reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

helo helo
kurcze mallinka widez ze ja juz nawet dobranoc nie potrafilam wczoraj napisac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mala spi,duza juz wywieziona do szkoly,ja czesc juz pozmywalam po wczorajszej imprezie:-)
wczoraj P sie zajmowal dziecmi,tzn ja umylam mala,ale on juz robil reszte:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2:
mala wczoraj tylko"mama,mama":-)
w nocy mnie dopadly suchoty ale poza tym czuje sie swietnie:-D
pogoda zaczyna sie psuc,jakies chmury naszly,wieje i jest zimno.

reklama
Witam sie i ja my nocka nawet dobra a nawet dlatego ze Kamilek dosikał sie w nocy całą piżamke miał mokrą o 3:00 go przebierałam i do 4:00 nie spał ale wstaliśmy i posprzątałam troche no i jakoś po 4 zasną i o 7:00 pobutka troche juz poprasowałam reszta później.Dzieci nakarmione a ja kawusie zrobiłam no i na chwilke z wami posiedze.A dziewczyny sniłyscie mi sie w nocy:tak:

Anabuba super,ze impreza sie udała,no i szybko doszłas do siebie,ja pewnie niemogłabym sie podniesc z wyrka hihi,dobrze,ze P ci pomagał.bo u mnie jest tak,ze po imprezie,nawet jak mocno kreci mi sie w głowie to i tak ja musze wstawac do maluchow:((((

u mnie pogoda sie poprawia:) wczoraj juz cieplutko było:)dzis juz słoneczko swieci ładnie:D

Anabuba super,ze impreza sie udała,no i szybko doszłas do siebie,ja pewnie niemogłabym sie podniesc z wyrka hihi,dobrze,ze P ci pomagał.bo u mnie jest tak,ze po imprezie,nawet jak mocno kreci mi sie w głowie to i tak ja musze wstawac do maluchow:((((

u mnie pogoda sie poprawia:) wczoraj juz cieplutko było:)dzis juz słoneczko swieci ładnie:D
Ja mam to samo M nigdy nie stawał do Martynki

moj nie mial wyjscie:-)ja nie bylam w stanie za bardzo:-)
a w nocy to i tak bym wstala bo juz matki tak maja,na szczescie mala spala grzecznie cala noc,o 6 zjdla kasze i dalej spi:-)

jak to mowi piosenka"13tego wszytsko zdarzyc sie moze,13tego swiat w rozowym kolorze....":-):-):-):-):-):cool2:

no i w koncu legalnie mieszkam na swoim:-)

Witojcie, witojcie

Anabuba ja Ci serdecznie gratuluje udanego świętowania, było widać, że " jest dobrze ":-D:-D

dobanov moeir i js
Dobranoc powiadasz, no nie wpadłabym na to:-D:-D:-D:-D

Witam w czwartek chyba :baffled:Oby coś ruszyło bo my bez grosza przy duszy :wściekła/y::wściekła/y:
No ponoć czwartek i nie pękaj, ja mam podobnie:tak::-)

A u mnie jedno się suszy, drugie kręci trzecie czeka, ja oglądam brzydulę, później do Moni i mamy. Obiad został z wczoraj tylk podgrzać i wyrzera jak się patrzy-ryż po meksykańsku.

Przepisy doszły? Bo cos dziwnego mi wyskoczyło:confused:

reklama
anabuba to gratuluje mieszkanka:)

wiktoria no moj to do kuby pare razy wstawał( np jak spalilam sobie tylek na solarium i cala noc spalam z tylkiem przyklejonym do sciany :-D:-D i nawet oklady mi moj robił :-D:-D:-D ) i jeszcze było,ze pare razy wstał.
Do Damiana wstawał jak był kuba w szpitalu a ja musialam z nim tam spac:-D:-D jeszcze musiał damiana przewijac z kupek bo miał rozwolnienie.a niestety odkod moja mama sie bardziej rozchorowała to nikt nam nie pomaga:( tak zawsze ona brała maluchy na troche.

Do góry