reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ewon masz żeczywiście ciężki wybór ,ale myśle ,że mogłabyś sprobowac ,bo sama mowisz ,ze to w końcu ojciec,żeby nie mógl ci kiedyś kubuś zarzucić ,że to przez ciebie nie zna taty.ja myśle ,ze mogłabyś ichze soba poznac jako po prostu z nowym wujiem czy znajomym i zobaczysz co z tego wyjdzie ,bo na pewno mowienie małemu ,ze to tata ,bo (nie wiadomo na jak długo tę chęć bycia tatą zyskal)nie jest dobrym poki co pomysłem

niby oncaly czas chcial go zobaczyc,alr nie chcial wtracac sie mi w zycie(jak zaczelam byc z moim).wogole podobno caly czas gada o Kubie.i takie tam.musze dzis pogadac z moim.jestem w rozterce:(
powiedzialam kolezance niech napisze list on czy naprawde tak bardzo chce sie z nim spotkac:D

asio mi z tymi grześkam z przed kompa:-D:-D:-D:-D:-D
ewon ja bym się mooooocccccccnnnnnoooooo zastanowiła a jeżeli tak to na twoich warunkach w twojej obecności i na pewno nie z chasłem to twój tatuś po co dziecku w głowie meszać:tak:

Ja też bym miała pretensje...
Ja bym przedstawiła jako wujka, a jak będzie się starała a mały będzie w odpowiednim wieku to można wszystko wyjaśnić...

Dzieci jak dorosną chcą znac swoich biologicznych rodziców, nawet te krzywdzone i porzucone szukaja ich potem... Niestety :baffled:

Ewon ja tez mysle ze nie powinnas mowic odrazu ze to tatus i moze nie wujek bo z wujka tatusia zrobic:confused:Moze po imieniu ze to kolega mamy:baffled:

dziewczyny dziekuje,pogadam z moim i pomyslimy.moze rzeczywiscie.wkoncu jest pozbawiony praw przez prokurature bo sie nie odzywal,nawet go na sprawie nie bylo(a nie wiadomo jakby zareagowal na ta sprawe).jaki jest taki jest(nie ma pieknej przeszlosci)ale wkoncu szanse trzeba dac.a wszczegolnosci chodzi mi tylko o Kube.bo ja raczej mialabym zal do rodzicow ze mi niepowiedzieli.

ewon jak już zdecydujesz sie na to spotkanie to też bym wstrzymałą się z mówieniem że to tatuś,bo nie wiadomo cy znowu nie zniknie zaraz z waszego zycia i co w tedy dziecku powiesz?
i na pewno Ty powinnas byc obecna na tym spotkaniu.
To moje zdanie :tak::tak::tak:

niby oncaly czas chcial go zobaczyc,alr nie chcial wtracac sie mi w zycie(jak zaczelam byc z moim).wogole podobno caly czas gada o Kubie.i takie tam.musze dzis pogadac z moim.jestem w rozterce:(
powiedzialam kolezance niech napisze list on czy naprawde tak bardzo chce sie z nim spotkac:D

A co Kuba wie o swoim tacie:confused:Jakos trudno tak doradzic bo w sumie nie wiemy zbyt duzo.
A co to za tlumaczenia :szok:chcial byc ojcem to by nim byl a nie ze nie chcials ie wtracac Ci w zytcie:wściekła/y: To tak jabym rozwodnicy przestawiali byc tatusiami bo nie beda sie wtracali w zycie matek dzieci:wściekła/y: Jakos ta argumentacja do niem nie dociera:no:

mama helenki to się anitka będzie wozić no no ładniusi i na prawdę tanio:tak::tak:
madziula a jak twoja licytacja sandałów dla klauki?????

reklama
Witam, żyję, ale co to za życie;-)
Cała trójka zasmarkana. Benjamin ma zapalenie spojówek. Dzisiaj i jutro siedzi w domu. Chyba się załamię :dry:
Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieję, że znajdę chwilkę, żeby do was pozaglądać.

Do góry