reklama
joanna ja już tęsknie:-
-
-
-(ale baw się dobrze i szybko wracaj do nas

a mi się udało juz ugotować zupkę antosiowi i sprzątnąć na błysk łazienkę
a gdzie reszta pożądków

odezwała się do mnie pani chce bym zjeła się jej roczną córeczką to trzymajcie kciki za powodzenie w tym co by się udało i bym miała pracę

a mi się udało juz ugotować zupkę antosiowi i sprzątnąć na błysk łazienkę

odezwała się do mnie pani chce bym zjeła się jej roczną córeczką to trzymajcie kciki za powodzenie w tym co by się udało i bym miała pracę

madziulanatasza
Fanka BB :)
Nie wiem ,pierwsze słyszę ,przecież on tam ma dużo miejsca dzieci za mleczakami maja nagie dziąsła ,miejsca dośćale wiecie że jak stały zabek wyrusł w szeregu za mleczakiem a mleczak sie nie rusza to mleczaka musi wyrwać dentysta.gdzieś to czytałam bo w tedy zgryz będzie sie zniekształcał i itp. nie pamietam co tam dalej pisało![]()

madziulanatasza
Malina ,ale by było superaście trzymam kciukasy z całej siłyjoanna ja już tęsknie:--
-
a mi się udało juz ugotować zupkę antosiowi i sprzątnąć na błysk łazienkęa gdzie reszta pożądków
odezwała się do mnie pani chce bym zjeła się jej roczną córeczką to trzymajcie kciki za powodzenie w tym co by się udało i bym miała pracę![]()

medeuska
październikowa mama'09
Jasne, fajnie by było jakbyś poszła ze mnąno to kochana rezygnuj z tych szpilek a ja poszukam u sibie jakis spodni dla Ciebie co nie beda Ci napinac tego brzucha
i oszczedzaj sie ja w tak wczesnej ciazy bralam juz bodajze fenoterol bo szyjka zaczela sie skracac
tez bralam fenoterol
mam nadzieje ze zabek szybciutko wyjdzie i nim sie obejrzysz a bedzie juz wiecej niz jeden ;-)
fajne butki
chcesz to bede mogla Ci potowarzyszyc ;-)
a co sie stalo :-(
bedziemy tesknic wiec wpadaj jak bedziesz mogla![]()

agunia-ln
ja to bym poszła nawet dzisiajAgunia, a kiedy wy tą przeprowadzkę planujecie?![]()

Błyszcząca łazienka wystarczy, nie przemęczaj się kochaniutka za bardzojoanna ja już tęsknie:--
-
a mi się udało juz ugotować zupkę antosiowi i sprzątnąć na błysk łazienkęa gdzie reszta pożądków
odezwała się do mnie pani chce bym zjeła się jej roczną córeczką to trzymajcie kciki za powodzenie w tym co by się udało i bym miała pracę![]()

Kciuki zaciśnięte!

Jesteśmy! :-):-):-)i tradyjniejak ja jestem to Was nie ma:-(
reklama
medeuska
październikowa mama'09
trzymam kciukijoanna ja już tęsknie:--
-

Podziel się: