reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hanka nie smuć, ok? Nie mają lepszego kandydata! Może oni mają taką samą strategię jak ty- nie będą dzwonić od razu,żeby ci nie pokazać,że za bardzo im na tobie zależy. Żeby ci się w tyłku nie poprzewracało!

No chciałabym w to wierzyć, ale znając moją passę życiową to raczej obstawiam lepszego kandydata.

sie nie odezwali - grubasów nigdzie nie poszukuja :p

a do ciebie sie odezwala ta babka z tego hotelu?

A tam pierdolisz - a do reklamy serdelków?? Przecie szczypiora nie wezmą.
Spokojnie możemy zostać modelkami XL:-)

Nie dzwoniła, poczekam do końca tygodnia i zacznę szukać od nowa.

Hanka, jak któraś (chyba Kinguś) nakupiła tamponów czy czegos tam na zapas to sie jej nie przydały jednak:) Może tak spróbuj;-)
ja tak kupilam kilka miesiecy temu duuuuzzzza paczke bo promocja byla i se chyba zalatwilam @ a nastepne pol roku jeszcze... bezmyslnie kupilam bo staralam sie juz ale mnie cos zacmilo....

Witam! dziś w lepszym humorze...

PrzyszłaM.
dziewczyna na innym forum zrobiła bete i miała taką samą jak ty oczywiscie zrobiona za wczesnie jak ty i co kolejna beta już pokazała fasolkę... testy też wychodziły jej negatywne... oczywiscie wierzę że u ciebie będzie tak samo... trzymam kciuki!:tak::tak:
Karolade nie ma @ więc jeszcze nic straconego... oby @ nie przylazła!:-)
Elfa75 leż kochana i obyś jak najszybciej wróciła do zdrowia!:happy:
AndziaS mam do ciebie jeszcze jedno pyt. odnosnie duphastonu pisałaś że miałaś bóle piersi a bolały cię też sutki?

A ja jutro idę na bete nie nastawiam się za bardzo na cud... muszę sprawdzić lekarz kazał bym mogła odstawić dupka.
A czuję się już jak balon... cycki napieprzają jak cholera a sutki jeszcze bardziej, staniki zrobiły się za małe:szok: mogą zostać już takie byle już nie bolały...
POZDRAWIAM!:-D

A ja dziewuszki dopiero z pracy wróciłam..
Wczoraj nie było serduszkowania bo moj M źle się czuł:-(
Ale może dziś go przycisnę po M jak miłosc:tak::-D
Już 12dc i boję się, że będzie wkońcu za późno i nici z tego cyklu. Ale chyba mam jeszcze szansę, co?;-)

reklama
Do góry