Zajączek81
Fanka BB :)
badaicka, a mięsko można jeść??? 
Ja ze słodyczy schabowe, a z gotowanych dań - bimber. Tak mój tato mówi
Ja ze słodyczy schabowe, a z gotowanych dań - bimber. Tak mój tato mówi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ze słodyczy schabowe, a z gotowanych dań - bimber. Tak mój tato mówi![]()
Zobaczymy jak będzie. Mam nadzieję że oki:-)
MMMMM.... podziel się z nami:-)
Cześć Elfiku, ale przeszło Ci trochę chociaż??Mam nadzieje że szybko poczyjesz się dobrze...
Co to za królicza dieta??? Mów mi tu szybciutko!! Jakbyś była na Zajączkowej, czyli mojej to daleko byś nie zajechała![]()
Kochanie w 1 tygodniu jadlam np tak:Badaicka i jak na tej diecie wytrzymujesz bo jak nie mozna jesc chleba to co albo makaronu ja nie wyobrazam sobie takiej diety, powiedz co w takim razie jesz sam ser??
DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!badaicka, a mięsko można jeść???
Ja ze słodyczy schabowe, a z gotowanych dań - bimber. Tak mój tato mówi![]()

Kochana jak na razie zeszła ze mnie zbedna woda zatrzymywana tez przez anty bo odstawiłam ale tez i schudłam tydzień temu w piatek ważyłam 79 kg a teraz ważę 74a to wsumie nie taka zła ta dietka bo ja serek wiejski i rzodkiewki szczypiorek brokuły mogę jeśc na okragło, jakie widzisz efekty tej diety??

Jeśli podasz mi na priv adres mail na który mogę ja przesłać to nie ma problemu bo ta sa dosc spore pliki pdf i tu nie umniem ich zamiescićWidzę, że tutaj temat jakieś fajnej dietki... Czy mogłebyś ją całą podać??