reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
madziula żłobek w szczecinie...................póki nie pracuje państwowy marzenie i tu cena 400 zł m-cznie do tego opieka nad julką czy adamem na czas mojej pracy tzn między jej zakończeniem a ich wcześniejszym powrotem do domu żłobek prywatny to koszt 800 zł+900 zł julki prywatne predszkole bo państwowych brak a do zerówki nie przyjęta z powodu braku miejsc to łatwo policzyć ile bym usiała zarobić żeby coś było dla mnie no myślałam o tym żeby wziąść kogoś do opieki nad nimi to koszt około 1000-1200 zł dojazdy do pracy to musiałabym mieć co najmniej2000 -2200 pensji:szok:szukam jakiejś opieki nad dzieckiem u mnie w domu wtedy choćby te 500-600 zł to już coś:tak:
faktycznie dupa dość blada,dwa wyjścia albo jedna opiekunka za tysiąć i praca za 2 tyś,albo faktycznie lepiej ,żeby ci jakaś mama swoje bebe podrzucila ,zawsze to coś dorobisz.politycy sie dziwią ,ze niż demograficzny......oni zycia nie znają-trutnie

Wsyskie tsy wykąpane. Bliźniaki już w łóżeczkach. Benjamin jeszcze do 20.00 będzie oglądał Minimini i tez idzie spać. Jupiii

moi dają mi w kość i jak narazie tylko umyci tzn julka i adam antek zaraz narazie piotrek czyta julce i antkowi frenkiln boi się ciemności,frenklin mówi kocham cię ,frenklin i nowa nauczycielka,frenklin i złoty interes narazie są na 2 pierwszych dobrze że nie zniosła mu wszystkich:-D:-D:-Da adam się wścieka bo wredna matka sprawdziła mu jego niby odrobione lekcje i karze mu je odrobić naprawdę i zrobić jeszcze to co zrobił źle czy niestarannie wredną matkę ma ten adam:cool2::cool2::cool2:

kurcze zapomniałam co ja chciałam napisać
ale sklera:-D

Mała śpi, jakiś dupek zadzwonił domofonem, obudziła się, ale chyba juz zasnęła spowrotem. Oby, bo takie wybudzenia kiepsko sie kończą.

Mój dwie godziny temu zasnął i nawet nie wie, że już sam jest na wyrku. Oczywiście sadzi jednego za drugim:-D, stąd wiem, ze jeszcze troche pośpi, bo śpi mocno:tak:.

Coś ciekawego w tv? mięłismy oglądać efekt motyla III, ale przy takim śpiochu mi n ie pykło:-). Bedzie na jutro.

Agnes, gdzie jesteś jak Cie nie ma???

reklama
Do góry