reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
A skąd wiedziałaszaraz wiktoria sie pojawi![]()

agnes to wpadnij do mojej trójcy brak nudy zapewniam gratisOliwka śpi juz 2h jak zabitamogłaby już wstać bo się nudzę
![]()

a teraz tekst mojego adama:wrócił ze szkoły pytam-adam jak tam w szkole?-
odpowiedz -"analnie" ja- jaaaaakkkkkk????? odpowiedz -"no jak to mamo inaczej powiedzieć no do dupy dużo zadane

wiktoria12
Mama i żona :)
agnes to wpadnij do mojej trójcy brak nudy zapewniam gratis
odpowiedz -"analnie" ja- jaaaaakkkkkk????? odpowiedz -"no jak to mamo inaczej powiedzieć no do dupy dużo zadane![]()

A skąd wiedziałas![]()
wróżką jestem,nie wiedziałaś ????

agnes to wpadnij do mojej trójcy brak nudy zapewniam gratis
odpowiedz -"analnie" ja- jaaaaakkkkkk????? odpowiedz -"no jak to mamo inaczej powiedzieć no do dupy dużo zadane![]()
dobry jest

Greti
Fanka BB :)
U mnie też wesoło, też by się Agnes nie nudziłaagnes to wpadnij do mojej trójcy brak nudy zapewniam gratis

A tekst Adama mocny

Greti ja mam sentyment do bliźniaków,uwielbiam je kiedys byłam przez 2 lata opiekunka do dwóch chłopców.więc jak chcesz to podeslij mi ich na tydzień.:-):-):-):-):-):-):-)U mnie też wesoło, też by się Agnes nie nudziła
A tekst Adama mocny![]()
odpoczniesz sobie

no wlasnie te tluaczenia sa do d... choc pewnie nie chcial aby policja mnie nachodzila a i tak to robila.Kubie probowalam mowic,ale on nierozumie,wiec jak juz cos to zrobie tak jak piszecie-na moich warunkach(bo wkoncu to tylko nasza dobra wola jest taka,ze mu pozwalamy)i ze bedzie mowil mu po imieniu,a czas pokaze co dalej.(kolezanka ma w podobie tylko,ze jej bbyly chcial aby go mala odwiedzala w wiezieniu i jajego rodzina wozila-{ja kube przez 1opol roku pozniej sie roztalismy.i pare razy dzwonil,az wkoncu powiedz,ze nie bedzie sie wpierdz... w moje zycie}.ale jej corka ma i tak zal do niej ze z nim nie jest,ale cieszy sie ze jej nie zabronila kontaktu z nim.)
dopiero mi Damian zaspia-perdola jak wstal o 6.30 tak dopiero teraz zasypia:/kuba tez usnal
greti zdrowka zycze
malinka i co ogladalas te oferty??dzwoniliscie gdzies??mam jeszcze cos szukac czy nie?kuruj sie bo w weekend jade do castoramy kolo ciebie.
dopiero mi Damian zaspia-perdola jak wstal o 6.30 tak dopiero teraz zasypia:/kuba tez usnal
greti zdrowka zycze
malinka i co ogladalas te oferty??dzwoniliscie gdzies??mam jeszcze cos szukac czy nie?kuruj sie bo w weekend jade do castoramy kolo ciebie.
reklama
Greti
Fanka BB :)
Baaaardzo chętnie oddam dzieci w dobre ręce ;-)Greti ja mam sentyment do bliźniaków,uwielbiam je kiedys byłam przez 2 lata opiekunka do dwóch chłopców.więc jak chcesz to podeslij mi ich na tydzień.:-):-):-):-):-):-):-)
odpoczniesz sobie![]()
Kiedy mam ci ich wysłać ?

Podziel się: