Kasiiula
mamusia Pawełka :)
mnie to glowa zaczeła bolec
eh ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w sumie też. Porażka. A wydaje się to takie proste, bo przecież naturalneja mialam napisac, ze mialam male...
Tez mialam zapalenie piersi jak maly mial 2 miesiace i zrobil mi sie ropien, ale lekarz nie wzial mnie na ciecie bo jak wyciskalam mleczko to ropa wychodzila, kazal kupic oslonki i dalej dostawiac malego...Ale nigdy nie karmilam tak jakbym chciala...
...jesli dla niektorych to nowosc bedzie lub mialy problem z tym,poproscie siostre polozna by wam pomogla,nauczyla..i poswiecila te piec lub 10 minut na nauke..trzeba sie dopomniec,bo ich tak naprawde nie obchodzi,ze nie umiecie lub macie problemy..odwalaja swoja robote byle jak i tylko odliczaja godziny kiedy nastepna zmiana bedzie...ot to..(nie wszystkie sa takie oczywiscie-ale ja wlasnie na takie kobiety wtrafilam)