reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oliwka śpi juz 2h jak zabita :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: mogłaby już wstać bo się nudzę :-D:-D:-D:-D
agnes to wpadnij do mojej trójcy brak nudy zapewniam gratis:-D:-D:-D
a teraz tekst mojego adama:wrócił ze szkoły pytam-adam jak tam w szkole?-
odpowiedz -"analnie" ja- jaaaaakkkkkk????? odpowiedz -"no jak to mamo inaczej powiedzieć no do dupy dużo zadane:szok::szok::szok:

agnes to wpadnij do mojej trójcy brak nudy zapewniam gratis:-D:-D:-D
a teraz tekst mojego adama:wrócił ze szkoły pytam-adam jak tam w szkole?-
odpowiedz -"analnie" ja- jaaaaakkkkkk????? odpowiedz -"no jak to mamo inaczej powiedzieć no do dupy dużo zadane:szok::szok::szok:
U mnie też wesoło, też by się Agnes nie nudziła :-D
A tekst Adama mocny :cool2:

no wlasnie te tluaczenia sa do d... choc pewnie nie chcial aby policja mnie nachodzila a i tak to robila.Kubie probowalam mowic,ale on nierozumie,wiec jak juz cos to zrobie tak jak piszecie-na moich warunkach(bo wkoncu to tylko nasza dobra wola jest taka,ze mu pozwalamy)i ze bedzie mowil mu po imieniu,a czas pokaze co dalej.(kolezanka ma w podobie tylko,ze jej bbyly chcial aby go mala odwiedzala w wiezieniu i jajego rodzina wozila-{ja kube przez 1opol roku pozniej sie roztalismy.i pare razy dzwonil,az wkoncu powiedz,ze nie bedzie sie wpierdz... w moje zycie}.ale jej corka ma i tak zal do niej ze z nim nie jest,ale cieszy sie ze jej nie zabronila kontaktu z nim.)
dopiero mi Damian zaspia-perdola jak wstal o 6.30 tak dopiero teraz zasypia:/kuba tez usnal:)

greti zdrowka zycze:)

malinka i co ogladalas te oferty??dzwoniliscie gdzies??mam jeszcze cos szukac czy nie?kuruj sie bo w weekend jade do castoramy kolo ciebie.

reklama
Greti ja mam sentyment do bliźniaków,uwielbiam je kiedys byłam przez 2 lata opiekunka do dwóch chłopców.więc jak chcesz to podeslij mi ich na tydzień.:-):-):-):-):-):-):-)
odpoczniesz sobie :-D:-D:-D:-D:-D
Baaaardzo chętnie oddam dzieci w dobre ręce ;-)
Kiedy mam ci ich wysłać ?:-D

Do góry