Wow! :-) Pierwszy stały ząbek to nie byle co!Mojemu 5 latkowi wyrzyna się pierwszy stały ząbek 6-steczka. Ksawierek puchnie z dumy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow! :-) Pierwszy stały ząbek to nie byle co!Mojemu 5 latkowi wyrzyna się pierwszy stały ząbek 6-steczka. Ksawierek puchnie z dumy
JuzMojemu 5 latkowi wyrzyna się pierwszy stały ząbek 6-steczka. Ksawierek puchnie z dumy
HI hi mojemu też się nie rusza ,bo mlaczaków jest 20 ,;-) wyrzyna się obok 6-sty w szereguJuzMoj Dominik ma juz wszystkie mleczaki ale jeszcze zaden sie nie rusza nie mowiac juz o wyvchodzeniu zebow stalych
![]()
AhaHI hi mojemu też się nie rusza ,bo mlaczaków jest 20 ,;-) wyrzyna się obok 6-sty w szeregubędzie miał 21 ząbków
ja je bralam ale zrezygnowalam z nich bo zle sie po nich czułamNovynette - nowoczesna antykoncepcja hormonalna to są pigułki anty po ktorych myślalam ,ze kojtne na serce,gdyby nie to to super,ale ja wtedy paliłam i lekarz mówil ,ze to może przez papierochy
Ja o nich nie slyszalamNovynette - nowoczesna antykoncepcja hormonalna to są pigułki anty po ktorych myślalam ,ze kojtne na serce,gdyby nie to to super,ale ja wtedy paliłam i lekarz mówil ,ze to może przez papierochy
pojde w poniedziałek, bo dłużej nie wytrzymam wtej niepewnosci...Mojej Wiktorii wyszedl przebił sie dzisiaj 15 zabekale tak nie do konca jeszcze
MEDEUSKA
Ale tak dla spokoju lepiej idz do gina
Mma nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
Bedziemu tesknicwitam :-) Was zostawic to 30 stron do czytania aż sie boję co będzie jak nie bede do Was zaglądac przez najbliższe 2 tygMąż ma urlop takze raczej nie bede zaglądac no jutro przygotowania do wyjazdu bo jednak wszyscy jedziemy do Krakowa potem wesele :-( bede tęskinic za Wami
moze wieczorami ale wątpie Milego dnia kobietki
;-)
![]()
Oby nie było aż tak źle bo chyba sie załamie jak bede 5 mies w szpitalu lezecNie chce cie straszyc ale jak mi sie brzuch napinal w ok 12tc to jak bylam w szpitalu okazalo sie ze skaraca mi sie szyjka macicy i juz miala tylko 0,8 takze musialam odrazu zostac w szpitalu i tak przez cala ciaze prawie lezalam tylko w szpitalu a potem mnie musieli pozaszywac i krazek zalorzyc bo szyjka byla coraz krutsza i sie wszystko otwieralo takze cala ciaze mialam zagrozona
Uwazaj na siebie odpoczywaj duzo nie nos nic ciezkiego i najlepiej jedz jak najszybciej do lekarza bo nigdy nic nie wiadomo ale trzymym kciuki i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok![]()