reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mojej Wiktorii wyszedl przebił sie dzisiaj 15 zabek:tak::tak::tak::tak:ale tak nie do konca jeszcze

MEDEUSKA
Ale tak dla spokoju lepiej idz do gina:tak::tak::tak:
Mma nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

reklama
dowikla ale fajnie gratki za ząbka my czekamy dalej na pierwszego:tak:
madziula wcale nie mam zamiaru ciebie przebijać ty sobie targuj spokojnie:tak:jakby co to ja mam nick na allegro pioglo:-p

Dziekuje MALINUS:tak::tak::tak:
Oby mlodemu tez zabki wychodzily tak spokojnie jak moim:tak::tak::tak:

A moi juz mi zrobili taki sajgon od samego rana ze:szok::szok::szok::szok::szok:

Witam sie jako druga dzisiaj.
A ja nie spię od 4.00 rano,normalnie masakra.Oliwka budziła się non stop , a od tej 4.00 to w ogóle nie chciała spać w końcu jakoś usnęła na chwilę ale co z tego jak 6.30 wstała na dobre.
Boziu niech przebija jej sie te zeby bo ja zwariuje normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dałam jej przeciwbólowy rano to juz ma lepszy humor ale z rana jak wstała to tylko ryk,tylko na moich rekech na wszystko reagowała płaczem,nic jej sie nie podobało.I do tego niewyspana.

Dobrze że jutro jedzie sobie do teściowej to podładuje sobie akumulatory :tak::tak::tak::tak::tak::-) wreszcie odpoczne bo idzie zwariować.

Dobrze że chociaz słońce świeci,niech będzie ciepło. :-)

Znam ten bol wlasnie przez to samo przechodze z Emily tylko ze tyle dobrze ze ona mi sie w nocy nie budzi i nie placze ale za to caly dzien jest marudna i sama nie wie czego chce musimy jakos przez to zabkowanie przejsc:dry::dry:

My wstalismy po 9 a poszlismy wczoraj ok 1 spac bo patrzelismy z m na dvd
zaraz trzeba zrobic sniadanko Emily juz pojadla tylko jeszcze my musimy:tak::tak:
Potem jakis spacerek no i na kawke do cioci Anki:-):-):-) a potem zobaczymy jak sie dzien potoczy wymyslimy cos w trakcie dnia:-)

witam :-) Was zostawic to 30 stron do czytania aż sie boję co będzie jak nie bede do Was zaglądac przez najbliższe 2 tyg :-D:-D Mąż ma urlop takze raczej nie bede zaglądac no jutro przygotowania do wyjazdu bo jednak wszyscy jedziemy do Krakowa potem wesele :-( bede tęskinic za Wami :tak::-D moze wieczorami ale wątpie Milego dnia kobietki :tak:;-):-D

Mojej Wiktorii wyszedl przebił sie dzisiaj 15 zabek:tak::tak::tak::tak:ale tak nie do konca jeszcze
...
Gratulacje dla Wiktorii! :-)
witam :-) Was zostawic to 30 stron do czytania aż sie boję co będzie jak nie bede do Was zaglądac przez najbliższe 2 tyg :-D:-D Mąż ma urlop takze raczej nie bede zaglądac no jutro przygotowania do wyjazdu bo jednak wszyscy jedziemy do Krakowa potem wesele :-( bede tęskinic za Wami :tak::-D moze wieczorami ale wątpie Milego dnia kobietki :tak:;-):-D
My też będziemy tęsknić! :tak:

To baw sie dobrze Asia i wypoczywaj.Będziemy tesknić również

reklama
A co to jest cos zlego:confused:

Nie wiem czy nie pójde, moze mi zrobią usg i posprawdzają wszystko, nie wiem..

Nie chce cie straszyc ale jak mi sie brzuch napinal w ok 12tc to jak bylam w szpitalu okazalo sie ze skaraca mi sie szyjka macicy i juz miala tylko 0,8 takze musialam odrazu zostac w szpitalu i tak przez cala ciaze prawie lezalam tylko w szpitalu a potem mnie musieli pozaszywac i krazek zalorzyc bo szyjka byla coraz krutsza i sie wszystko otwieralo takze cala ciaze mialam zagrozona
Uwazaj na siebie odpoczywaj duzo nie nos nic ciezkiego i najlepiej jedz jak najszybciej do lekarza bo nigdy nic nie wiadomo ale trzymym kciuki i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok:tak::tak::tak:

Do góry