miranda
Fanka BB :)
ja juz lecę do pracy, jeszcze ząbki umyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wielka jestem i ja sie przymierzałam to między nogi spokojnie mi się mieści ,a u nas na dobrego jaśka trafić to cud.Wszystkie po miesiącu urzywania się rozlatują w środku .Mam teraz takiego za 25 zł pół roku to już się coś zaczyna z nim dziać.Hogata, ja mam poduchę do spania,ale dla mnie się nie sprawdza. Wolę 3 jaśki poukładać sobie jak mi pasuje. Poducha jest dla mnie za duża i wchodzi nie tam gdzie potrzebuję. Ale to sprawa indywidualna.
Nie wczoraj oglądałam w SMYKU za 75 zł to nie majatek a dziś zamówiłam sobie worek sako ( tym razem przez internet)
znajoma ma tak "usatawiony " wysoko,że bez problemu siada się jak na normalym krzesle.Owszem sa opcje różnego położenia,mi się on potem przyda do syna do pokoju bo z łóżka do telewizora ma dośc daleko i jak mu pad w playstation pada to musi go ładować i siedzi na podłodze a tak będzie miał siedzenie.75 zl to faktycznie niedrogo!
Ja mam taki worek (fatboy), super wygodnie na nim sie siedzi lub lezy - ALE wstawac z niego bez pomocy!!!!! ufffff Ja go kupila juz jakies 2 lata temu i juz wtedy (bez brzucha hi hi) wstawanie z fatboya bylo utrudnione. teraz jeszcze nie probowalam, bo jak jestem sama boje sie sprobowac, ze nie daj Boze, nie bede mogla sama wstac ;-) hi hi hi
witajWitam laski z rana :-)
Dopiero wstałam! Rozpusta normalnie
To ja sobie kawkę wypije i sobie nadrobie zaległości od wczoraj.
mi też się Gabrysia bardzo podoba, ale mój nawet nie chce o tym słyszeć, i my nadal dla dziewczynki nie mamy kompromisu....witaj
jak po wczorajszym
witaminki zjadłaś??
i widze,ze zmiana imienia chyba juz ostateczna,bo to pierwsze imie jakie mieliscie,a co pierwsze to jednak najlepsze gratuluje wyboru
Witaj Iwonko!witaj
jak po wczorajszym
witaminki zjadłaś??
i widze,ze zmiana imienia chyba juz ostateczna,bo to pierwsze imie jakie mieliscie,a co pierwsze to jednak najlepsze gratuluje wyboru