reklama
hej hej
tak duzo napisalyscie od wczoraj ze jakos nie mam weny odpisywac...
wczoraj wieczorem mnie nie bylo bo taka padnieta bylam ze zaraz po malym poszlam spac
a dzis spalismy do 8:20 :-)
zaraz pojde z mlodym na dwor bo fajna pogoda
pranie mi sie pierze, u malego znow porzadki zrobione bo mi co chwile wywala z szafki ciuchy
tak duzo napisalyscie od wczoraj ze jakos nie mam weny odpisywac...
wczoraj wieczorem mnie nie bylo bo taka padnieta bylam ze zaraz po malym poszlam spac

zaraz pojde z mlodym na dwor bo fajna pogoda
pranie mi sie pierze, u malego znow porzadki zrobione bo mi co chwile wywala z szafki ciuchy

Miałam nie pisać,ale mnie ciągnie.
Najgorsze jest sprzątanie,podnoszenie czegokolwiek,ja mogłam podnieść tylko 0,5 kg.,podnoszenie rąk w górę surowo zabronione,mycie podłóg tylko mopem ,zakaz sexu.
Ja miałam Fenoterol,no-spę i Isoptin.
Ja jednak myślę,że Ty dlatego tak masz,że non stop coś robisz,biegasz,załatwiasz,sprzątasz i nadwyręzyłas.
Odpoczniesz i miejmy nadzieję,że minie.
Skonsultuj się z lekarzem.
Uciekam dziewczyny
muszę przetrawić Kubusiowy temat.
Idę do mamy,potem może na długi sacer do lasu.
Drzewa opowiadają ciekawe rzeczy

Można wiele przemyśleć w skupieniu w takim odosobnieniu.
To da mi siłę.
:-):-)

medeuska to koniecznie powiedz o tym swojemu lekarzowi,na wszelki wypadek więcej odpoczywaj.
Mi od kiedy brzuch zaczynał się napinać to ja miałam ciążę zagrożoną tak na poważnie,i zaczęłam brać fenoterol bo macica była strasznie twarda.
Mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko w porządku.Ale porozmawiaj z lekarzem koniecznie.
powiem, powiem, tylko dopiero za tydzien mam wizyte... zawsze mnie brzuch pobollewał to mi przepisał nospe i teraz ją biore tez zeby mi sie nie napinal brzuch.. teraz to niby nie mam, ale wczoraj pol dni amialam, a przedwczoraj cały dzien![]()
Podpisuję się pod tym wszystkim.kochana ja na poczatku tez brałam nospę ta silniejszą forte lekarz mi przepisywał.Od 13ty ją brałam,na początku wyciszało sie wszystko ale im ciąza była wieksza to już nospa nie dawała rady i od 23 tyg byłam już na fenoterolu plus do tego jeszcze nospa.
Najgorsze jest sprzątanie,podnoszenie czegokolwiek,ja mogłam podnieść tylko 0,5 kg.,podnoszenie rąk w górę surowo zabronione,mycie podłóg tylko mopem ,zakaz sexu.
Ja miałam Fenoterol,no-spę i Isoptin.
Ja jednak myślę,że Ty dlatego tak masz,że non stop coś robisz,biegasz,załatwiasz,sprzątasz i nadwyręzyłas.
Odpoczniesz i miejmy nadzieję,że minie.
Skonsultuj się z lekarzem.
Uciekam dziewczyny
muszę przetrawić Kubusiowy temat.
Idę do mamy,potem może na długi sacer do lasu.
Drzewa opowiadają ciekawe rzeczy

Można wiele przemyśleć w skupieniu w takim odosobnieniu.
To da mi siłę.

no to kochana rezygnuj z tych szpilek a ja poszukam u sibie jakis spodni dla Ciebie co nie beda Ci napinac tego brzuchaa w sumie juz zaczyna rosnąc- conieco juz widac![]()
tylko.. strasznie mi sie napina na dole i nie wiem czy to cos zlego, a wizyte mam dopiero 25 maja:-(
i oszczedzaj sie ja w tak wczesnej ciazy bralam juz bodajze fenoterol bo szyjka zaczela sie skracac

tez bralam fenoterolmedeuska to koniecznie powiedz o tym swojemu lekarzowi,na wszelki wypadek więcej odpoczywaj.
Mi od kiedy brzuch zaczynał się napinać to ja miałam ciążę zagrożoną tak na poważnie,i zaczęłam brać fenoterol bo macica była strasznie twarda.
Mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko w porządku.Ale porozmawiaj z lekarzem koniecznie.
mam nadzieje ze zabek szybciutko wyjdzie i nim sie obejrzysz a bedzie juz wiecej niz jeden ;-)a u nas nocka dzisiaj lepsza jak wczoraj tzn wieczorem antek dostał czopek viburkolu i dziąsła NASMAROWAŁAM DENTINOXEM zasnął koło 21.30 jak oglądałam moment prawdy obudził się o 1 piotrek dał mu pić pospał do 4 obudził się wstałam do niego a on pić nie smoczek nie tulć nie mówię no ok kochany to sobie pomarudź ............no to sobie pomarudził i to do 5 po czy zasnął i obudził się koło 7no więc nie jest źle ja się wyspałam mój nie ,,,,,,,,,no ale jak siedział do prawie 2 bo program do nagrywania filmów jakiś nero mu padł i musiał zainstalować nowy,bo musiał zamulić mi kompa
itp to już jego sprawa no ale kompa dzisiaj uruchamiałam prawie godzinę no niech on tylko wróci
![]()
fajne butkiCześć dziewczyny ,u na nocka jak zwykle -spokojnaRobię sobie herbatkę ,a dom czeka na ogarnięcie,dziś muszę ugotowac 2 obiady ,bo na dziś i jutro ,jak mnie nie będzie ,żeby łatwo im było odgrzać
A poysłu na jakąś zupinę czy misz masz jednogarnkowy brak.Ksawierek dzis na zawodach dziecięcych,a ja choć miałam też jechac to nie pojechałam ,bo długo trwac bedą ,bo do 13 lub 14
Wczoraj kupiłam sobie śliczne sandałki na allegro za bardzo przzwoitą cenę ,już sie chwalę
topobuwie_pl *__ORYGINALNE__ /re1836/__41
Edytuj treść notatki
(630624469) koniecznie

chcesz to bede mogla Ci potowarzyszyc ;-)teraz to do niego nie pojade bo nie mam samochodu:-( to chyba zrobie tak ze jak pojade w poniedziałek na badanie krwi do szpitala do boguszowic to przy okazji tam zachacze o mojego gina i powiem mu co mi sie dzieje... i za tydzien znow do niego pojde najwyzej![]()
a co sie stalo :-(cześć.
Mam doła.
Nie będę pisac.
Trochę poczytam,co by w tyle nie być.:-(
bedziemy tesknic wiec wpadaj jak bedziesz moglawitam :-) Was zostawic to 30 stron do czytania aż sie boję co będzie jak nie bede do Was zaglądac przez najbliższe 2 tygMąż ma urlop takze raczej nie bede zaglądac no jutro przygotowania do wyjazdu bo jednak wszyscy jedziemy do Krakowa potem wesele :-( bede tęskinic za Wami
moze wieczorami ale wątpie Milego dnia kobietki
;-)
![]()

ale wiecie że jak stały zabek wyrusł w szeregu za mleczakiem a mleczak sie nie rusza to mleczaka musi wyrwać dentysta.gdzieś to czytałam bo w tedy zgryz będzie sie zniekształcał i itp. nie pamietam co tam dalej pisałoHI hi mojemu też się nie rusza ,bo mlaczaków jest 20 ,;-) wyrzyna się obok 6-sty w szeregubędzie miał 21 ząbków

agunia-ln
Fanka BB :)
Jestem

wczoraj po 12 zwolniłam się z pracy, bo już nie dałam rady wysiedzieć, ledwo wróciłam do domu (kręciło mi się w głowie)

i poszłam spać, nabpałąm się leków i dobrze mi to zrobiło ale nie mogłam się zwlec z łóżka żeby pójść po małą do przedszkola i jescze na angielski, spałam do wieczora

czy jestem usprawiedliwiona?????
As kupiłąm te tabletki i dzisiaj mogę oddychać nosem chociaż nie mam siły na nic i jakoś się dziwnie pocę

złodziejstwo normalnie, ale bez kredytu to już całkiem lipa
fotela

ależ Wy produkujecie, nie daję rady czytać

dzisiaj mam urlop, muszę się podleczyć bo sprzątanie domku na mnie czeka, łazienka już pomalowana i można sprzątać:-)hura hura hura;-)
ja już chcę się przeprowadzić

wczoraj po 12 zwolniłam się z pracy, bo już nie dałam rady wysiedzieć, ledwo wróciłam do domu (kręciło mi się w głowie)

As kupiłąm te tabletki i dzisiaj mogę oddychać nosem chociaż nie mam siły na nic i jakoś się dziwnie pocę

wielkie gratulacje, masz baaaardzo zdolną córcię

super zakupPochwalę wam się że udało mi się w końcu wylicytować za rozsądna cenę maxi cosi cabrio dla AnikiRazem z opłatami paypal, wyniosło mnie 107zł
![]()

normalnie mnie powalają te teksty Twoich dziecia teraz tekst mojego adama:wrócił ze szkoły pytam-adam jak tam w szkole?-
odpowiedz -"analnie" ja- jaaaaakkkkkk????? odpowiedz -"no jak to mamo inaczej powiedzieć no do dupy dużo zadane![]()

my wzieliśmy 130 tyś na 25 lat i musimy spłacić jakieś 265 tyśZnajomi chcą wziąć kredyt, opowiadaj nam że na 30 lat na 300tyś, stała rata miesięczna to 1500 zł, policzyłam szybko 1500 * 30 lat * 12 miesięcy = 540tys
A za 300 tys w wawie to nie należy liczyć na cuda![]()

powodzenia u dentysty, trzymaj sięWitam sie z rana wczoraj mnie nie było bo sie wczesniej położyłam ale i tak sie nie wyspałam bo Kamilek mi sie budził i płakał.Nadrobie i poczytam później bo ide włoski wyprosować i ide do dentysty![]()

tak szybkoMojemu 5 latkowi wyrzyna się pierwszy stały ząbek 6-steczka. Ksawierek puchnie z dumy

ależ Wy produkujecie, nie daję rady czytać

dzisiaj mam urlop, muszę się podleczyć bo sprzątanie domku na mnie czeka, łazienka już pomalowana i można sprzątać:-)hura hura hura;-)
ja już chcę się przeprowadzić

agunia-ln
Fanka BB :)
As spacer po lesie dobrze Ci zrobi, chwila samotności, wyciszenia i lepiej się myśli, nie załamuj się, ta diagnoza to jeszcze nie koniec świata, dobrze, że już wiesz jak z synem pracować
Joanna dobrej zabawy, wytańcz się, wyszalej i wracaj do nas

Joanna dobrej zabawy, wytańcz się, wyszalej i wracaj do nas

luna665
Mama grudniowa 2007
zrobiłam sobi eprzewe bo i juz palce odmarzaja, i z drżeniem serca otwieramkompa i miałam rację-ile zeście napisały...
Oby to nic takiego nie bylo. mnie tez spinałao, ale ja ciezko pracoalam na poczatku ciazy ( bo nie wiedziałam ) a pmózniej sie w pracy stresowałam, a pózniej wszystko olalam i kazalam robic im wszystko za mnie. Ale zaplacilam za to. Oszczedzaj sie koniecznie.!!!

ja sciagam bezposrednio przez Opere,nieuzywam zadnych programow do sciagania
No to co to za specjalizacja, bo koniec końców chyba się nie pochwaliłaśLuna moze masz moze brakowac jakiegos pierwiatska skoro bole pojawiaja sie przed @.hmmmm musze gdzies w swoich madrych ksiazkach doczytac bo juz apomnialam przez te pare lat![]()
Bezbolesnego zabiegu życze. Jak wrócisz sprawdź pocztę.ide włoski wyprosować i ide do dentysty![]()
Gratuluje zakupu, bardzo fajne i cena wyśmienita.
Gdzie? KOchana obojętnie, najpierw jeśli dziś przyjmuje to do ginekologa, nawet innego ( chociaz wiadomo najlepiej do swojego ), jeśli nie to do szpitala nawet na zwykla izbe przyjec, boli i koniec a ty sie boisz. Nie maja prawa cie odprawic bez badan. W razie czego krzycz i gryź, To kużwa o dziecko chodzi.a co to wogóle moze spowodowac? :-(
kurcze chyba przejde sie do tego spitala dzisiaj, bo sie boje:--(
Oby to nic takiego nie bylo. mnie tez spinałao, ale ja ciezko pracoalam na poczatku ciazy ( bo nie wiedziałam ) a pmózniej sie w pracy stresowałam, a pózniej wszystko olalam i kazalam robic im wszystko za mnie. Ale zaplacilam za to. Oszczedzaj sie koniecznie.!!!
Słońce Ty nasze, przytul się do drzewa, niech Ci siłę swą odda...cześć.
Mam doła.
Nie będę pisac.
Trochę poczytam,co by w tyle nie być.:-(
No no no, toć to nie byle co.Mojemu 5 latkowi wyrzyna się pierwszy stały ząbek 6-steczka. Ksawierek puchnie z dumy

Brawo.pierdziele nie chce mi sie szykowac zeby isc po te buty do szewca, m jak wróci z pracy to go wyśle....![]()
reklama
Podziel się: