racja, nawet jak rodzice się rozwodzą to zostają rodzicami i powinni wychowywać dziecko wspólnie mimo że nie są już razem czy maja inne rodziny.rodzicem się zostaje na całe życie a nie tylko do rozwodu.rozwód nie zwalnia nikogo z obowiązków rodzicielskich.A co Kuba wie o swoim tacieJakos trudno tak doradzic bo w sumie nie wiemy zbyt duzo.
A co to za tlumaczeniachcial byc ojcem to by nim byl a nie ze nie chcials ie wtracac Ci w zytcie
To tak jabym rozwodnicy przestawiali byc tatusiami bo nie beda sie wtracali w zycie matek dzieci
Jakos ta argumentacja do niem nie dociera
![]()
reklama
No to zdrówka życzę dla całej trójki chorowitkówWitam, żyję, ale co to za życie;-)
Cała trójka zasmarkana. Benjamin ma zapalenie spojówek. Dzisiaj i jutro siedzi w domu. Chyba się załamię
Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieję, że znajdę chwilkę, żeby do was pozaglądać.

Zgadazam sieracja, nawet jak rodzice się rozwodzą to zostają rodzicami i powinni wychowywać dziecko wspólnie mimo że nie są już razem czy maja inne rodziny.rodzicem się zostaje na całe życie a nie tylko do rozwodu.rozwód nie zwalnia nikogo z obowiązków rodzicielskich.

zdrówka dla dzieciaczków no a dla ciebie spokoju co byś nie zwariowałaWitam, żyję, ale co to za życie;-)
Cała trójka zasmarkana. Benjamin ma zapalenie spojówek. Dzisiaj i jutro siedzi w domu. Chyba się załamię
Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieję, że znajdę chwilkę, żeby do was pozaglądać.

Oj biedactwaWitam, żyję, ale co to za życie;-)

wiktoria12
Mama i żona :)
Ja wpadałam na chwilke zanim Kamilek uśnie to zwami pobęde a reszte ide kośic trawnik
reklama
same dziewczynki w domu zostawiasz jak śpią jak idziesz po Dominika????Moja Wiktorcia tez spiKlauduska przed chwila usiadla ale Ja polozylam spowrotem:-);-)i moze usnie
Ja zmykam wysuszyc glowe i po mlodego do przedszkola
Podziel się: