzeczy piorę w lowelli na początku to jelp ale za drogi jest jednak lovella nidopiera wszystkiego czy jakbym dodała do niej persil to by jej nie uczuliło? tak się zastanawiam ale boje się zaryzykować

ja jestem zadwowolona z Persila piore w nim od 2 lat:tak:

Witam po południu.

Poczytałam, ale nie dokładnie, widziałam tylko same pyszności do jedzenia :tak:
Nereczki mam zdrowe, pęcherz też :tak:

Lekarz co robił usg był tak miły ze pokazał mi moja launie :tak: Buziaczka i serduszko itp, miło było zerknąć :tak:

No a reszta wiesci to nic miłego :baffled: szyjka się skraca, mała głową do góry, dostałam fenoterol, żelazo bo mam anemie. :no: Następną wizytę mam 4 czerwca, ale lekarz stwierdził że moge nie dotrzymać :baffled:

Zaraz spadam bo muszę pojechać do banku i po resztę ciuchów dla małej, są u mojej mamy w piwnicy jeszcze :szok:

No ale jestem dobrej myśli, fenoterol pomoże i dotrzymam chociaż do 37 tyg :tak:

MAMA HELENKI
To trzymam kciuki zeby fenoterol pomogł:tak::tak::tak:
A tak wogole to nie powinnas jak najwiecej lezec:baffled::confused:

To są ostatnie sprawy które mam do załatwiena, a dzisiaj m w domu to nie bede musiala sma jechac :tak::tak::tak: Więc niepowtarzlana okazja...

Lekarz nie panikował, pozatym zdaje sobie sprawe ze przy dwulatce nie da sie zabrdzo polezec :baffled:

Masz anemie:szok:
Mi sie szyjka skracala od 24 tyg i przenosilam tazke nie lam sie mozesz i do 40tc wytrzymac:-D
Jak sie dzidzia nie obroci to cesarke Ci zrobia:baffled:
Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy:tak:

A ja dopiero zauwazylam ze na T mozna sprawdzic kto pokolei wchodzi na watek, ale spostrzegawcza jestem co:-D

To są ostatnie sprawy które mam do załatwiena, a dzisiaj m w domu to nie bede musiala sma jechac :tak::tak::tak: Więc niepowtarzlana okazja...

Lekarz nie panikował, pozatym zdaje sobie sprawe ze przy dwulatce nie da sie zabrdzo polezec :baffled:
No niby jest to nierealne ale jest tyle kobiet ktore leza majac male dzieci w domu:tak:Ja zreszta tez polegiwalam ile sie dalo ale nie dlatego ze musialam tylko po tym jak w pierwszej ciazy moglam urodzic juz w 17 tyg wlasnie przez to ze skracała mi sie szyjka i mlody byl juz przy samym wyjsciu

A masz rozwarcie:confused:

Moje mlode jeszcze spia i jestem ciekawa o ktorej wstana bo usneły chwilke przed 14:szok::tak:
A na obiad kupilm pure ziemniaczne i do tego klopsiki w sloiku:-DWiem,wiem jestem wyrodna matka;-)ale jakos nie chcialo mi sie nic wymyslac i kombinowac:zawstydzona/y::-p
Dominik siedzi u siebie zafascynowany swoja gra i zegarkiem wiec mam pełen luz:tak:

no my już po szczepieniu więc po kolei:
antek waga 7280,klata 42cm,głowa 43 cm,wzrost ok 76 cm:szok:
julka weszła ze mną do gabinetu i nawija jak najęta o szczepieniu jaka to ona by była odważna itp pani doktor luk w karte luk który on rocznik i mówi no to się wykażesz zaraz bo my wezwanie na szcepienie wysłaliśmy:szok:zbadała julkę i zaszczepiła na polio i......kurcze zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no a ja mam zapalenie górnych dróg oddechowych i antybiotyk:szok:
dobra gonie grzać bigos i nastawić ziiemniaczki potem nadrobie zaległości:tak::tak:

reklama
ide po dokładke żurku:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam po południu.

Poczytałam, ale nie dokładnie, widziałam tylko same pyszności do jedzenia :tak:
Nereczki mam zdrowe, pęcherz też :tak:

Lekarz co robił usg był tak miły ze pokazał mi moja launie :tak: Buziaczka i serduszko itp, miło było zerknąć :tak:

No a reszta wiesci to nic miłego :baffled: szyjka się skraca, mała głową do góry, dostałam fenoterol, żelazo bo mam anemie. :no: Następną wizytę mam 4 czerwca, ale lekarz stwierdził że moge nie dotrzymać :baffled:

Zaraz spadam bo muszę pojechać do banku i po resztę ciuchów dla małej, są u mojej mamy w piwnicy jeszcze :szok:

No ale jestem dobrej myśli, fenoterol pomoże i dotrzymam chociaż do 37 tyg :tak:
Jestem pewna ,że jeszcze przenosisz:tak::tak:a najważniejsze ,ze zdrowa anika i jej mamusia też:-D:-D(anemii nie liczę)
A ja właśnie wróciłam z przedszkola z ksawkiem i Klaudią która chodzi razem ze mną poniego.Pogoda u nas bajeczna cieplutko ,milutko,no żyć sie chce:-D Malinka ,ale byku z Antka :szok:a Julka zachowała sie ,jak sie przechwalała???:-)

Do góry