reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kurcze normalnie juz sie boje..:-(
Nie bój się! Dopóki nie krwawisz to nic złego się nie dzieje :sorry2: Tylko się oszczędzaj - odpoczywaj fizycznie i psychicznie, bo maluszek nie lubi jak się mamusia denerwuje ;-)
cześć.
Mam doła.
Nie będę pisac.
Trochę poczytam,co by w tyle nie być.:-(
As :-:)-:)-:)-( Wypędzaj doła! :tak: Jesteśmy z tobą! :tak:

medeuska my nie napisałysmy tego zebyś się teraz bała i stresowała :no::no::no: więc nie ma co na razie panikowac.zrób tak jak powiedziałysmy i będzie ok.pamiętaj żadnego sprzatania itp.wskakuj do łóżeczka i bycz się :tak::tak::tak::tak:
najgorsze jest to ze ja nie potrafie tak ciagle lezec jak w domu taki bałagan:baffled::-( narazie ide sie wykapac i przejde dotego szewca po buty bo mi zadnej kartki nie dal, miala je od razu w ten sam dzien odebrac:baffled: potem bede miala po butach:baffled::baffled:

madziula te blado różowe to w moim stylu fajniusie kurcze chyba sobie takowe zakupie są nbiałe??
Ty mnie tu Malina nie denerwuj ,ja nie po to się chwalę ,zeby tu się z wami licytować :-D,ale mają też rozm.40 więc na ciebie będzie dobry ,bo ty masz stope ciutke mniejszą od mojej ,pooglądaj sobie wszystkie sandałki z tej firmy ,bo fajne mają:-D

Ty mnie tu Malina nie denerwuj ,ja nie po to się chwalę ,zeby tu się z wami licytować :-D,ale mają też rozm.40 więc na ciebie będzie dobry ,bo ty masz stope ciutke mniejszą od mojej ,pooglądaj sobie wszystkie sandałki z tej firmy ,bo fajne mają:-D
oj fajne fajne maja butki,też sobie pooglądałam i pare par dałąm na obserwację,może uda mi sie jakieś tanio wylicytowac :-)

Witam
My sobie dzisiaj pospalismy:tak::tak::tak:Dominik zostal w domu bo caly czas kaszle wiec nie musialam wstawac i leciec z Nim do przedszkola.Mlodzi juz napici i niedługo bede robiła sniadanko:-)
Musze znowu wstawic pranie bo mam pelen kosz:szok::szok::szok:

MEDEUSKA
Ja na tym etapie ciazy tez cos takiego mialam.Tzn wydawalo mi sie ze napina mi sie brzuch.Jednak jak poszłam do lekarki to mi powiedziala ze to jest jeszcze za wczesnie na takie typowe napiecia i powiedziala ze to mlode mi sie przeciagaja albo przepychaja:tak::tak::tak:Zbadala mnie ,zrobila usg i rzeczywiscie bylo ok:tak::tak:
A ja sie strasznie bala poniewaz z Dominikiem w ciazy mialam napiecia i skurcze ale tak od 26 tyg a od 17 juz chcial sie urodzic

reklama
Ja się uczę kupować w internecie ,bo czsu na jeżdżenie po sklepach nie mam ,za poza tym zanim na dobry rozmiar trafie to sie denerwyuję ,a tu wiem czego szukam i dokładne wymiary znam ...więc próbuję ,choć trzeba uważać

Do góry