reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGNES
Ale Tobie zazdroszcze tej soboty lub niedzieli:tak::tak::tak:
My chociaz mieszkamy z tesciowa to i tak nie mam z kim mlodych zostawic na dluzej:no:

reklama
Moja teściowa z wielką chęcią zostaje z Oliwką,to jej oczko w głowie.gdyby nie musiał pracować to stale chciałaby z nia spędzać czas.A tak zostają tylko weekendy :tak::tak::tak::tak:

Oliwka już mi usnęła.:-)

Moja mama tez średnio raz w miesiącu zabiera je do siebie na :tak:sobotę na noc ,a my z k mamy super luzaka ...taka cisza w domu,idę do m ,może coś mi sie dzisiaj trafi:-D:-D:-D

luna to ja poproszę o te przepisy dań dietetycznych :tak::tak::tak::tak::tak:
Dziewczyny, no pewnie, ale wszystkie???!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

luna kochana dania dietetyczne to ja proszę i to bardzo co by tanio łatwo smacznie i bez kalori było:tak::tak:
czego dzieciom nie wolno tym bardziej proszę:tak::tak:
Ok, na maila puszczam

dziewczyny diecące się gdyby któraś zastanawiała się nad preparatem odchudzającym alli to ten nowy co teraz reklamują to donoszę że cena około 150 zł za opakowanie nie starcza na miesiąc i pani magister powiedziała że to po odstawieniu daje mega efekt jojo
Ja pierdolę

No to już Patrysiu lece na T czytać
No tak, jak ja się w końcu doczłapałam, to Wy uciekacie. Poprzesyłam przepisy i zaraz tez wpadnę. Jak zdążę póki M śpi.

:sorry2:
:-D:-D:-D

MY bylsymy na Placu Zabaw
Laura szalala 1,5 a ja razem z nia Ona na slizgawke a mamuska tez , a co kto mi zabroni:-D
Dziecko na koniki to mama z nia:-)
Miala kolege Polaka to sie razem bawili:tak:
Powoli mysle o kolacji wiec chyba dzis buleczka z bialym serkiem i rzodkiweka:tak:

No to ciocia zaszalalas ale mielismy w maiare fajna pogode takze trzeba bylo korzystac

to pewnie dlatego dzisiaj mnie oszukali w Avonie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:muszę tam jeszcze raz pojechać z fakturą bo mnie oskubali na całe 18,6 zł:szok::szok::szok::szok:
A to skurczybyki;-)
Moja teściowa z wielką chęcią zostaje z Oliwką,to jej oczko w głowie.gdyby nie musiał pracować to stale chciałaby z nia spędzać czas.A tak zostają tylko weekendy :tak::tak::tak::tak:

Ty to masz sie dobrze ja bym Emily nawet na 2 minuty do tesciowej nie oddala a moja mama niestety w Polsce tekze nie ma nikogo a czasami przydal by sie ktos no sory zapomniala jeszcze ze ciocia Ania przeciez jest;-)

A ja bylam na zakupach kupilismy nowe meble drewniane na taras bo tamte plastikowe juz sie nie nadawaly:-) Emily marudzi caly dzien wszystko jej sie nie podoba nawet wykapac mi sie nie dala tylko caly czas plakala w wannie dziasla ma mocno spuchniete i czuc cos mocno twrdego czyzby to zeby?? hihih jej juz ida te zeby od stycznia w styczniu dostala dwa na dole i do tej pory nic:sorry2::sorry2: no ale jakos musimy to przezyc:-)

reklama
Do góry