Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Luna na t odnosnie Moni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mój wstawał do Martynki jak byłam w szpitalu tydzień na PTC Ale pamiętam że jak byliśmy z Martynką pierwszą noc w domu po przyjeździe ze szpitala to nie spał całą noc tylko przy niej siedział a ja spałamanabuba to gratuluje mieszkanka
wiktoria no moj to do kuby pare razy wstawał( np jak spalilam sobie tylek na solarium i cala noc spalam z tylkiem przyklejonym do scianyi nawet oklady mi moj robił
) i jeszcze było,ze pare razy wstał.
Do Damiana wstawał jak był kuba w szpitalu a ja musialam z nim tam spacjeszcze musiał damiana przewijac z kupek bo miał rozwolnienie.a niestety odkod moja mama sie bardziej rozchorowała to nikt nam nie pomaga
tak zawsze ona brała maluchy na troche.
Byłam pięna i bogata????.A dziewczyny sniłyscie mi sie w nocy![]()
Zamawiała Malinka i Agnes. Też chcesz? na co?Luna a komu wysłałaś te przepisy
No ja pisałam wczoraj też chce jak masz jakąś dla mnieByłam pięna i bogata????
Nie wiem o czym ten sen był ale pamietam ze wołałam was a ciebie szczegulnie zapamiętałam
Zamawiała Malinka i Agnes. Też chcesz? na co?
Wim czekam na to z niecierpliwością:-)Wiktoria nidługo stuknie Ci 2000 post![]()
mam moze potem ;-)Joanna a masz już tą nowa fryzurke bo nic zdjęc nie widze dawaj fotke jak masz