reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
z rapidshare tzn najpierw wchodze na http://www.dvhk.pl/forumdisplay.php?f=50 a potem lece z rapida;)
ale na rapidzie trzeba miec konto, nie??

Ja z neta od razu sciagam z chomika, juz kiedys chyba pisałam, ale tam tez trzeba miec konto i sobie ewentualnieje doładowywac, ale czesto jesttak ze jacys użytkownicy maja jakies darmowe godziny do pobierania za darmo od nich na ich transfer-ale to juz tacy zaawansowani:tak::tak:

ale na rapidzie trzeba miec konto, nie??

Ja z neta od razu sciagam z chomika, juz kiedys chyba pisałam, ale tam tez trzeba miec konto i sobie ewentualnieje doładowywac, ale czesto jesttak ze jacys użytkownicy maja jakies darmowe godziny do pobierania za darmo od nich na ich transfer-ale to juz tacy zaawansowani:tak::tak:

tam tez mozna sciagam za darmo ale to wtedy pojedyncze pliki i nie trzeba byc zalogowanym na rapidzie.a na dvhk trzeba sie zalogowac ale tylko tyle.
jak juz na dvhk sie zalogujeszto potem pobierasz pliki z rapida wersja free,mozna wykupic konto i wtedy sciagsz iel sie da,ale my mamy konto na spolke i ktos nam to zaltwail

a w sumie juz zaczyna rosnąc- conieco juz widac:tak:
tylko.. strasznie mi sie napina na dole i nie wiem czy to cos zlego, a wizyte mam dopiero 25 maja:-(
medeuska to koniecznie powiedz o tym swojemu lekarzowi,na wszelki wypadek więcej odpoczywaj.
Mi od kiedy brzuch zaczynał się napinać to ja miałam ciążę zagrożoną tak na poważnie,i zaczęłam brać fenoterol bo macica była strasznie twarda.
Mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko w porządku.Ale porozmawiaj z lekarzem koniecznie.

dobra ja mykam bo burdel w chalupie,mala wstala a ja dzis wczesniej do szkoly i o 11 juz musze wyjsc.przez ta @ nie czuje sie najlepiej ale coporadzic.ibum i do przodu.dobrze ze bark juz mnie nie rwie.
Lunamoze masz moze brakowac jakiegos pierwiatska skoro bole pojawiaja sie przed @.hmmmm musze gdzies w swoich madrych ksiazkach doczytac bo juz apomnialam przez te pare lat:happy2:

medeuska to koniecznie powiedz o tym swojemu lekarzowi,na wszelki wypadek więcej odpoczywaj.
Mi od kiedy brzuch zaczynał się napinać to ja miałam ciążę zagrożoną tak na poważnie,i zaczęłam brać fenoterol bo macica była strasznie twarda.
Mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko w porządku.Ale porozmawiaj z lekarzem koniecznie.
powiem, powiem, tylko dopiero za tydzien mam wizyte... zawsze mnie brzuch pobollewał to mi przepisał nospe i teraz ją biore tez zeby mi sie nie napinal brzuch.. teraz to niby nie mam, ale wczoraj pol dni amialam, a przedwczoraj cały dzien:baffled:

powiem, powiem, tylko dopiero za tydzien mam wizyte... zawsze mnie brzuch pobollewał to mi przepisał nospe i teraz ją biore tez zeby mi sie nie napinal brzuch.. teraz to niby nie mam, ale wczoraj pol dni amialam, a przedwczoraj cały dzien:baffled:

to bierz ta nospe koniecznie i odpoczywaj.nos luzne ubrania i buty na plaskim obcasie.jakby sie cos zlego nie daj boze dzialo to od razu pedz do szpitala bo z tym nie ma zartow.
teraz juz na prawde uciekam.
do pozniej

tam tez mozna sciagam za darmo ale to wtedy pojedyncze pliki i nie trzeba byc zalogowanym na rapidzie.a na dvhk trzeba sie zalogowac ale tylko tyle.
jak juz na dvhk sie zalogujeszto potem pobierasz pliki z rapida wersja free,mozna wykupic konto i wtedy sciagsz iel sie da,ale my mamy konto na spolke i ktos nam to zaltwail
Aha... a to probowalam gdzies kiedys na rapidzie cos sciagnac za free ale to naprawde pjedyncze i malutkie pliki, wiec nieoplaca mis ie na tym sciagac, ma torrencie i bearsharze mam za free bez ograniczen:tak::tak:

reklama
a u nas nocka dzisiaj lepsza jak wczoraj tzn wieczorem antek dostał czopek viburkolu i dziąsła NASMAROWAŁAM DENTINOXEM zasnął koło 21.30 jak oglądałam moment prawdy obudził się o 1 piotrek dał mu pić pospał do 4 obudził się wstałam do niego a on pić nie smoczek nie tulć nie mówię no ok kochany to sobie pomarudź ............no to sobie pomarudził i to do 5 po czy zasnął i obudził się koło 7:tak::tak:no więc nie jest źle ja się wyspałam mój nie ,,,,,,,,,no ale jak siedział do prawie 2 bo program do nagrywania filmów jakiś nero mu padł i musiał zainstalować nowy,bo musiał zamulić mi kompa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: itp to już jego sprawa no ale kompa dzisiaj uruchamiałam prawie godzinę no niech on tylko wróci:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry