reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
jeszcze nie oglądałam ,ale wydaje się niezły.w życiu gonie ściągnę ,bo nie mogę sie oderwać od was,a niestety jak misie filmy ściągają to internet nie hulaniexle...ściągne sobie tyez, jak fajny
ja uwielbiam horrory
![]()
medeuska
październikowa mama'09
Dobra ide w koncu sie szykowac, bo dojdzie do tego ze patryk w koncu sam potem z tej hali sporowej wróci a nauczycielki M beda znow głupio gadac ze go nigdy nie odbieramy
Ale to jest taka droga jak na przzystanek na który nie musimy go odprowadzac- a on ma w koncu prawie 13 lat juz- bez przesady

ale topewnie dlatego, że szkoła integracyjna-tak mi się wydaje

Ale to jest taka droga jak na przzystanek na który nie musimy go odprowadzac- a on ma w koncu prawie 13 lat juz- bez przesady

ale topewnie dlatego, że szkoła integracyjna-tak mi się wydaje

medeuska
październikowa mama'09
mi tez czasem- jak sciagam na kilu programach kilkanascie filmów jednoczesniejeszcze nie oglądałam ,ale wydaje się niezły.w życiu gonie ściągnę ,bo nie mogę sie oderwać od was,a niestety jak misie filmy ściągają to internet nie hula

dlaczego?meduska należy Ci się lanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

madziulanatasza
Fanka BB :)
J a jak miałam 13 lat to rodzice zaczęli mnie puszczać samą na zakupy takie drobne papiernicze np, do miasta kamienia ....też uważam ,ze przesadzają w szkołach,przeież dzieci sie musza samodzielności uczyćDobra ide w koncu sie szykowac, bo dojdzie do tego ze patryk w koncu sam potem z tej hali sporowej wróci a nauczycielki M beda znow głupio gadac ze go nigdy nie odbieramy
ale to pewnie dlatego, że szkoła integracyjna-tak mi się wydaje![]()

wiktoria12
Mama i żona :)
Oglądałam kiedyś ten horror a oglądałaś Martwice mózgu albo kleszczeKatakumby sie nazywa ,fajny trzeba powiedziec myszuni ze pod paryżem w katakumbach leży 7 mln.ciał pogrzebanych tam podczas zarazy.straszne co...miasto miłości![]()
Witam nową mame a dlaczego lanie dla Medeuskimeduska należy Ci się lanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

medeuska
październikowa mama'09
bo czesciej wchodze tu niz na paziernikowkiOglądałam kiedyś ten horror a oglądałaś Martwice mózgu albo kleszcze
Witam nową mame a dlaczego lanie dla Medeuski![]()

wiktoria12
Mama i żona :)
Achabo czesciej wchodze tu niz na paziernikowki![]()

AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Cześc laski, kurde Wasz wątek jest jak czat.
meduska dobrze że wiesz przynajmniej o co chodzi, kara będzie mniej surowa
Jako że ze mnie mama biurwa to co ja tu robie?? aaa... wyśledziłam meduskę... mam dziś wiecie... jak to w ciąży.. seksualny stosunek do pracy :-) pieprze wszystko
meduska dobrze że wiesz przynajmniej o co chodzi, kara będzie mniej surowa

Jako że ze mnie mama biurwa to co ja tu robie?? aaa... wyśledziłam meduskę... mam dziś wiecie... jak to w ciąży.. seksualny stosunek do pracy :-) pieprze wszystko

reklama
oglądałam już dawno katakumbyKatakumby sie nazywa ,fajny trzeba powiedziec myszuni ze pod paryżem w katakumbach leży 7 mln.ciał pogrzebanych tam podczas zarazy.straszne co...miasto miłości![]()

nic rewelacyjnego,zawiodłam się na tym filmie

wynudziłam sie na nim strasznie
Podziel się: