ivka76
Fanka BB :)
agao pisze:a ja chyba chccę z cc
ivka ile płacisz za cc?
Nic nie płacę. Moja ginka nie uznaje łapówek!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agao pisze:a ja chyba chccę z cc
ivka ile płacisz za cc?
brusia pisze:Hej Dziewczynki!
Ja tez będę miała cc i to na zimno. Boję się ale trudno, wiem, ze dziecko będzie bezpieczne, mam przynajmniej taka nadzieję. I postanowiłam juz nie słuchać rad i komentarzy, opowieści o tym, ze urodzic trzeba w bólu i że nie ja pierwsza i ostatnia...itp. szczególnie od ciotek - klotek, kotre rodziły 100 lat temu i dawno zapomniały jak to jest.
ivka76 pisze:agao pisze:a ja chyba chccę z cc
ivka ile płacisz za cc?
Nic nie płacę. Moja ginka nie uznaje łapówek!
Felqua z opowiadań wiem, że wtedy to będzie Ci wszytsko (pszepraszamfelqua pisze:Je tez nadal chce naturalnie i w wodzie ,a jak juz nie da sie w wodzie to przynajmniej w ktorejs z pozycji wertykalnych, wszystko byleby nie lozko! A boje sie najbardziej- co moze dziwne- 3 fazy porodu, czyli rodzenie lozyska, zakladanie szwow i inne tym podobne przyjemnosci-znam siebie i wiem ze na tym etapie bede miala wszystkiego dosyc- a w takich sytuacjach reaguje bardzo bardzo nerwowo.