reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to jestem :tak::tak::tak:A Wy to za duzo nie napisalyscie w tym czasie:baffled:
Obidek zjedzony,naczynka pozmywane i nawet wyprasowalam chyba ponad jedna pralke prania:tak::tak::tak:
Teraz ide na godzinke na plac i wracam na moja Brzydule

mój adam dzisiaj po powrocie ze szkoły grzeczny jak aniołek lekcje odrobił posprzątał ....myślę no nic zamienili mi dziecko grzecznie bawi się z julka po obiedzie pozmywał.......ja w szoku :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:potem patrzę na grafik kurna dzisia 13 ADAM MA WYWIADÓWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no nic raz jestem chora dwa już za późno zadzwoniłam do nauczycielki pełna obaw no bo jak mi nie mówił adam i taki grzeczny to pewnie w szkole:no::no::no: a pani mnie uspokoiła w szkole ok no matma mogłaby być lepiej bo jakaś 3 się tam zaplątała i 2 też no ale ogólne wrażenia ok:-)to pytam adama co on taki grzeczny a on spojrzał na zegarek upewnił się że 16.30 mineła że na wywiadówe nie zdąże to mówi a tak mama dzisiaj wywiadówka:szok:no tak z przejęcia nawet nie słyszał jak dzwoniłam do nauczycielki:-D:-D:-D

Kochane co tu takie pustki:confused::szok::szok::szok:
Ide na T poogladac foteczki:tak::tak:

MALINUS
A Ty to masz wszystkie dzieciaczki mega udane:tak::tak::tak:

reklama
Dowikla zmora prasowania tez Cie przesladuje:-D ja tez mam dzis makaron:tak: z sosem pieczarkowym dzis serwuje:-)
Laura juz po zupce pomidorowej z ryzem wiec chyba o 16 dopiero zje makaronik

Ania powiedz jak robisz ten makoronik :tak::tak::tak::tak: to też zrobie jak taki dobry ;-)

ups:zawstydzona/y::zawstydzona/y:no to jeszcze raz wszystkiego naj z OKAZJI IMIENIN:-D:-D:-D

też zapomniałąm,sorki dowikla
STO STO LAT dla Dominika :-):-):-):-):-)

Do góry