Dziewczynki ja mam zakupione tylko parę sztuk ciuszków . Body , śpiochy, koszulki, kaftaniki, czapeczki itd. Na wielkie wyjścia nic nie mam z tego względu ,że znając moją rodzinę i znajomych to wszyscy coś podarują ładnego do ubrania. Więc ja kupuję rzeczy praktyczne a rzeczy wyjściowe jak sukieneczki czy inne pierdółki zostawiam bliskim;-)Wydaje mi się ,że nie ma co przesadzam a ilością ubrań zwłaszcza w tych najmniejszych rozmiarach. A w razie barku tego czy owego to żyjemy przecież w takich czasach ,że wychodząc do sklepu po bułki możemy kupić po drodze śpiochy;-)
Ja już wyprawkę mam prawię gotową. Niebawem będę się pakować do szpitala. A jak mi stuknie 38 tydzień to biorę się za BIGGGGGGG sprzątanie , bo jak narazie to sobie odpoczywam. A później to może i szybciej z porodem będzie bo nie kwapi mi się rodzić po terminie
Ja już wyprawkę mam prawię gotową. Niebawem będę się pakować do szpitala. A jak mi stuknie 38 tydzień to biorę się za BIGGGGGGG sprzątanie , bo jak narazie to sobie odpoczywam. A później to może i szybciej z porodem będzie bo nie kwapi mi się rodzić po terminie