reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Moja mama tez średnio raz w miesiącu zabiera je do siebie na
sobotę na noc ,a my z k mamy super luzaka ...taka cisza w domu,idę do m ,może coś mi sie dzisiaj trafi

wiktoria12
Mama i żona :)
No idz Madziulka moze akurat jak to mówisz sie coś trafi
luna665
Mama grudniowa 2007
Dziewczyny, no pewnie, ale wszystkie???!!!luna to ja poproszę o te przepisy dań dietetycznych![]()

Ok, na maila puszczamluna kochana dania dietetyczne to ja proszę i to bardzo co by tanio łatwo smacznie i bez kalori było
czego dzieciom nie wolno tym bardziej proszę![]()
Ja pierdolędziewczyny diecące się gdyby któraś zastanawiała się nad preparatem odchudzającym alli to ten nowy co teraz reklamują to donoszę że cena około 150 zł za opakowanie nie starcza na miesiąc i pani magister powiedziała że to po odstawieniu daje mega efekt jojo
No tak, jak ja się w końcu doczłapałam, to Wy uciekacie. Poprzesyłam przepisy i zaraz tez wpadnę. Jak zdążę póki M śpi.No to już Patrysiu lece na T czytać
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja jestem tylko oglądam Królowa XXL super film a masz coś dla mnie
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))

MY bylsymy na Placu Zabaw
Laura szalala 1,5 a ja razem z nia Ona na slizgawke a mamuska tez , a co kto mi zabroni
Dziecko na koniki to mama z nia:-)
Miala kolege Polaka to sie razem bawili
Powoli mysle o kolacji wiec chyba dzis buleczka z bialym serkiem i rzodkiweka![]()
No to ciocia zaszalalas ale mielismy w maiare fajna pogode takze trzeba bylo korzystac
A to skurczybyki;-)to pewnie dlatego dzisiaj mnie oszukali w Avoniemuszę tam jeszcze raz pojechać z fakturą bo mnie oskubali na całe 18,6 zł
![]()
Moja teściowa z wielką chęcią zostaje z Oliwką,to jej oczko w głowie.gdyby nie musiał pracować to stale chciałaby z nia spędzać czas.A tak zostają tylko weekendy![]()
Ty to masz sie dobrze ja bym Emily nawet na 2 minuty do tesciowej nie oddala a moja mama niestety w Polsce tekze nie ma nikogo a czasami przydal by sie ktos no sory zapomniala jeszcze ze ciocia Ania przeciez jest;-)
A ja bylam na zakupach kupilismy nowe meble drewniane na taras bo tamte plastikowe juz sie nie nadawaly:-) Emily marudzi caly dzien wszystko jej sie nie podoba nawet wykapac mi sie nie dala tylko caly czas plakala w wannie dziasla ma mocno spuchniete i czuc cos mocno twrdego czyzby to zeby?? hihih jej juz ida te zeby od stycznia w styczniu dostala dwa na dole i do tej pory nic

reklama
Podziel się: