reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lipna cisza, idę na Brzydule.

I kuźwa jasna ciasna rowerek mi się popsół a dopiero poniedziałek-wteorek moga po niego przyjechać i znów 2 tyg czekac. No krew mnie zaleje!!!
Albo nie lepiej nie, gieniek czeka.

no to poszlyscie za mna:) bo ja jako tu jedyna tak wczesnie klade sie do lozeczka :D

dzis znowu mam biagania,muszeisc wniosek zlozyc do przychodni,musze pojsc aby wypisali mi zaswiadczenie ze pobieram rodzinne(gdzies mi decyzja wsiakła:/ )
ja to sie na latam.

a ja dzis znowu latania mam:/

a gadalam wczoraj z moim ,zbytnio nie chcial o tym gadac,ale mowi,ze chyba pozwolimy mu zobaczyc sie z Kuba ale aby nie mowil ze jest tata.

Ty tez rano? Ja tylko rano mam na ten serial szansę.

Nico, pranie zebrać, zbiornik oporządzić-zejdzie mi troche bo gruntowne porządki szykuję a jestem sama z mała i pokój zalany, ale będzie miała radochę. A ja 5x tyle roboty:-D

Witam sie jako druga dzisiaj.
A ja nie spię od 4.00 rano,normalnie masakra.Oliwka budziła się non stop , a od tej 4.00 to w ogóle nie chciała spać w końcu jakoś usnęła na chwilę ale co z tego jak 6.30 wstała na dobre.
Boziu niech przebija jej sie te zeby bo ja zwariuje normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dałam jej przeciwbólowy rano to juz ma lepszy humor ale z rana jak wstała to tylko ryk,tylko na moich rekech na wszystko reagowała płaczem,nic jej sie nie podobało.I do tego niewyspana.

Dobrze że jutro jedzie sobie do teściowej to podładuje sobie akumulatory :tak::tak::tak::tak::tak::-) wreszcie odpoczne bo idzie zwariować.

Dobrze że chociaz słońce świeci,niech będzie ciepło. :-)

witam sie i ja.
widze ze nie tylko uiu mnie było wesola noc....
mala sie przebudzila o polnocy z płaczem to ja wzielam do nas do lozka.przysnela na chwile i znowu wyła nie wiadomo czego.najpierw ja chcialam utulic to sie odpychala,pomzylsalam ze cos sie jej przysnilo.znow przysnela na chwile i potem tak sie co 5 minut do 3 rano budzila i wyla,potem sie do mnie tulila i znow wyla.nie moglam z nia posiedziec bo bylam nieprzytomna,jeszcze bym usnlea z nia na rekach i dopiero by sie narobilo:baffled:
pozniej juz troche lepeij spala ale dalej cos jeczala.mam nadzieje ze to nie zadne chorobsko....bo zeby juz ma te co potrzeba:baffled:

reklama
ja bym musiała się wykąpac... nie chc emis ie... ale nie bede przeciez kolejny cały dzien przed kompem siedziec:no: poza tymmusze buty od szewca odebrac bo wczoraj z tego wszystkiego zapomnialam, przypomnialo mi sie 16.23-a do 16.30 otwarte miał wiec juz mi sie nie oplacalo leciec:-D:-D:-D

Do góry