reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Uciekam do łóżeczka..Sądna noc..i poranek..Trzymajcie kciuki..Chociaż mam przeczucie że nic z tego nie będzie...

Słodkich snów kochane dziewczynki

reklama
Gosiu - pewnie, że moje szkraby padły od razu, zasnęły praktycznie na siedząco, oby jeszcze pospały jutro takprzynajmniej do 9.00 (marzenie:dry:)

Naktarynko - @ nie przyjdzie, ja mocno w to wierzę!!!

Moja córcia ma 2,5 roku i od swoich pierwszych dni na świecie zasypiała dopiero o 22. Teraz też pomimo tego,że cały dzień biega przed domem. Ale przynajmniej wstaje najwcześniej po 8.
Niektórzy kładą dzieci spać o 20. Ale wtedy trzeba podac kolacje i wykąpac juz o 19. A my czasem jeszcze o 20 w gościach jesteśmy, albo przed domkiem się bawimy. Latem nie wyobrażam sobie siedzieć w domu od 19, bo dziecko juz śpi. Niestety dzieci się szybko regenerują i jutro znów będą miały tyle energii:tak::tak::tak:

Nektarynko
ja zawsze chodziłam do facetów , bo myslałam,że są delikatniejsi itp. Jak pierwszy raz poszłam do babki, to zauwazyłam,że jakoś łatwiej mi się z nią o pewnych rzeczach gada. No bo przecież ona sama ma @, rodziła dzieci i nie raz miała różne problemy. A facet- zna tylko to wszystko z opowieści i z tego co widział. Ale nigdy tego nie czuł. Teraz lepiej mi u babki. Nie jestem skrępowana w ogóle. No ale ważne żeby lekarz był dobry, płeć nieistotna:-)

Teraz juz naprawdę uciekam. BUZIAKI

Do góry