reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to bierz ta nospe koniecznie i odpoczywaj.nos luzne ubrania i buty na plaskim obcasie.jakby sie cos zlego nie daj boze dzialo to od razu pedz do szpitala bo z tym nie ma zartow.
teraz juz na prawde uciekam.
do pozniej
A co to jest cos zlego:confused:

Nie wiem czy nie pójde, moze mi zrobią usg i posprawdzają wszystko, nie wiem..

reklama
powiem, powiem, tylko dopiero za tydzien mam wizyte... zawsze mnie brzuch pobollewał to mi przepisał nospe i teraz ją biore tez zeby mi sie nie napinal brzuch.. teraz to niby nie mam, ale wczoraj pol dni amialam, a przedwczoraj cały dzien:baffled:
kochana ja na poczatku tez brałam nospę ta silniejszą forte lekarz mi przepisywał.Od 13ty ją brałam,na początku wyciszało sie wszystko ale im ciąza była wieksza to już nospa nie dawała rady i od 23 tyg byłam już na fenoterolu plus do tego jeszcze nospa.

Cześć dziewczyny ,u na nocka jak zwykle -spokojna:-DRobię sobie herbatkę ,a dom czeka na ogarnięcie,dziś muszę ugotowac 2 obiady ,bo na dziś i jutro ,jak mnie nie będzie ,żeby łatwo im było odgrzać:tak:A poysłu na jakąś zupinę czy misz masz jednogarnkowy brak.Ksawierek dzis na zawodach dziecięcych,a ja choć miałam też jechac to nie pojechałam ,bo długo trwac bedą ,bo do 13 lub 14:tak:Wczoraj kupiłam sobie śliczne sandałki na allegro za bardzo przzwoitą cenę ,już sie chwalę
topobuwie_pl *__ORYGINALNE__ /re1836/__41 Edytuj treść notatki

(630624469) koniecznie

kochana ja na poczatku tez brałam nospę ta silniejszą forte lekarz mi przepisywał.Od 13ty ją brałam,na początku wyciszało sie wszystko ale im ciąza była wieksza to już nospa nie dawała rady i od 23 tyg byłam już na fenoterolu plus do tego jeszcze nospa.
a co to wogóle moze spowodowac? :-(
kurcze chyba przejde sie do tego spitala dzisiaj, bo sie boje:-:)-(

a to gdzie mam isc, na pogotowie, czy normalnei do szpitala na ginekologie? bo w sumie nie wiem, ja w tym szpitali nigdy w zyciu nie byłam-raz na pogotowiu:baffled:

Witam
Książę wstał dziś o 6:00 z rozdartą buzią :wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem, czy mu się coś przyśniło, czy coś go bolało, a może głodny był, w każdym razie trochę się uciszył jak dostał mleko i przytulił się do mnie. Zmogło go parę minut temu i znów poszedł spać. Mam nadzieję, że pośpi dłużej niż pół godziny.
Ostatnio jest strasznie absorbujący. Musimy cały czas się nim interesować - nawet niekoniecznie bawić się z nim, ale przynajmniej siedzieć obok i obserwować co robi, a jak tylko ja czy m odchodzimy na minutkę, to jest wrzask, krzyk, pisk, rzucanie się na podłogę i dramatyczne rwanie włosów z głowy :baffled: Nic nie można zrobić. Jak robię obiad to siedzi przy bramce do kuchni i wyje jakby go ze skóry obdzierali :angry: Normanie już nie wiem co robić. :dry: I tak zmęczona tym jestem, że po prostu wieczorem zasypiam na siedząco - dosłownie :no:

a to gdzie mam isc, na pogotowie, czy normalnei do szpitala na ginekologie? bo w sumie nie wiem, ja w tym szpitali nigdy w zyciu nie byłam-raz na pogotowiu:baffled:
Do swojego ginekologa jedz i wepchnij sie bez kolejki ,powinien cię przyjąc tak na hura jeżeli czujesz się żle,a wtedy da ci ewentualnie skierowanie do szpitala,bo na ginekologie cie nie wpuszcza bez skierowania ,chyba ,ze byś na pogotowie oszła ,ale nie wiem czy by cie przyjeli ,bo to zależy od powagi sytuacji ,więc najlepiej do gina na teraz jedz i poweidz co i jak to cie przyjmie be koejki

Do swojego ginekologa jedz i wepchnij sie bez kolejki ,powinien cię przyjąc tak na hura jeżeli czujesz się żle,a wtedy da ci ewentualnie skierowanie do szpitala,bo na ginekologie cie nie wpuszcza bez skierowania ,chyba ,ze byś na pogotowie oszła ,ale nie wiem czy by cie przyjeli ,bo to zależy od powagi sytuacji ,więc najlepiej do gina na teraz jedz i poweidz co i jak to cie przyjmie be koejki
teraz to do niego nie pojade bo nie mam samochodu:-( to chyba zrobie tak ze jak pojade w poniedziałek na badanie krwi do szpitala do boguszowic to przy okazji tam zachacze o mojego gina i powiem mu co mi sie dzieje... i za tydzien znow do niego pojde najwyzej:sorry2:

reklama

najlepiej jak bys pojechałą najpierw do swojego ginekologa.ja np miałam takiego fajnego gina że jak coś się działo to nawet żadna ciężarna nie musiał sie rejestrować tylko przyjeżdżała ,brała kartę z rejestracji i czekała pod gabinetem.zawsze przyjmował w takich przypadkach,nigdy nie odmówił mimo że musiał zostawiac po godzinach pracy.myslę ze Twój lekarz tez nie odmówi.

Ale na razie nie panikuj bo na razie nic sie nie dzieje.także sie nie stresuj.

Do góry