reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
anabuba to gratuluje mieszkanka:)

wiktoria no moj to do kuby pare razy wstawał( np jak spalilam sobie tylek na solarium i cala noc spalam z tylkiem przyklejonym do sciany :-D:-D i nawet oklady mi moj robił :-D:-D:-D ) i jeszcze było,ze pare razy wstał.
Do Damiana wstawał jak był kuba w szpitalu a ja musialam z nim tam spac:-D:-D jeszcze musiał damiana przewijac z kupek bo miał rozwolnienie.a niestety odkod moja mama sie bardziej rozchorowała to nikt nam nie pomaga:( tak zawsze ona brała maluchy na troche.
No to mój wstawał do Martynki jak byłam w szpitalu tydzień na PTC Ale pamiętam że jak byliśmy z Martynką pierwszą noc w domu po przyjeździe ze szpitala to nie spał całą noc tylko przy niej siedział a ja spałam

witam juz w lepszym humorze :tak::-) słonko świeci ale zimno a raczej chlodno toc to przecież ogrodnicy zimni a i przed nami zimna Zośka Dzieci w szkole Wojtek wziąl wszystko na basen ale zapomnial zeszytu od religi :no: w domu mam zino jak w psiarni znalazłam termo kubek bo sobie o nim przypomnialam ze był przy termosie jak kupil mąz i zrobiłam sobie w nim kawke i tak siedze czytam i popijam Dziś przyjedzie do mnie Sol z Karolinką Bardzo sie ciesze :-D na razie nie chce mi sie sprzątac ide ubiore Gabi wypije kawke i moze troche ogarn choc łozko zaściele :-D:-D:-D zajrze pózniej

Anabuba ja wole nie myslec o naszych kredytach,bo głowa peka:( a my to nic z nich nie mamy-było na rozkrecenie interesu i dupa nic to nie dało:( ty chociaz domek masz:) zazdroszcze Ci.

reklama
Do góry