reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

meduska wal do swojego gina musi ciebie przyjąąć albo dać skierowanie na ginekologie bo bez skierowania na oddział cię nie przyjmą nawet na izbe przyjeć ginekologiczą trzeba miec skierowanie no chyba że pogotowie ale też cię mogą odesłać bo skoro nie rodzisz nie krwawisz to w naszej rzeczywistości to nie do nich bo nic się nie dzieje:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
teraz to do niego nie pojade bo nie mam samochodu:-( to chyba zrobie tak ze jak pojade w poniedziałek na badanie krwi do szpitala do boguszowic to przy okazji tam zachacze o mojego gina i powiem mu co mi sie dzieje... i za tydzien znow do niego pojde najwyzej:sorry2:
no to tak zrób,tylko bardziej na siebie uwazaj,więcej odpoczywaj i leż i bierz ta nospę. będzie wszystko ok.głowa do góry.

teraz to do niego nie pojade bo nie mam samochodu:-( to chyba zrobie tak ze jak pojade w poniedziałek na badanie krwi do szpitala do boguszowic to przy okazji tam zachacze o mojego gina i powiem mu co mi sie dzieje... i za tydzien znow do niego pojde najwyzej:sorry2:
Bierz nospę i się oszczędzaj ,a jeżeli objawy by sie nasiliły to wtedy jedz na pogotowie ,bo to nie przelewki ,ja wprawdzie nigdy tak nie miałam ,ale domyślam się ,że grozi ci przedwczesny poród przy napinającym sie i twardym brzuchu,ale nie znam sie na tym ,niemniej jednak zawsze lepiej dmuchac na zimne w tym wypadku:tak:

Bierz nospę i się oszczędzaj ,a jeżeli objawy by sie nasiliły to wtedy jedz na pogotowie ,bo to nie przelewki ,ja wprawdzie nigdy tak nie miałam ,ale domyślam się ,że grozi ci przedwczesny poród przy napinającym sie i twardym brzuchu,ale nie znam sie na tym ,niemniej jednak zawsze lepiej dmuchac na zimne w tym wypadku:tak:
madziulka dobrze mówisz.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

topobuwie_pl *__BAJECZNE__ /gr1951/__40
all_payments.gif
Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie

(635584137) też mi się podobają EXTRA WYGODNE SANDAŁKI FIOLET (41) HN6041-25 Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie

(634775273) i takie na co dzień ,Klaudii też takie licytuję

Medeuska, zgadzam się z dziewczynami. :tak: Oszczędzaj się - zapomnij o jakimś dużym sprzątaniu, zakupach i takich różnych rzeczach :tak:
A do gina powinnaś bez kolejki - moja gin też mi zawsze mówiła, że jakby coś się działo, to od razu mam bez kolejki się pchać i nikogo nie pytać o pozwolenie. Na szczęście nic specjalnego nigdy mi się nie przydarzyło :tak:

Madziulanatasza, wysłałam ci PW. :-)

reklama
Do góry