juz przestańcie kusic tymi grześkami - bo niektóre z nas nie mogąja tez mam Grzeska)

niedobre jesteście

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz przestańcie kusic tymi grześkami - bo niektóre z nas nie mogąja tez mam Grzeska)
Ja też bym miała pretensje...
Ja bym przedstawiła jako wujka, a jak będzie się starała a mały będzie w odpowiednim wieku to można wszystko wyjaśnić...
Dzieci jak dorosną chcą znac swoich biologicznych rodziców, nawet te krzywdzone i porzucone szukaja ich potem... Niestety![]()
niby oncaly czas chcial go zobaczyc,alr nie chcial wtracac sie mi w zycie(jak zaczelam byc z moim).wogole podobno caly czas gada o Kubie.i takie tam.musze dzis pogadac z moim.jestem w rozterce![]()
powiedzialam kolezance niech napisze list on czy naprawde tak bardzo chce sie z nim spotkac![]()